„Aleargă peste tot” cu GLS
 

Vrei să alergi pentru o cauză la cea de-a treisprezecea ediție a Maratonului Internațional Sibiu, dar nu vei putea fi la Sibiu în ziua evenimentului sau încă nu te simți confortabil/ă să iei startul la cursa fizică din Piața Mare? Hai să lași urme acolo unde te vei afla, între 25 mai – 28 iunie, la „Aleargă peste tot” cu GLS. Ne bucurăm să-i avem alături și în acest an pe partenerii de la GLS și le mulțumim că vin în sprijinul celor care vor participa la distanță.


Din 2012 încoace, prietenii noștri au lăsat urme cam peste tot în România, dar și de la Birmingham și Londra la Paris, Frankfurt am Mein, Washington și San Francisco.

 

Înscriere alergător

Image
Aleargă peste tot cu GLS
Cine poate opta pentru „Aleargă peste tot” cu GLS?

Oricine vrea să alerge pentru una din cauze, dar nu poate s-o facă în ziua maratonului, sau oricine se simte mai confortabil să participe separat de evenimentul public cu start din Piața Mare.

 

Cum și până când te înscrii?

În formularul de înscriere bifezi opțiunea aferentă și indici unde vei lăsa urme. Termenul limită de înscrieri este 7 mai. Dacă ne lași o adresă dintr-un oraș din România (cu excepția Sibiului), vom trimite numărul de alergare, medalia și ce mai conține kitul prin curier. Dacă ești din Sibiu, te așteptăm să ridici kitul din Piața Mare, în același timp cu restul alergătorilor.

Image
GLS
Ce trebuie să faci înainte de și în ziua alergării?

 

În primul rând, te încurajăm să anunți lumea când și unde alergi și poate chiar să-ți creezi un micro-eveniment, pe care să-l promovezi pe rețelele de socializare sau printre vecini – poți să pui la bătaie toate ideile crețe care îți vin. Dacă vrei să vedem și noi (și chiar eventual să promovăm), poți să ne dai tag pe facebook sau instagram.

Știm că adesea e mișto să lași toată lumea deoparte și să alergi singur cu propriile gânduri. Dar de data aceasta, te rugăm să chemi pe cineva apropiat la finish, care să te aștepte cu o bere sau fructe și, mai ales, să-ți dea medalia. Ce zici de o mică ceremonie? Noi zicem că meriți, mai ales după toate provocările din ultimii ani.

Dovada alergării: foto, video, live, track-ul cursei și povestea ta


După ce alergi, te rugăm să ne trimiți pe mail câteva fotografii cu tine sau zona pe unde alergi, precum și un screenshot cu trackul cursei. Noi le vom pune bine deoparte și le vom arăta lumii. Nu uita să ne lași și câteva gânduri în care povestești despre cum a fost și de ce ai ales să ne fii alături, chiar și de la distanță. Uite și niște inspirație, de la participanții de anul trecut aici (link).

 

Îți mulțumim și-ți urăm spor la antrenamente, iar dacă ai careva întrebări, dă-ne semn.

 

Notă: la ”Aleargă peste tot” cu GLS nu vom face clasamente, ținând cont de faptul că participarea fiecărui alergător va avea loc în condiții diferite și este imposibil să facem un clasament obiectiv. Dar sperăm ca acest lucru să nu te descurajeze să-ți depășești limitele.

 

Înscriere alergător