Target
30 000
RON
54 610 RON

We Help Hospice Copii: Patul lor, Visul Nostru!

Asociația We Help!

Susține Alergător Înscrie Alergător

We Help Hospice Copii: Patul lor, Visul Nostru!

Asociația We Help!

După desfășurarea proiectului de anul trecut, "We Help Hospice copii - Monitoare pentru funcții vitale", ne-am confruntat cu realitatea copleșitoare că 85% dintre copiii îngrijiți au fost abandonați de familiile lor la aflarea diagnosticului grav.
Paturile lor pediatrice sunt centrul vieții, iar cele actuale, vechi de 25 de ani, nu mai asigură confortul și siguranța necesarǎ. Donate în 2016, acestea au fost folosite timp de 15 ani în Germania înainte de a ajunge la Hospice-ul Sibiu. Cei 9 copii imobilizați la pat au nevoie de paturi pediatrice funcționale pentru a avea un mediu adecvat de recuperare și îngrijire. Nivelul de degradare al acestora a atins un punct critic, motivându-ne să propunem acest proiect.
Alătură-te nouă!

Asociația We Help!
Asociația We Help!

Asociația WeHelp! desfășoară de peste 12 ani acțiuni caritabile prin care urmărește să le ofere copiilor din familii defavorizate șansa la o viață mai bună. Copiii primesc suport moral și educațional, îndrumare pentru o viață decentă și training-uri în diverse domenii.
Derulăm campanii privind:
* sănătatea: We Help Hospice Sibiu-Monitoare pentru funcții vitale, WeHelp Țichindeal-Educație prin sănătate!, Ajută comunitățile vulnerabile de pe Valea Hârtibaciului
* educația: We Help Școala din Săcel-Educație prin muzică, We Help Școala din Amnaș, We Help Școala din Săcel, We Help Școala din Mag, We Help Școala din Țichindeal, Ajută copiii din familii defavorizate să meargă la școală! (after-school pentru 18 copii de la școala nr. 10 din Turnișor, Sibiu), Tabără educațională: Ne pregătim pentru viață
* acțiuni sociale: ShoeBox by We Help!, Dorința de Crăciun
Aceste proiecte au devenit realitate cu ajutorul vostru, al tuturor oamenilor care ne sunt alături și mai ales cu ajutorul voluntarilor care ne ajută cu forță de muncă.
We Help! înseamnă empatie, compasiune, înțelegere și o mână de oameni cu idei mărețe pentru sufletele micii.

Paturile pediatrice sunt elemente esențiale în îngrijirea pacienților în mediul spitalicesc, oferind confort, siguranță, funcționalitate și igienă.
Paturile sunt proiectate pentru a îndeplini cerințele și standardele stricte ale industriei medicale și pentru a asigura un mediu optim de recuperare pentru pacienți și o eficiență crescută pentru personalul medical. Siguranța pacienților este un aspect esențial în proiectarea lor. Acestea sunt prevăzute cu sisteme de blocare și frânare care împiedică mișcarea necontrolată a patului și reduc riscul de cădere sau accidente. De asemenea, ele pot fi dotate cu bare de protecție laterale, care oferă sprijin suplimentar pacienților în timpul mișcărilor și îi protejează de căderi accidentale. Cu funcții de reglare a înălțimii, de ajustare a poziției, de blocare și frânare, de ridicare și coborâre electrică și de monitorizare a pacienților, paturile pediatrice contribuie la îmbunătățirea îngrijirii și confortului pacienților în timpul internării în spital.
Paturile actuale donate în 2016, din Germania, la înființarea hospice-ului Carl Wolff din Sibiu , au fost folosite timp de 15 de ani și ulterior transferate în România. Din nefericire, acestea prezintă semne evidente de degradare și reprezintă o amenințare gravă pentru siguranța copiilor în grija Hospice-ului. Este imperativ să evidențiem necesitatea urgentă de înlocuire a acestor paturi pentru a asigura un mediu sigur și securizat pentru micii pacienți.
Paturile de spital sunt un element esențial în îngrijirea pacienților în mediul spitalicesc. Acestea oferă confort, siguranță și funcționalitate atât pacienților, cât și personalului medical.
Achiziționarea a 4 x pat de spital pediatric PCT8k.
Date tehnice ale patului : 5 funcții electrice /reglarea spătarului 0-75°(±10°) /reglare pentru genunchi 0-35°(±10°) /trendelenburg invers 0-12° /motor liniar 4 buc /roți laterale duble de 5″/ închidere centralizată 4 buc /șină laterală din aliaj de aluminiu cu protecție suplimentară 1 set/ capete de pat din aliaj de aluminiu 1 set /stativ perfuzie 1 set/ suport stativ perfuzii 4 buc /cârlig de drenaj 2 buc.
Achiziționarea a 4 x saltea pat spital.
Caracteristici ale saltelei: material: spumă poliuretanică de înalta densitate cu husă PU /rezistent la apa, husă din PU ușor de curățat și detașabil.
Designul secțional funcționează pentru a face salteaua și suprafața patului să se potrivească bine în diferite poziții, cum ar fi reglarea spătarului și a genunchilor.
Pe langǎ faptul cǎ oferă impermeabilitate, se poate dezinfecta foarte ușor ținând cont de starea precară a copiilor cu boli grave și de nevoia păstrării unui cadru cât mai steril pentru copiilor cu boli grave. Astfel se va scurta timpul de înlocuire a lenjeriei și timpul de disconfort cauzat micilor suferinzi.
  1. Campanie de fundraising pentru strângerea fondurilor 01 March 2024 - 01 July 2024

    În funcție de data la care vor începe înscrierile alergătorilor pe site și donațiile, vom porni și noi campania de fundraising intern pe toate paginile noastre de social media, inclusiv newsletter.

  2. Achiziționare aparate necesare 02 September 2024 - 30 October 2024

    Împreună cu Hospice Sibiu vom alege furnizorii pentru a plasa comenzile necesare pentru paturile copiilor.

  3. Predarea aparate 02 November 2024 - 30 November 2024

    Vom preda aparatele către Hospice Sibiu și ne vom asigura că ele respectă toate normele necesare. Actele de garanție și tot ceea ce este nevoie pentru paturi vor fi predate spre Hospice pentru a putea fi folosite la nevoie. Această dată poate să difere puțin deoarece livrarea paturilor poate întârzia.

  4. Copiii încep să beneficieze direct de aparate 30 November 2024 - 30 November 2024

    Copiii încep să beneficieze direct de aparate și sperăm ca ele să fie folosite minim 20 de ani de acum în colo deoarece această este garanția pentru ele.

  5. Raportarea proiectului 01 December 2024 - 15 December 2024

    Realizarea documentației proiectului și finalizarea raportului.

Running Icon

450 alergători înscriși

Alergător Cursă
Said ALI Alergător
Susține
Elena-Silvia Selariu Alergător
Susține
Emilia Șarcani Alergător
Susține
Raluca Novacean Alergător
Susține
Sebastian Cincă Alergător
Susține
Radu Zgarcea Alergător
Susține
Eric Foloba Alergător
Susține
Ștefan-Adrian Oancea Alergător
Susține
Andrei Staiculescu Alergător
Susține
Ioan-Alexandru Cumpanasu Alergător
Susține
Icon

299 susținători înregistrați

Susținător Alergător susținut Cursă Sumă
Tibor Meszaros Cosmin Babas 500 RON
Anonymous Sara Fusoiu 100 RON
Bogdan Trif Cosmin Babas 200 RON
Dan Mihancea Cosmin Babas 500 RON
Ana Puchianu CEZAR OPREAN 101 RON
Anonymous Alexandru Domnica 145 RON
Daniel Tudose Bogdan Caluianu 100 RON
Anonymous Alexandru Domnica 50 RON
Marius Argeseanu Bogdan Caluianu 1 000 RON
Filip Mihai Cosmin Babas 500 RON
  • Grupul țintă: Grupul țintă al proiectului nostru este format din cei 26 de copii aflați în Hospice, dintre care 9 sunt imobilizați la pat permanent, precum și cele 13 asistente și 1 infirmieră care îi îngrijesc constant. Beneficiarii direcți, copiii imobilizați la pat au nevoie de paturi moderne pentru confort și siguranță, iar asistenții și infirmiera au nevoie de echipamente adecvate pentru a-și desfășura activitatea într-un mod eficient și sigur.
    Durata de viațǎ a unui pat este de 15-25 de ani, deci grupul țintǎ pentru aceste paturi sunt toți copii care vor beneficia de ele pentru toatǎ durata valabilitǎții lor..
  • Vârsta 0-5: 3
  • Vârsta 6-10: 3
  • Vârsta 11-14: 3
  • Total beneficiari direcți: 9
  • Beneficiarii indirecți: Toată echipa Hospice Sibiu (asistente, infirmieră, directoare și copii) se va alătură nouă la maraton și deși nu pot alerga, vor susține voluntarii echipei We Help care aleargă pentru ei.