O Comunitate pentru Sănătate: Donează pentru spitale și cadre medicale din Sibiu

Împreună pentru #Suceava! Salvatorii tăi au nevoie de EROI. Salvatorii tăi au nevoie de TINE. #oamenicontraCOVID19
martie 25, 2020
2020 – cel mai bun maraton pe care îl putem face
mai 15, 2020

Deși pare că a trecut o eternitate, pe la mijlocul lui martie, alături de câteva ONG-uri am pornit campania Un spital + O comunitate, dorind să ajutăm comunitatea sibiană să traverseze cât mai bine era lui covid-19. Inițial, ne-am propus să strângem bani pentru Spitalul Județean Sibiu, despre care știam că are nevoie de susținere. În scurt timp însă au început să curgă mesaje cu nevoile existente la alte entități din sistem și rugăminți de a le ajuta. Cu toate greutățile și provocările situației, nu am putut să rămânem surzi la acestea și am decis să le venim în întâmpinare, în măsura posibilităților și în funcție de priorități și urgențe – ca de obicei, pe baza consultărilor cu reprezentanții spitalelor. 

Astfel, pentru corectitudine transformăm campania Un spital + O comunitate în O Comunitate pentru Sănătate. Și chiar dacă deja i-am ajutat într-o măsură, ne apucăm oficial să strângem fonduri pentru: Spitalul Județean Sibiu, Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu, Spitalul Militar de Urgență Sibiu, Serviciul de Ambulanță Județean, ISU Sibiu și medicii de familie din oraș.

Nu în ultimul rând, o veste bună este că ne mutăm pe un site nou, cu ajutorul unor prieteni care au lucrat de zor ultimele nopți la acesta – mulțumim mult de tot! Aici puteți vedea ce s-a reușit până acum cu sprijinul vostru generos (inclusiv, aveți linkuri către tabelele detaliate de transparență), pentru ce strângem bani în continuare și, desigur, puteți ajuta cu donații: ocomunitate.ro

Mulțumim mult pentru tot, tuturor! Împreună suntem mai puternici.

#ocomunitatepentrusanatate

#unspitalocomunitate