Zona 5: Magheru

Sunt programator, am 34 de ani. Iubesc călătoriile, muzica, mersul cu bicicleta și să mă implic în proiecte de voluntariat în care cred.

Fac voluntariat, în general, în proiectele în care simt că ajut și că fac diferența. Din comunitatea de voluntari din Sibiu fac parte oameni extraordinari pe care am avut ocazia sa îi cunosc prin diferite proiecte și care mă fac să îmi doresc mereu să îi am prin preajmă.

Maratonul este unul din proiectele la care mă înscriu cu cea mai mare plăcere. Deși sunt foarte obosită fizic după o zi de stat în soare sau ploaie, la sfârșitul zilei sunt foarte încărcată pozitiv. Optimismul oamenilor, dedicarea voluntarilor, dedicarea alergătorilor pentru cauzele la care s-au înscris îmi dau energia necesară. Este ziua în care îmbrățișez cei mai mulți oameni și simt că fac parte dintr-o comunitate frumoasă, promițătoare.

Coordonator: Ioana Blotor 

 

 

Am de 22 ani și sunt studentă.  Anul acesta am ocazia pentru prima dată să fiu coordonator la cel mai fain eveniment din Sibiu, după o experiență de aproape 4 ani de voluntariat la acest eveniment, am decis să o fac și pe asta.

            Dacă consideri că ești o persoană responsabilă, dinamică și dornică să se implice activ în acest gen de voluntariat, atunci aici este locul tău! Nu mai sta pe gânduri și haide împreună cu noi să ne implicăm și să ne distrăm la acest Maraton!  

Coordonator: Teodora Șulumberchean 

Necesar de voluntari zonă: 11

Suprafața acoperită: Str. G. Magheru – str. Filarmonicii – str. Pompeiu Onofreiu

Interval orar: 7:00 – 10:00

Sarcini specifice zonei:

  • Amenajarea traseului
  • Asigurarea intersecțiilor de pe traseu
  • Eliberarea traseului de mașini
  • Amenajarea punctului unde se separă Squad Race de celelalte curse

Alte informații relevante:

  • Nu sunt puncte de revitalizare
  • Nu sunt puncte de schimbare ștafetă
Înscriere voluntar

*Pentru a te înscrie pe această zonă, selectează Zona 5: Magheru


Harta zonei: