Zona 21: Valea Aurie

Sunt o nebună cu multe nebunii. Am 56 de ani, sunt dinamică, prietenoasă, copilăroasă, corectă, parolistă, responsabilă, maleabilă în colaborare cu semenii mei. Iubesc arta, filmul, teatrul, pictura, muzica bună, cartea. Iubesc ieșirile în natura. Încerc tot ce mă provoacă fără sa țin cont de risc. Pe lângă voluntariat mă ocup cu decorațiuni artizanale.

Mereu vreau să fiu aproape de oameni și mai ales de copii. Consider ca totul e posibil pe lumea asta și atunci încerc orice. Voluntariatul mă ține aproape de tot ce este bun și frumos. Cred că oricine are dreptul la ceva mai bun și atunci de ce sa nu ajut ? Îmi place ce fac pentru că îmi dă o stare de bine și mulțumire sufletească. Văd oameni fericiți și împliniți lucru care mă mulțumește enorm. Am o strânsă legătura cu toți voluntarii și suntem într-o relație de colaborare frumoasă și prosperă.

Iubesc acest Maraton deoarece aici am întâlnit oameni minunați și devotați . Am reușit să îmi fac noi prieteni, să acumulez mai multe cunoștințe despre ceea ce înseamnă un Maraton la nivel Internațional și nu în ultimul rând să am satisfacții pe care nu le-am mai trăit atât de intens ca acum. Am dobândit o și mai bună legătura cu cei tineri pe care îi ador și respect pentru tot ceea ce fac.

Coordonator: Mary Thomits

 

Necesar de voluntari zonă: 16

Suprafața acoperită: Calea Poplăcii de la intrarea în Sibiu – Str. Valea Aurie

Interval orar: 7:00 – 14:30

Sarcini specifice zonei:

  • Amenajarea traseului
  • Asigurarea intersecțiilor de pe traseu

Alte informații relevante:

  • Nu sunt puncte de revitalizare
  • Nu sunt puncte de schimbare ștafetă
Înscriere voluntar

*Pentru a te înscrie pe această zonă, selectează Zona 21: Valea Aurie


Harta zonei: