Target
17 000
RON
6 448 RON

Kastenholz-GYM

Asociația Transilvania Tattoo Club

Support a Runner Runner Registration

Kastenholz-GYM

Asociația Transilvania Tattoo Club

Prin acest proiect ne propunem să realizăm o sală de sport pentru locuitorii din satul Casolt – Kastenholz denumirea săsească, care să funcționeze ca un club de sport cu rolul de a-i determina să se orienteze tot mai mult către mișcare sănătoasă și de a-i implică în activitatea sportivă. Spațiul va cuprinde o zona indoor compusă din sala de sport, vestiar și grup sanitar precum și o zona outdoor. Accesul se va face be bază de legitimație, dar va fi gratuit, deoarece ne dorim să facilităm accesul la sport persoanelor cu venituri modeste, însă prin legitimare vom avea evidența practicanților, vom face protecția muncii și vom aduce la cunoștință regulamentul de ordine interioară.

Asociația Transilvania Tattoo Club
Asociația Transilvania Tattoo Club

Popârțan Ovidiu, manager al SC Transilvania Tattoo SRL, organizator al Transilvania Tattoo Expo – primul eveniment internațional de gen din România și primul eveniment din Sibiu promovat pe Netflix, Distinguished Gentlemans Ride, Sibiu Bike Show, precum și a multor expoziții artistice în Sibiu , precum și al proiectului Transilvania Tattoo School unde documentația de pe site-ul ANC ii poartă semnătură.
Ovidiu Popârțan a contribuit și la proiectul Centrul Educațional Sfânta Vineri din Casolt, de asemenea și la alte proiecte locale cum ar fi: mobilizarea unui grup de tineri împreună cu care cu sprijinul primăriei am amenajat parcul din centrul satului, am inițiat acțiuni de curățenie în jurul satului și pe malul râului Hartibaci, am participat activ la renovarea Centrului Educațional Sf. Vineri, precum am și obținut sponsorizări pentru acest proiect.

La noi în sat nu există niciun loc unde tinerii să poate practica activități fizice, deși mulți își doresc acest lucru însă lipsa mijloacelor de transport, timpul și posibilitățile materiale le limitează accesul la o sală în Sibiu. Tinerii și-au manifestat dorința și interesul pentru activități sportive și educație fizică în repetate rânduri, însă nu există condiții în satul Cașolț, astfel ne-a venit ideea de a amenaja noi un spațiu care să permită acest lucru, în condițiile în care dispunem de imobil și dorim doar amenajarea a 2 camere, care vor fi compartimentate după cum urmează: vestiar și grup sanitar, sala de sport.
Prin acest proiect ne dorim orientarea în primul rând a tinerilor spre un mod de viață sănătos, spre o dezvoltare armonioasă departe de tentațiile pe care din păcate, la vârstă adolescenței, le vedem tot mai des în comunitate (alcool, țigări, mediu virtual sau jocuri de noroc). De asemenea, într-un spațiu amenajat și sub îndrumare se pot desfășura activități fizice cu scop terapeutic, de recuperare după accidente sau boli, precum și de relaxare sau refacere după efort.
Obiectivul proiectului este amenajarea unui spațiu ca sală de sport pentru activități sportive în perioada iunie - august 2024 .
Alte obiective propuse sunt:
- Implicarea a cca. 180 de tineri și adulți în activitățile sportive care vor avea loc în spațiul amenajat în perioada iulie-decembrie 2024
- Desfășurarea a 8 activități sportive cu traineri în perioada iulie-decembrie 2024
 1. Bodybuilding 07 July 2024 - 07 December 2024

  Exerciții cu gantere și aparate de forță.

 2. Fitness 07 July 2024 - 07 December 2024

  Exerciții cu greutăți ușoare, aparate specifice și gimnastică.

 3. Yoga 07 July 2024 - 07 December 2024

  Activități specifice.

 4. Box/kickbox 07 July 2024 - 07 December 2024

  Antrenamente la sac și la punct.

 5. Gimnastică medicala 07 July 2024 - 07 December 2024

  Exerciții terapeutice și kinetoterapie cu instructor sau după program prestabilit.

 6. Dans sportiv 07 July 2024 - 07 December 2024

  Dans sportiv.

 7. Alte activități sportive 07 July 2024 - 07 December 2024

  Combinații de gimnastică si diverse tehnici.

 8. Amenajare spatiu 07 July 2024 - 16 September 2024

  Amenajarea unui grup sanitar cu dotări specifice și realizarea instalațiilor,a unui vestiar, amenajarea sălii de sport prin derularea de lucrări cu privire la tavan și pardoseală. Achiziția de materiale necesare constructiilor.

Running Icon

16 registered runners

Full Name Race
Costin Cornatan Fundraiser
Support
Darius Moldovan Fundraiser
Support
OVIDIU TAMAS Runner
Support
Dana Petranyi Runner
Support
Ovidiu Cosman Runner
Support
Klara Fogoros Runner
Support
Octavian Pop Runner
Support
Claudia Iliescu Runner
Support
Cristian Giurca Runner
Support
Diana Gribincea-Popa Runner
Support
Icon

28 susținători înregistrați

Susținător Alergător susținut Cursă Sumă
Anonymous Darius Moldovan 300 RON
Iuliana Ciulinet Darius Moldovan 200 RON
Mari F. Darius Moldovan 100 RON
Anonymous Darius Moldovan 28 RON
Adina Luca Darius Moldovan 100 RON
AMELIE T. Darius Moldovan 150 RON
Bianca Sasu Horatiu Veștemean 125 RON
Tóth Teodora Alex Constantin 100 RON
Adina Bărăgan Horatiu Veștemean 10 RON
Anonymous Horatiu Veștemean 100 RON
 • Aged 6-10: 25
 • Aged 11-14: 35
 • Aged 15-18: 25
 • Aged 19-25: 35
 • Aged 26 to 64: 30
 • Aged 65+: 25
 • Total direct beneficiary: 175