Target
17 000
RON
3 580 RON

Kastenholz-GYM

Asociația Transilvania Tattoo Club

Susține Alergător Înscrie Alergător

Kastenholz-GYM

Asociația Transilvania Tattoo Club

Prin acest proiect ne propunem să realizăm o sală de sport pentru locuitorii din satul Casolt – Kastenholz denumirea săsească, care să funcționeze ca un club de sport cu rolul de a-i determina să se orienteze tot mai mult către mișcare sănătoasă și de a-i implică în activitatea sportivă. Spațiul va cuprinde o zona indoor compusă din sala de sport, vestiar și grup sanitar precum și o zona outdoor. Accesul se va face be bază de legitimație, dar va fi gratuit, deoarece ne dorim să facilităm accesul la sport persoanelor cu venituri modeste, însă prin legitimare vom avea evidența practicanților, vom face protecția muncii și vom aduce la cunoștință regulamentul de ordine interioară.

Asociația Transilvania Tattoo Club
Asociația Transilvania Tattoo Club

Popârțan Ovidiu, manager al SC Transilvania Tattoo SRL, organizator al Transilvania Tattoo Expo – primul eveniment internațional de gen din România și primul eveniment din Sibiu promovat pe Netflix, Distinguished Gentlemans Ride, Sibiu Bike Show, precum și a multor expoziții artistice în Sibiu , precum și al proiectului Transilvania Tattoo School unde documentația de pe site-ul ANC ii poartă semnătură.
Ovidiu Popârțan a contribuit și la proiectul Centrul Educațional Sfânta Vineri din Casolt, de asemenea și la alte proiecte locale cum ar fi: mobilizarea unui grup de tineri împreună cu care cu sprijinul primăriei am amenajat parcul din centrul satului, am inițiat acțiuni de curățenie în jurul satului și pe malul râului Hartibaci, am participat activ la renovarea Centrului Educațional Sf. Vineri, precum am și obținut sponsorizări pentru acest proiect.

La noi în sat nu există niciun loc unde tinerii să poate practica activități fizice, deși mulți își doresc acest lucru însă lipsa mijloacelor de transport, timpul și posibilitățile materiale le limitează accesul la o sală în Sibiu. Tinerii și-au manifestat dorința și interesul pentru activități sportive și educație fizică în repetate rânduri, însă nu există condiții în satul Cașolț, astfel ne-a venit ideea de a amenaja noi un spațiu care să permită acest lucru, în condițiile în care dispunem de imobil și dorim doar amenajarea a 2 camere, care vor fi compartimentate după cum urmează: vestiar și grup sanitar, sala de sport.
Prin acest proiect ne dorim orientarea în primul rând a tinerilor spre un mod de viață sănătos, spre o dezvoltare armonioasă departe de tentațiile pe care din păcate, la vârstă adolescenței, le vedem tot mai des în comunitate (alcool, țigări, mediu virtual sau jocuri de noroc). De asemenea, într-un spațiu amenajat și sub îndrumare se pot desfășura activități fizice cu scop terapeutic, de recuperare după accidente sau boli, precum și de relaxare sau refacere după efort.
Obiectivul proiectului este amenajarea unui spațiu ca sală de sport pentru activități sportive în perioada iunie - august 2024 .
Alte obiective propuse sunt:
- Implicarea a cca. 180 de tineri și adulți în activitățile sportive care vor avea loc în spațiul amenajat în perioada iulie-decembrie 2024
- Desfășurarea a 8 activități sportive cu traineri în perioada iulie-decembrie 2024
  1. Bodybuilding 07 July 2024 - 07 December 2024

    Exerciții cu gantere și aparate de forță.

  2. Fitness 07 July 2024 - 07 December 2024

    Exerciții cu greutăți ușoare, aparate specifice și gimnastică.

  3. Yoga 07 July 2024 - 07 December 2024

    Activități specifice.

  4. Box/kickbox 07 July 2024 - 07 December 2024

    Antrenamente la sac și la punct.

  5. Gimnastică medicala 07 July 2024 - 07 December 2024

    Exerciții terapeutice și kinetoterapie cu instructor sau după program prestabilit.

  6. Dans sportiv 07 July 2024 - 07 December 2024

    Dans sportiv.

  7. Alte activități sportive 07 July 2024 - 07 December 2024

    Combinații de gimnastică si diverse tehnici.

  8. Amenajare spatiu 07 July 2024 - 16 September 2024

    Amenajarea unui grup sanitar cu dotări specifice și realizarea instalațiilor,a unui vestiar, amenajarea sălii de sport prin derularea de lucrări cu privire la tavan și pardoseală. Achiziția de materiale necesare constructiilor.

Running Icon

13 alergători înscriși

Alergător Cursă
Dana Petranyi Alergător
Susține
Ovidiu Cosman Alergător
Susține
Klara Fogoros Alergător
Susține
Octavian Pop Alergător
Susține
Claudia Iliescu Alergător
Susține
Cristian Giurca Alergător
Susține
Diana Gribincea-Popa Alergător
Susține
Horatiu Veștemean Alergător
Susține
Laurentiu Dutu Alergător
Susține
Lucian Dragos Oproiu Alergător
Susține
Icon

10 susținători înregistrați

Susținător Alergător susținut Cursă Sumă
Csaba Veres Ovidiu Popartan 100 RON
Adrian Posta Ovidiu Popartan 2 000 RON
Gabriel Rațiu Ovidiu Popartan 100 RON
Zelujec Ciprian Ovidiu Popartan 100 RON
Anonymous Ovidiu Popartan 50 RON
COSAR VIOREL-PETRU Alex Constantin 100 RON
Anonymous Alex Constantin 150 RON
Anonymous Alex Constantin 100 RON
Anonymous Alex Constantin 300 RON
Anonymous Alex Constantin 100 RON
  • Grupul țintă: Grupul țintă este format în principal de către tineri între 16-45 ani - aici ne bazăm pe fii satului, adică tinerii necăsătoriți care participă la obiceiurile populare - Colindat, Plugușor, Armindeni, Sf. Ion etc., ei fiind organizați în ceată care are un conducător pot fi ușor de implicat. Aici vorbim de cca. 20-30 de flăcăi.
    Copiii mai tineri de 16 ani care pot face sport cu un îndrumător, aici aveam corul de colinde 35 de copii și adolescenți precum și copii înscriși la Centrul Educațional Sf. Vineri care de asemenea pot fi implicati.
    Comunitatea rromă
    Un mare avantaj constă în poziționarea sălii de sport chiar în centrul satului unde se strâng seară tinerii, astfel ei vor vedea activitatea și vor fi ușor informați chiar la fața loculu
  • Vârsta 6-10: 25
  • Vârsta 11-14: 35
  • Vârsta 15-18: 25
  • Vârsta 19-25: 35
  • Vârsta 26-64: 30
  • Vârsta 65+: 25
  • Total beneficiari direcți: 175
  • Beneficiarii indirecți: Suntem deschiși spre colaborări sau a înlesni și folosirea sălii de către oameni din satele sau comunele vecine.