Hai în squad la voluntariat!

Lăsăm urme și în 2022. Start înscrieri!
martie 25, 2022
Ultimele 2 săptămâni pentru înscriere
aprilie 26, 2022

„N-am mai întâlnit în niciun oraș/competiție din țară de acest gen așa voluntari frumoși, plini de viață și activi, ca aici la Sibiu… și asta în ciuda vremii capricioase din timpul cursei. Felicitări și Mult Respect! 😉”, Mircea, alergător

 

Înscriere voluntari

 

Vrei să fii parte din echipa care pune pe picioare cea de-a 11-a ediție a Maratonului? Hai în squad! Așteptăm 505 voluntari și voluntare, alături de care să organizăm un eveniment care să ne dea energie și încredere pentru încă un an.

Mulțumim pentru sprijin prietenilor de la Colt, pe care ne bucurăm să-i avem alături drept parteneri ai voluntariatului și în acest an!

 

Câți voluntari așteptăm?

Avem un traseu fain pân’ la Rășinari și înapoi, așa că așteptăm 505 voluntari plini de voie bună, alături de care să ne asigurăm că alergătorii numără încurajările, nu kilometrii rămași 😀

 

Ce vei avea de făcut?

În funcție de zona pe care o alegi, vei încuraja alergătorii, vei ajuta la punctele de revitalizare sau vei surprinde momente mișto în calitate de fotograf.

Ar mai fi ceva detalii, dar le găsești în descrierile aferente fiecărei zone, pe platforma noastră dedicată voluntariatului – squad.ro.

 

Până când te poți înscrie?

Termenul limită pentru înscrieri este 22 mai, dar te încurajăm s-o faci cât mai repede, deoarece repartizarea pe zone se va face pe criteriul primul venit, primul servit.

 

Unde te înscrii?

Hai pe squad.ro pentru înscriere și detalii.

Be there or be square.