Vrei să fii voluntar? Hai în squad!

Interviu cu Ciprian Ciocan: ”Maratonul trebuie să continue să fie un reper în comunitatea sibiană!”
iulie 28, 2020
Visma Software – partener principal și în 2020
august 10, 2020

Foto: Cristian Bîscă

„N-am mai întâlnit în niciun oraș/competiție din țară de acest gen așa voluntari frumoși, plini de viață și activi, ca aici la Sibiu… și asta în ciuda vremii capricioase din timpul cursei. Felicitări și Mult Respect! 😉”, Mircea Blaga, alergător la ediția din 2019

 

Că avem cei mai energici și faini voluntari se știe demult printre alergătorii din țară, iar în acest an, alături de 300 de voluntari curajoși vom pune pe picioare cea mai bună ediție a maratonului pe care o putem face și alături de care vom creiona experiențe cât mai faine pentru alergători. De asemenea, ne bucurăm să îi avem alături și în acest an drept parteneri ai voluntariatului pe prietenii de la Colt. Mulțumim mult pentru tot sprijinul!

La fel ca în cazul tuturor participanților, și în cazul voluntarilor  vom avea grijă să se respecte toate măsurile de siguranță necesare și vom oferi echipamente de protecție specifice zonei în care este repartizat fiecare. Printre măsurile de siguranță obligatorii amintim: monitorizarea stării de sănătate, triajul observațional la sosirea în zona evenimentului, măsurarea temperaturii, purtarea echipamentelor de protecție, dezinfectarea periodică a suprafețelor de lucru.

 

Câți voluntari așteptăm?

Chiar dacă ne e dor de multă lume pe care n-am mai văzut-o de ceva vreme, pentru siguranța tuturor, anul acesta așteptăm doar 302 voluntari.

 

Ce vei avea de făcut?

În funcție de zona pe care o alegi, vei încuraja alergătorii până te lasă palmele și plămânii, vei ajuta la punctele de revitalizare sau vei avea ocazia să surprinzi cele mai mișto momente în calitate de fotograf.

Ar mai fi câteva detalii, dar te lăsăm să le descoperi în descrierile fiecărei zone, pe noua noastră platformă dedicată voluntariatului – squad.ro. Cu această ocazie, le mulțumim mult încă o dată prietenilor noștri, care au muncit de zor și ne-au ajutat să-i dăm aripi.

Atenție! Ținând cont de situația actuală, lucrurile se vor desfășura într-o manieră diferită față de edițiile precedente, cu care poate te-ai obișnuit. Dar chiar și dacă acestea nu vor mai fi la fel, promitem să fie o experiență mișto și sigură pentru toată lumea.

 

Până când te poți înscrie?

Termenul limită pentru înscrieri este 23 august. Chiar dacă mai este un pic până atunci, te încurajăm să o faci cât mai repede, deoarece repartizarea pe zone se va face pe criteriul primul venit, primul servit.

 

Unde te înscrii?

Pentru a te înscrie, te rugăm să intri pe squad.ro

Be there or be square.

 

Înscriere voluntar