Hai în squad la voluntariat la MIS 2024

voluntari MIS 2024

Vrei să fii parte din echipa care pune pe picioare cea de-a 13-a ediție a Maratonului Internațional Sibiu? Hai în squad! Așteptăm 600 de voluntari și voluntare, alături de care să creăm aceeași atmosferă plină de energie și bucurie care face din MIS unul dintre cele mai așteptate evenimente din an.

 

Înscrie-te aici!


Le mulțumim prietenilor noștri de la Colt pentru că ne sunt în continuare alături în această aventură frumoasă în calitate de parteneri ai voluntariatului.

 

Câți voluntari așteptăm?

 

Avem un traseu fain până la Rășinari și înapoi, așa că așteptăm în echipă 600 de voluntari plini de voie bună, alături de care să ne asigurăm că alergătorii numără încurajările, nu kilometrii rămași.  


Ce vei avea de făcut?

 

În funcție de zona pe care o alegi, vei încuraja alergătorii (așa cum numai voluntarii de la Sibiu știu), vei ajuta la punctele de revitalizare sau vei surprinde momente mișto în calitate de fotograf. Ar mai fi câteva detalii, dar le găsești în descrierile aferente fiecărei zone, pe platforma noastră dedicată voluntariatului – squad.ro.

 

Până când te poți înscrie?
 

Termenul limită pentru înscrieri este 17 mai, dar te încurajăm s-o faci cât mai repede, deoarece repartizarea pe zone se va face pe criteriul primul venit, primul servit.

 

Nu sta acasă, că-ți stă norocul! Hai pe squad.ro și înscrie-te ca voluntar. Voluntar cu voluntar, construim motorul care alimentează pasiunea și perseverența fiecărui alergător pe traseele de la MIS.