Ore start alergători I 29 august

Restricții trafic Maratonul Internațional Sibiu 2020
august 25, 2020
Ce trebuie să știi dacă alergi la evenimentul public din 29 august?
august 25, 2020
    • Amintim că startul se va lua individual din Piața Huet (atenție, nu mai e din Piața Mare), la distanță de 20 secunde, doar la ora comunicată (vezi mai jos). Orele de start au fost stabilite în funcție de timpul estimativ de parcurgere menționat în formularul de înscriere.
    • Atenție! Alergătorii vor putea lua startul doar la orele stabilite, iar cei care vor întârzia nu vor mai putea participa. Nu se vor face excepții! Vă rugăm să notați bine și să aveți grijă de ora la care ajungeți – menționăm că trebuie să sosiți în zona evenimentului maxim cu 20 de minute înainte de ora de start și cu minim 5 minute înainte de acesta, pentru a duce la bun sfârșit toate formalitățile, ridicat kitul și încălzire, pentru a putea respecta măsurile de distanțare. Practic, dacă veniți cu declarația pe propria răspundere semnată de acasă (vezi mai jos) și nu doriți să lăsați obiecte la punctul de predare valori, ar trebui să terminați cu preluarea numărului și alte formalități în cel mult 10 minute.
    • În cazul alergătorilor de la Marquardt TeamRun, amintim că doar primul alergător din ștafetă are oră fixă alocată, iar în rest se sincronizează membrii echipei.
    • Un prezentator va anunța intervalele de numere care trebuie să se pregătească.