Pași pentru oraș Bilstein

Pași pentru oraș by Bilstein 3,4 km

  • Data desfășurare: 25 Mai 2024

  • Termen limită înscrieri:

  • Punct de start/finish: Piața Mare

  • Distanță: 3.4 km

  • Timp limită: 60 minute

  • Preț: 65RON

Înscrie Alergător

Pași pentru oraș presupune un mers alert, care se poate efectua cu sau fără bețe, având o lungime de 3,35 km care poate fi efectuată în maxim o oră. Proba nu este una competitivă, iar alergarea este interzisă.

 

„La Bilstein este despre a merge înainte oricât de provocator ar fi drumul. Pentru noi, implicarea în evenimente precum acesta nu este doar o oportunitate de a sprijini o comunitate activă și dedicată, ci și o modalitate de a încuraja spiritul de echipă! Indiferent de kilometri pe care îi parcurgeți, fiecare pas vă aduce mai aproape de obiectivele voastre și reprezintă un exemplu de determinare pentru ceilalti. Cursa ”Pași pentru oraș by Bilstein” este pentru oricine iubeste miscarea în ritm propriu, dar poate că nu a avut curajul până acum să participe.
Fiecare pas înainte este o victorie și fiecare obstacol depășit este o realizare demnă de aplauze. Așadar, să înceapă aventura!” - reprezentanții Bilstein. 

 

Distanță: 3,35 km                          
Dată desfășurare: 25 mai
Punct de start/finish: Piața Mare, Sibiu
Termen limită înscrieri: 7 mai, ora 23:59
Timp limită: o oră
Taxă (donație) participare: 65 lei

 

Pentru validarea înscrierii, taxa trebuie achitată pe loc, cu cardul. Înainte de înscriere, te rugăm să citești regulamentul de participare.

Pentru informații, sugestii sau sesizări ne poți contacta pe inscrieri@maratonsibiu.ro.

*Traseul va fi publicat în variantă finală după obținerea tuturor avizelor necesare din parte autorităților publice locale


START: Piața Mare – Muzeul Samuel von Brukenthal – Alexandru Odobescu – Konrad Hass – Centumvirilor – Poștei – Mitropoliei – P-ța Huet – Podul Minciunilor – P-ța Mică – Ocnei – 9 Mai – Târgului – Movilei – Felinarului – Magheru – Filarmonicii – Cetății – Arhivelor – Piața Mare – FINISH
 

HARTĂ INTERACTIVĂ:

 

 

 

Va fi organizată o tombolă în urma căreia va fi oferit câte un premiu pentru categoriile Feminin și Masculin.