Zona 15: Muzeu Est

Fac voluntariat din anul 2011. Primul proiect la care am participat (responsabil logistică) a fost Let’s do it, Romania. Sunt în proiectul Maraton Internațional Sibiu încă de la începuturile sale, din anul 2012, când era mai mititel – semi-maraton. Și nu sunt singurele proiecte la care particip ca voluntar an de an. Maratonul montan Cindrel, În alergare, Family olimpics, Night Cross Challenge, Buonavista Duathlon Challenge, marcări trasee montane cu A.C.M. și Ecouri Verzi Cluj.

Ce pot să spun? Ador să fiu voluntar, mă bucură faptul de a fi utilă societății, îmi place să fiu în compania acestor oameni deosebiți: sportivi, organizatori și voluntari.

Coordonator:  Carmen Marcu

 

Bucuria mea cea mai mare e să privesc și să mă aflu în mijlocul naturii. Îi cunosc pe organizatorii maratonului Sibiu de trei ani, când mergeam la antrenamentele de alergare din parc. Când Dani Troancă m-a întrebat „Ei bine, ce faci de semimaraton?”, mi-am dat seama că alergatul nu e punctul meu forte. Să am o responsabilitate și să o duc foarte bine la capăt, asta era pentru mine. Astfel am ajuns să am grijă ca alergătorii să se refacă și să își umple bateriile cu apă și fructe de la punctul de revitalizare din Muzeul în aer liber.

Vom avea rolul important de a încuraja, susține alergătorii. Este un sentiment minunat să vezi zâmbetele alergătorilor, când întâmpină o gașcă voioasă!

Coordonator revitalizare: Oana Burcea

Necesar de voluntari zonă: 15

Suprafața acoperită: Partea estică a Muzeului Satului

Interval orar: 7:00 – 12:30

Sarcini specifice zonei:

  • Amenajarea traseului
  • Amenajarea punctului de revitalizare
  • Amenajarea punctului de schimbare a ștafetei

Alte informații relevante:

  • KM 11, 12, 15 de pe traseu
Înscriere voluntar

*Pentru a te înscrie pe această zonă, selectează Zona 15 Muzeu Est


Harta zonei: