Zona 9: Victoriei

Am 45 de ani, sunt cadru didactic la Facultatea de Științe Economice și consider că este important ca instituția să se implice în viața orașului, dar și că este important ca tinerii, în general, dar și studenții să învețe cât de important este rolul voluntariatului. De aceea, în fiecare an, începând din 2017, facultatea noastră participă la organizarea maratonului cu o echipă de voluntari, care acoperă zona B-dul Victoriei.

Fac voluntariat la maraton pentru este că e un eveniment etalon pentru oraș și merită toată susținerea noastră și pentru atmosfera inegalabilă pe care o creează acest eveniment. Atmosfera de la Maraton nu poate fi descrisă în cuvinte și aș dori, pentru că nu sunt un alergător experimentat, să pot contribui în acest fel la organizarea acestui eveniment. Aștept cu nerăbdare ediția din acest an, sunt sigur că va fi specială!

Coordonator: Dumitru Troancă 

 

 

 Experiența mea în cadrul maratonului este de doar 2 ani (m-am prins mai târziu ce fain e :)). Am activat la Punctul de revitalizare de la Casa Armatei, unde a fost o echipă super faină.
De ce fac voluntariat la maraton? Pentru că am realizat în ultimii ani că trebuie să ne implicăm cât mai mult în activitățile civice, pentru că e minunat ce se poate realiza cu o echipă de oameni care sunt pe aceeași lungime de undă, pentru că dacă nu sunt în stare să alerg măcar așa pot să contribui și eu la acest maraton, pentru că în ciuda oboselii îmi dă o energie aparte, toată frumusețea acestui concurs, pentru că îmi place.
Am 46 de ani și o familie minunată. Din cei 4 membri, trei sunt implicați în activități de voluntariat (băiatul meu, Tudor, ne întrece pe toți în ceea ce privește voluntariatul), iar de anul viitor o să o aducem de partea noastră și pe mezina familiei.
Sunt mamă, soție, gospodină și om de afaceri. De 11 ani sunt administratorul unei afaceri de familie care a pornit de la organizarea de evenimente de absolvire (Cursuri festive) și s-a extins de doi ani și pe partea de turism.

Coordonator Revitalizare: Roxana Troancă 

Necesar de voluntari zonă: 16

Suprafața acoperită: Bv. Victoriei de la intersecția cu str. A. Șaguna până la Bazinul Olimpia

Interval orar: 7:00 – 14:30

Sarcini specifice zonei:

  • Amenajarea traseului
  • Asigurarea intersecțiilor de pe traseu
  • Amenajarea punctului de revitalizare
  • Montarea gardurilor pe una din benzile de circulație
  • Amenajarea punctului de schimbare stafetă

Alte informații relevante:

  • KM 5 de pe traseu
  • KM 9 de pe traseul Zacaria 10K
  • KM 20 de pe traseul Semimaraton
  • KM 40 de pe traseul Maraton Continental
Înscriere voluntar

*Pentru a te înscrie pe această zonă, selectează zona 9: Victoriei


Harta zonei: