Target
12 000
RON
2 261 RON

Holzstock, scena Văii Hârtibaciului

Centrul European Pentru Întâlnirea Tineretului - Biserica Cetate Hosman

Support a Runner Runner Registration

Holzstock, scena Văii Hârtibaciului

Centrul European Pentru Întâlnirea Tineretului - Biserica Cetate Hosman

Holzstock reprezintă o „scenă” pentru artiștii și producătorii locali, prin concertele și atelierele susținute și un loc de întâlnire pentru public, știind că la Holzstock vii să cunoști oameni cu interese similare și să descoperi proiectele din Valea Hârtibaciului. În al zecelea an de Holzstock dorim să extindem conceptul, formând o scenă permanentă la Hosman. Întreg ansamblul se pretează evenimentelor culturale, iar cea mai atractivă este șura. Dorim să achiziționăm dotările necesare pentru a putea organiza evenimente mici și medii fără a fi necesară închirierea echipamentelor, reducând costurile de organizare. Locația va găzdui evenimentele CEPIT și ale partenerilor din Hosman și Sibiu, dar va fi disponibilă și altor organizații/persoane

Centrul European Pentru Întâlnirea Tineretului - Biserica Cetate Hosman
Centrul European Pentru Întâlnirea Tineretului - Biserica Cetate Hosman

CEPIT și-a început activitatea în anul 1995. De-a lungul anilor au avut loc nenumărate acțiuni, cele mai importante fiind: recondiționarea casei parohiale din Hosman și transformarea acesteia într-un centru de tineret, organizarea de evenimente culturale internaționale și punerea accentului pe relațiile interetnice, recondiționarea șurii, organizarea Târgului de Crăciun din Hosman, pentru păstrarea tradițiilor săsești și a cel puțin două workshop-uri de restaurare/ an pentru studenți și pasionați de istoria locală și organizarea a nouă ediții de Holzstock Festival. Holzstock aniversează anul acesta cea de-a zecea ediție. Conceptul evenimentului a pornit de la dorința de a revitaliza și valorifica spațiul cultural pe care îl reprezintă ansamblul bisericii fortificate din Hosman. La fiecare ediție promovăm și discutăm despre cel mai important proiect de conservare/ restaurare pe care îl desfășoară asociația CEPIT în anul respectiv.
„Holzstock Indie Festival: Alternative sounds on historic grounds”

Organizarea evenimentelor culturale presupune de multe ori costuri ridicate, datorită nevoii de a închiria echipamente sau contracta servicii externe. Astfel, chiar și derularea unor evenimente mici, de o zi sau de câteva ore este uneori imposibilă datorită lipsei de resurse financiare. În mediul rural este cu atât mai dificil să găsești o locație ce dispune de dotările necesare și care să fie disponibilă la un preț accesibil. Lipsa de infrastructură duce la costuri ridicate de organizare a evenimentelor culturale și la un număr redus de activități culturale organizate de entități cu resurse limitate.
Șura este un spațiu versatil, configurabil în funcție de nevoi și care dispune de o instalație electrică nouă, sursă de apă și grupuri sanitare. Prin dotarea cu un echipament de sonorizare considerăm că această locație poate găzdui o multitudine de tipuri de evenimente: concerte, expoziții, prezentări, spectacole. Organizarea unui singur concert, de exemplu, este foarte dificilă momentan, fiind necesară închirierea sceno-tehnicii. Astfel, atât CEPIT și asociațiile din Hosman, cât și alte organizații din România vor avea posibilitatea să deruleze mai multe activități pentru comunitatea sibiană, dezvoltând și diversificând oferta culturală și atragând mai multe persoane spre mediul rural.
O1. Mobilizarea a cel puțin 60 de alergători și implicarea acestora în campania de promovare până la 25 mai.
O2. Achiziționarea echipamentelor și amenajarea locației pentru evenimentul de lansare din cadrul Holzstock Indie Festival din 16-18 august.
O3. Derularea a cel puțin 3 alte evenimente deschise publicului larg, organizate de asociația CEPIT, până la sfârșitul anului 2024.
O4. Lansarea unei invitații și a unui formular de contact/ înscriere pentru alte organizații și formularea unui regulament/ ghid pentru evenimentele externe (publicat până la începutul lunii septembrie).
 1. Achiziționare materiale 01 July 2024 - 01 August 2024

  - analizarea ofertelor primite și selectarea unui furnizor pentru aparatura de sonorizare - plasarea comenzii - livrarea produselor

 2. Pregătirea locației 11 August 2024 - 16 August 2024

  - amenajarea și decorarea ansamblului bisericii fortificate din Hosman pentru evenimentul de lansare, Holzstock Indie Festival (16-18.08.2024)

 3. Evenimentul de lansare 16 August 2024 - 18 August 2024

  - în timpul festivalului, un DJ va pune muzică la șură după-amiaza, contribuind la crearea unei atmosfere plăcute și liniștite - în fiecare seară, după terminarea concertelor pe scena mare, ne vom întoarce la șură pentru concertele formațiilor locale (2 formații din Hosman și una din Ținutul Secuiesc - câte un concert pe seară)

 4. Derularea altor evenimente 20 August 2024 - 31 December 2024

  - publicarea unui anunț cu informații despre disponibilitatea găzduirii unor evenimente externe - organizarea unor evenimente proprii, precum Târgul de Crăciun din Hosman (luna decembrie, aprox. 500 participanți)

Running Icon

31 registered runners

Full Name Race
Alina-Paraschiva Benchea Runner
Support
Irina Parfon Runner
Support
Maria Diana Mureșan Runner
Support
Paula Nußbaumer Runner
Support
Teodor Gabriel Panaitescu Runner
Support
Alin Ciocea Fundraiser
Support
Simona Fleanta Fundraiser
Support
philipp harfmann Runner
Support
DUMITRU MOLDOVAN Runner
maraton 42.2 km
Support
Ionut Catalin Filip Runner
Support
Icon

9 susținători înregistrați

Susținător Alergător susținut Cursă Sumă
Anonymous philipp harfmann 50 RON
Winfried Ziegler Inge Bichler 100 RON
Christine Tudor Inge Bichler 50 RON
Sebastian Muresan Ovidiu Oltean 50 RON
Dumitru-Silviu Nicuț Ira Buian 50 RON
Cătălin Mureșan Ira Buian 100 RON
Anonymous Vlad Ilicevici 55 RON
Dragos Surugiu Vlad Ilicevici 50 RON
Denis Blidariu Vlad Ilicevici 50 RON
 • Aged 15-18: 100
 • Aged 19-25: 300
 • Aged 26 to 64: 600
 • Total direct beneficiary: 1000