sustinatori

În 25-26 mai 2024
Sibiul se pune în mișcare

Zile

Ore

Minute

Secunde

alt

Ai o idee de proiect pentru care vrei să lăsăm urme la maratonul din acest an? Hai la noi cu ea până în 16 februarie! Așteptăm propuneri care soluționează probleme din comunitatea locală, dar și care vor să aducă un suflu nou în zonă. Ne plac mult ideile istețe și crețe, abordările neașteptate sau care aduc în discuție aspecte mai puțin cunoscute ale unor subiecte, dar credem și în importanța celor care au curajul să lupte cu probleme vechi. 

La fel ca în fiecare an, acceptăm atât proiecte înscrise de ONG-uri, cât și de grupuri de inițiativă (grupuri de prieteni, fără personalitate juridică). Dacă aplici pentru prima dată, te rugăm insistent să ne contactezi pentru o consultare în perioada 15.01 – 14.02.2024, pentru a ne cunoaște și înțelege mai bine, dar și pentru a te ajuta să scrii cea mai bună variantă a aplicației, astfel încât să ai șanse mai mari ca proiectul să meargă mai departe. 

Condițiile de participare, criteriile de selecție și toate detaliile pe care trebuie să le știi înainte de a aplica se găsesc pe platforma noastră pe care o poți accesa mai jos. Te rugăm să îți creezi cont pe platformă și să parcurgi mai întâi informația cu privire la aplicare, după care să ne transmiți ideea ta. 

Termenul limită pentru înscrierea proiectelor este 16 februarie 2024, ora 12:00, la pranz. Pentru orice întrebări sau nelămuriri, ne poți scrie pe proiecte@fundatiacomunitarasibiu.ro

Mult succes!

AplicăDescarcă ghidul de finanțare

Infografic Mobile
Infografic Desktop