Target
30 000
RON
90 808 RON

We Help Hospice Copii: Patul lor, Visul Nostru!

Asociația We Help!

Support a Runner Runner Registration

We Help Hospice Copii: Patul lor, Visul Nostru!

Asociația We Help!

După desfășurarea proiectului de anul trecut, "We Help Hospice copii - Monitoare pentru funcții vitale", ne-am confruntat cu realitatea copleșitoare că 85% dintre copiii îngrijiți au fost abandonați de familiile lor la aflarea diagnosticului grav.
Paturile lor pediatrice sunt centrul vieții, iar cele actuale, vechi de 25 de ani, nu mai asigură confortul și siguranța necesarǎ. Donate în 2016, acestea au fost folosite timp de 15 ani în Germania înainte de a ajunge la Hospice-ul Sibiu. Cei 9 copii imobilizați la pat au nevoie de paturi pediatrice funcționale pentru a avea un mediu adecvat de recuperare și îngrijire. Nivelul de degradare al acestora a atins un punct critic, motivându-ne să propunem acest proiect.
Alătură-te nouă!

Asociația We Help!
Asociația We Help!

Asociația WeHelp! desfășoară de peste 12 ani acțiuni caritabile prin care urmărește să le ofere copiilor din familii defavorizate șansa la o viață mai bună. Copiii primesc suport moral și educațional, îndrumare pentru o viață decentă și training-uri în diverse domenii.
Derulăm campanii privind:
* sănătatea: We Help Hospice Sibiu-Monitoare pentru funcții vitale, WeHelp Țichindeal-Educație prin sănătate!, Ajută comunitățile vulnerabile de pe Valea Hârtibaciului
* educația: We Help Școala din Săcel-Educație prin muzică, We Help Școala din Amnaș, We Help Școala din Săcel, We Help Școala din Mag, We Help Școala din Țichindeal, Ajută copiii din familii defavorizate să meargă la școală! (after-school pentru 18 copii de la școala nr. 10 din Turnișor, Sibiu), Tabără educațională: Ne pregătim pentru viață
* acțiuni sociale: ShoeBox by We Help!, Dorința de Crăciun
Aceste proiecte au devenit realitate cu ajutorul vostru, al tuturor oamenilor care ne sunt alături și mai ales cu ajutorul voluntarilor care ne ajută cu forță de muncă.
We Help! înseamnă empatie, compasiune, înțelegere și o mână de oameni cu idei mărețe pentru sufletele micii.

Paturile pediatrice sunt elemente esențiale în îngrijirea pacienților în mediul spitalicesc, oferind confort, siguranță, funcționalitate și igienă.
Paturile sunt proiectate pentru a îndeplini cerințele și standardele stricte ale industriei medicale și pentru a asigura un mediu optim de recuperare pentru pacienți și o eficiență crescută pentru personalul medical. Siguranța pacienților este un aspect esențial în proiectarea lor. Acestea sunt prevăzute cu sisteme de blocare și frânare care împiedică mișcarea necontrolată a patului și reduc riscul de cădere sau accidente. De asemenea, ele pot fi dotate cu bare de protecție laterale, care oferă sprijin suplimentar pacienților în timpul mișcărilor și îi protejează de căderi accidentale. Cu funcții de reglare a înălțimii, de ajustare a poziției, de blocare și frânare, de ridicare și coborâre electrică și de monitorizare a pacienților, paturile pediatrice contribuie la îmbunătățirea îngrijirii și confortului pacienților în timpul internării în spital.
Paturile actuale donate în 2016, din Germania, la înființarea hospice-ului Carl Wolff din Sibiu , au fost folosite timp de 15 de ani și ulterior transferate în România. Din nefericire, acestea prezintă semne evidente de degradare și reprezintă o amenințare gravă pentru siguranța copiilor în grija Hospice-ului. Este imperativ să evidențiem necesitatea urgentă de înlocuire a acestor paturi pentru a asigura un mediu sigur și securizat pentru micii pacienți.
Paturile de spital sunt un element esențial în îngrijirea pacienților în mediul spitalicesc. Acestea oferă confort, siguranță și funcționalitate atât pacienților, cât și personalului medical.
Achiziționarea a 4 x pat de spital pediatric PCT8k.
Date tehnice ale patului : 5 funcții electrice /reglarea spătarului 0-75°(±10°) /reglare pentru genunchi 0-35°(±10°) /trendelenburg invers 0-12° /motor liniar 4 buc /roți laterale duble de 5″/ închidere centralizată 4 buc /șină laterală din aliaj de aluminiu cu protecție suplimentară 1 set/ capete de pat din aliaj de aluminiu 1 set /stativ perfuzie 1 set/ suport stativ perfuzii 4 buc /cârlig de drenaj 2 buc.
Achiziționarea a 4 x saltea pat spital.
Caracteristici ale saltelei: material: spumă poliuretanică de înalta densitate cu husă PU /rezistent la apa, husă din PU ușor de curățat și detașabil.
Designul secțional funcționează pentru a face salteaua și suprafața patului să se potrivească bine în diferite poziții, cum ar fi reglarea spătarului și a genunchilor.
Pe langǎ faptul cǎ oferă impermeabilitate, se poate dezinfecta foarte ușor ținând cont de starea precară a copiilor cu boli grave și de nevoia păstrării unui cadru cât mai steril pentru copiilor cu boli grave. Astfel se va scurta timpul de înlocuire a lenjeriei și timpul de disconfort cauzat micilor suferinzi.
 1. Campanie de fundraising pentru strângerea fondurilor 01 March 2024 - 01 July 2024

  În funcție de data la care vor începe înscrierile alergătorilor pe site și donațiile, vom porni și noi campania de fundraising intern pe toate paginile noastre de social media, inclusiv newsletter.

 2. Achiziționare aparate necesare 02 September 2024 - 30 October 2024

  Împreună cu Hospice Sibiu vom alege furnizorii pentru a plasa comenzile necesare pentru paturile copiilor.

 3. Predarea aparate 02 November 2024 - 30 November 2024

  Vom preda aparatele către Hospice Sibiu și ne vom asigura că ele respectă toate normele necesare. Actele de garanție și tot ceea ce este nevoie pentru paturi vor fi predate spre Hospice pentru a putea fi folosite la nevoie. Această dată poate să difere puțin deoarece livrarea paturilor poate întârzia.

 4. Copiii încep să beneficieze direct de aparate 30 November 2024 - 30 November 2024

  Copiii încep să beneficieze direct de aparate și sperăm ca ele să fie folosite minim 20 de ani de acum în colo deoarece această este garanția pentru ele.

 5. Raportarea proiectului 01 December 2024 - 15 December 2024

  Realizarea documentației proiectului și finalizarea raportului.

Running Icon

682 registered runners

Full Name Race
Claudiu Gorgan Runner
maraton 42.2 km
Support
Maria Stela Mares Runner
Support
MARA CORNĂCEL Fundraiser
Support
Matei Oprita Runner
Support
Mădălina Dinică Runner
Support
Florin Oprea Runner
Support
Sarah-Nicole Radulescu Runner
Support
Anca Deac Runner
Support
Popa Maria Simona Runner
Support
Stefan-Vasile Cristea Runner
Support
Icon

605 susținători înregistrați

Susținător Alergător susținut Cursă Sumă
Constantin Sacarelis Ana Maria Voicu 108 RON
Norica Gligorea Alex Buiuc 100 RON
Iuliana Labo CARLA LAURA MIHETIU 50 RON
Iuliana Labo OANA MARIA POPESCU 49 RON
Anonymous Alex Buiuc 100 RON
Simona Cindea Vasile Alin Popolan 59 RON
Anonymous Mihai Păiș 50 RON
Adrian Adrian Alexandru Domnica
maraton 42.2 km
100 RON
Maria Troanca CEZAR OPREAN 54 RON
Anonymous Alexandru Domnica
maraton 42.2 km
69 RON
 • Aged 0-5: 3
 • Aged 6-10: 3
 • Aged 11-14: 3
 • Total direct beneficiary: 9