#IOlaMaraton Vrei să fii voluntar? Hai în Squad

2 ani alături de EshopWedrop la Squad Race
septembrie 24, 2021
Business Supervision Solutions for the Client-Focused Model
septembrie 27, 2021

„N-am mai întâlnit în niciun oraș/competiție din țară de acest gen așa voluntari frumoși, plini de viață și activi, ca aici la Sibiu… și asta în ciuda vremii capricioase din timpul cursei. Felicitări și Mult Respect! 😉”, Mircea Blaga, alergător

 

Înscriere voluntari

 

Vrei să fii parte din echipa care pune pe picioare cea de-a IO-a ediție a Maratonului? Hai în squad. Așteptăm 580 de voluntari plini de voie bună, alături de care să facem cei 42 de km să pară mai lini pentru alergători și să organizăm încă un eveniment de ținut minte mult timp.

Mulțumim pentru sprijin prietenilor de la Colt, pe care ne bucurăm să-i avem alături drept parteneri ai voluntariatului și în acest an.

 

Condiții de participare

La fel ca în cazul tuturor participanților, este nevoie să prezinți Certificatul digital european COVID-19, care atestă că ești vaccinat, ai trecut prin boală sau deții rezultatul unui test negativ. Detalii despre Certificatul digital european COVID-19 aici (link).

De asemenea, amintim că în cadrul evenimentului vom respecta cu toții măsurile de siguranță impuse de legislație la momentul desfășurării Maratonului.

 

Câți voluntari așteptăm

Avem un traseu fain pân’ hăt la Rășinari și înapoi, prin urmare, așteptăm 580 de voluntari.

 

Ce vei avea de făcut

În funcție de zona pe care o alegi, vei încuraja alergătorii, vei ajuta la punctele de revitalizare sau vei avea ocazia să surprinzi cele mai mișto momente în calitate de fotograf.

Ar mai fi ceva detalii, dar le găsești în descrierile aferente fiecărei zone, pe platforma noastră dedicată voluntariatului – squad.ro. (Cu această ocazie, le mulțumim mult încă o dată prietenilor noștri, care au muncit cu spor la ea.)

 

Atenție! Ținând cont de situația actuală, și în acest an lucrurile se vor desfășura într-o manieră diferită față de edițiile precedente, cu care poate ești obișnuit. Dar chiar și dacă unele detalii vor fi altfel, promitem să fie o experiență de ținut minte și sigură pentru toată lumea.

 

Până când te poți înscrie

Termenul limită pentru înscrieri este 26 septembrie, dar te încurajăm să te înregistrezi cât mai repede, deoarece repartizarea pe zone se va face pe criteriul primul venit, primul servit.

 

Unde te înscrii

Hai pe squad.ro pentru înscriere și detalii.

Be there or be square.