Prima mea excursie

Descrierea pe scurt a proiectului

Proiectul are ca obiectiv organizarea unei excursii tematice la la Gradina Zoologică din Târgu Mureș pentru cei 11 copii din cadrul proiectului ”Prima mea excursie”.

  sustine alearga

 
[donatii cauza=”19″]
we_help

Asociaţia WE HELP!

we_help_micSuntem un grup de voluntari care derulăm acţiuni pe cont propriu de mai bine de 5 ani, însă am dorit să avem o voce mai puternică. De aceea, am hotărât să înființăm Asociația WE HELP! și să le oferim copiilor instituționalizați și celor care provin din familii foarte sărace șansa la o viață mai bună.
Asociația WE HELP! este o organizație non-profit, bazată pe voluntariat, al cărei scop este să le ofere copiilor din categorii defavorizate șansa la o viață mai bună. Vrem să îi ajutăm în toate aspectele posibile, de la suport moral, educație, hrană, condiții de viață decente. Pentru a atinge acest scop, derulăm proiecte de educație și recreere, dar și cu scop medical, cum ar fi: control și servicii stomatologice, cursuri de înot, control oftalmologic, excursii tematice, amenajare loc de joacă, workshopuri, spectacole de teatru etc.. Toate aceste proiecte sunt dedicate copiilor din Centrele de Plasament, dar și copiilor din familii foarte sărace din Sibiu, acestea fiind realizate prin donații.
Web: http://wehelp.sibiu.ro/https://www.facebook.com/UnViitorSiOSansa

Nevoia/problema căreia îi răspunde proiectul

Anul trecut am alergat pentru cauza: ”Ajută copiii din familii defavorizate să meargă la școală”. În acest moment avem un program educațional prin care ajutăm un număr 11 copii, din cadrul școlii numarul 10 din Sibiu pe partea de educație. De doua ori pe săptămână facem teme; consiliere psihologică, socială și  morală. Încă de la începutul anului școlar le-am facut o promisiune celor mici… și anume că îi vom duce într-o excursie pe cei care au rezultate bune la școală. Spre fericirea noastră vă anunțăm oficial că toți copilașii au facut progrese considerabile la școală. Ne bucurăm că i-am putut ajuta! Acest program se realizează pe bază de voluntariat, nimeni nu este plătit și totuși avem o echipă dedicată care îi ajută pe micuți să meargă în continuare la școală. Așadar o excursie ar fi o recompensă bine meritată pentru aceștia.

Beneficiarii și grupul țintă?

Grupul țintă sunt cei 11 copii din cadrul proiectului: ”Ajută copiii din familii defavorizate să meargă la școală”.

Obiectivele proiectului

La sfârșitul anului școlar, înainte de vacanța de vară, dorim să organizăm o excursie tematică la Gradina Zoologică din Târgu Mureș.

Schimbările pe care le va aduce proiectul în comunitate

– Îmbogățirea cunoștințelor despre animale

– Educație prin joacă

Obiectivul de strângere de fonduri prin SemiMaraton

3000 lei

Bugetul total al proiectului

4000 lei (cost total al excusiei)

wehelp6wehelp5 wehelp4 wehelp3 wehelp2

  sustine alearga

[donatii_cauze cauza=”19″]