Visma Software – partener principal al Maratonului de 7 ani

Cursele Copiilor Decathlon 2021
septembrie 3, 2021
5 ani alături de Continental Sibiu la cursa de Maraton
septembrie 22, 2021
Foto: Rareș Helici

Foto: Rareș Helici

„Oameni faini, activi și implicați se adună împreună la această sărbătoare a comunității sibiene unde își pun la încercare voința pentru proiectele care contează. Ne bucurăm să fim parte din Maratonul Internațional Sibiu ca partener principal, pentru al șaptelea an la rând, și să sprijinim dorințele sibienilor pentru un oraș mai frumos. Crosul Visma, cursa cea mai populară a evenimentului, este dovada că oricine își poate depăși limitele.”

 

Înscrieri alergători

 

Visma Software Romania este alături de noi și ne ajută să dezvoltăm comunitatea încă de la primele ediții, când aveam mai puțini alergători decât avem acum voluntari, iar de 7 ani ne susține în calitate de partener principal al evenimentului.

Crosul Visma este atât pentru cei care nu sunt siguri că se împacă prea bine cu alergatul, dar se ambiționează să-l parcurgă pentru o cauză, cât și pentru cei cărora le plac alergările pe distanțe scurte. Pentru cei care simt că orice pas este o provocare, dar și un motiv de a depăși frici și obstacole.

Mulțumim pentru tot sprijinul din acești ani, Visma, și sperăm să fim cât mai mulți care ne depășim limitele și de data aceasta.

Pentru mai multe detalii despre Crosul Visma, dați o tură pe aici (link).

 

Traseu propus, Crosul Visma 2021*

*Traseul va fi publicat în variantă finală după obținerea tuturor avizelor necesare din parte autorităților publice locale

START: Piața Mare – Muzeul Samuel von Brukenthal – Mitropoliei – Poștei – Centumvirilor – Konrad Hass – Alexandru Odobescu – P-ța Huet – Podul Minciunilor – P-ța Mica – Ocnei – P-ța Dragoner – 9 Mai – Târgului – Movilei – Felinarului – Magheru – Filarmonicii – Pompiliu Onofrei – Coposu – Coposu pe sub Ziduri – Parcul Cetății – Cetății – Tipografilor – P-ţa Schiller – Timotei Popovici – Papiu Ilarian – Cetăţii – Bălcescu- Piața Mare – FINISH CROS

Click pe imagine deschide harta interactivă (Runkeeper)