Target
15 000
RON
8 473 RON

O comunitate în mișcare!

Grup de inițiativă - Profesorii dinamici de la Școala Primară Andreiană

Support a Runner Runner Registration

O comunitate în mișcare!

Grup de inițiativă - Profesorii dinamici de la Școala Primară Andreiană

De câte ori ai vrut să ieși la mișcare, dar afară ploua?
De câte ori frigul sau vântul te-a împiedicat să faci ceva pentru sănătatea ta?
Știm cu toții că activitatea sportivă este benefică pentru sănătate, la orice vârstă. Dar, atunci când condițiile exterioare nu permit desfășurarea activităților sportive în aer liber, e nevoie de o sală de sport acoperită, dotată în mod corespunzător. Prin urmare, ne propunem prin acest proiect DOTAREA sălii de sport interioare a Școlii Andreiene.
In prezent, școala nu deține deloc echipament sportiv de interior, prin urmare, prin acest proiect ne dorim stângerea de bani pentru achiziționarea de: echipament gimnastică, obiecte aerobic și antrenament, mobilier vestiar etc.

Grup de inițiativă - Profesorii dinamici de la Școala Primară Andreiană

Grupul de inițiativă este constituit din profesorii de la Școala Andreiana și ne dorim prin suportul nostru să ajutăm această școală pentru dotarea sălii ei de clasă.
Școala Andreiană din Sibiu construieşte o comunitate bazată pe valori creştine care, prin amplasarea aproape de natură și concentrarea pe educația non-formală, asigură copiilor bucuria firească a cunoaşterii. Proiectul școlii și al grădiniței noastre a fost dezvoltat pentru a sprijini acei părinți care pun un accent deosebit pe educația de calitate, pe sănătatea emoțională a copiilor lor, pe libertatea de mișcare a copiilor într-un spațiu de joacă generos și care caută păstrarea tradițiilor și a valorilor morale creștine.

Misiunea Școlii Andreiene
Noi credem în educația inspirată de valorile creștine și cultura românească. Cultivăm în elevii noștri respectul pentru valorile autentice, conexiunea cu natura și bucuria pentru învățare. Cu empatie și responsabilitate, ghidăm fiecare copil în dezvoltarea sa armonioasă pentru creșterea calității vieții în familie, școală și comunitate.

Practicarea sportului în rândul celor mici favorizează încă de la vârste fragede familiarizarea cu noțiunile unui stil de viață echilibrat, fapt care le va influența caracterul, deprinderea autonomiei și încrederii în sine. Potrivit mai multor studii, sportul aduce îmbunătățiri în abilitatea de a învăța, de a se concentra, precum și o mai bună dispoziție. De asemenea, sportul și lucrul cu mâinile au un efect antidepresiv. Sportul eliberează endorfine care produc plăcerea, dar pot calma și durerile. Activitatea fizică conduce la o mai bună circulație a sângelui care are un impact pozitiv asupra creierului. De cele mai multe ori, condițiile climatice ne împiedică să le oferim condiții normale copiilor.
Aceasta va fi deschisă utilizării și de comunitate, prin urmare elevii înscriși la programul de aftershool social al Șurii Culturale vor putea beneficia de dotările sălii de sport.
Pe lângă, nevoia elevilor din Comunitatea Andreiană de a efectua activitățile sportive în condiții decente, dorim să deschidem ușile și comunității din Gușterița, precum și cluburilor sportive din Sibiu.
Pe de o parte va fi schimbarea condițiilor de desfășurare a orelor de Ed. Fizică, atunci când vremea nu e favorabilă desfășurării activităților în exterior. Prin urmare, va crește calitatea activităților sportive.
Apoi, ne dorim să îi ajutăm pe copiii din comunitatea din Gușterița, pentru a le crește bucuria și dorința de a practica activități sportive.
Pentru membrii comunității Andreiene, prezentul proiect va reprezenta un motiv de unitate și coeziune, pentru că ”luptăm” împreună la un scop comun.
Dotarea unei săli de sport a Școlii Primare Andreiene cu echipamente sportive, de interior, în perioada iulie-noiembrie 2024.
Realizarea și desfășurarea de activități sportive cu cei peste 100 de elevi, beneficiari direcți ai proiectului, reprezentați de: elevii școlii noastre, preșcolarii din grădiniță și copiii de la afteschool-ul social de la Șcura Culturală
 1. Aplasarea containerelor modulare metalice pentru sala de sport 01 July 2024 - 31 August 2024

  Suntem în etapa finală de primire a autorizațiilor, pentru amplasarea containerelor metalice. In acestea este proiectata sala de sport.

 2. Achiziționarea echipamentelor sportive 01 September 2024 - 31 October 2024

  Identificarea echipamentelor necesare pentru electuarea activităților sportive la ciclul primar și achiziționarea cu sumele obținute prin acest proiect.

 3. Inaugurarea sălii de sport 12 November 2024 - 15 November 2024

  Inaugurarea oficială a proiectului și diseminarea informațiilor în presa locală.

 4. Desfășurarea de activități sportive cu beneficiarii proiectului 16 November 2024 - 31 December 2024

  Începerea activităților sportive în sala de sport, cu echipamentele achizitionate cu sumele obținute prin acest proiect.

Running Icon

49 registered runners

Full Name Race
Raul Todor Runner
Support
Prepelescu Laviniu-Petrisor Fundraiser
Support
Maria Anton Runner
Support
Nectaria Anton Runner
Support
Timea Costea Runner
Support
Stefania Costea Runner
Support
George-Teodor Chiva Runner
Support
Claudiu Costea Runner
Support
Iustin Coada Runner
Support
Matei Coada Runner
Support
Giving Icon

40 registered supporters

Supporter Supported Runner Race Amount
Anonymous Marius Tofan 200 RON
Maria Haidu Maria Marcoiu 250 RON
Anonymous Prepelescu Laviniu-Petrisor 50 RON
Anonymous Oana Maria Petrescu 110 RON
Maria Simion Prepelescu Laviniu-Petrisor 200 RON
Floriana Mitriș Prepelescu Laviniu-Petrisor 50 RON
Teodora Marica Oana Maria Petrescu 500 RON
Teodora Marica Marius Tofan 500 RON
andreea daniela pasol putureanu Prepelescu Laviniu-Petrisor 10 RON
Raul Todor Nicolae Bărtuș 50 RON
 • Aged 0-5: 10
 • Aged 6-10: 30
 • Aged 11-14: 15
 • Aged 26 to 64: 25
 • Total direct beneficiary: 80