Înscrie-te la Maratonul Internațional Sibiu 2017 și susține cauza favorită!

Proiectele pentru care se aleargă la Maratonul Internațional Sibiu 2017
martie 15, 2017
Fii eroul cauzei tale și câștigă un city break la Madrid!
aprilie 18, 2017

Am dat startul înscrierilor alergătorilor și susținătorilor pentru Maratonul Internațional Sibiu 2017. Te invităm să te înscrii în calitate de alergător sau susţinător, pentru una dintre cele 21 de cauze participante.

Dragi alergători, de cinci ani încoace, ați demonstrat întregii comunități sibiene că alergătorii sunt eroi. Până acum ați alergat pentru 100 de proiecte și ați contribuit la strângerea a peste 940.500 lei. Dintre acestea amintim: achiziționarea de aparatură modernă pentru secția de terapie intensivă pentru nou-născuți; organizarea unui festival de film; construirea unui adăpost județean pentru animalele fără stăpân; renovarea unor locuri de joacă din cartierele și grădinițele locale; readucerea la viață a trenului cu aburi de pe Valea Hârtibaciului; introducerea de cursuri gratuite de arhitectură pentru copii, în nouă școli din Sibiu, și multe altele. Schimbarea în bine a orașului pornește de la fiecare persoană implicată, de la fiecare cetățean preocupat de comunitatea în care locuiește.

La Maratonul Internațional Sibiu 2017 avem curse pe toate gusturile alergătorilor. Poți alege între următoarele curse:

  • Crosul Visma (5km);
  • Maratonul Continental (42 km);
  • SemiMaraton Takata (21 km);

Dacă îți surâde ideea de alergat în echipă, convinge-ți prietenii și înscrieți-vă la una dintre ștafete:

  • Ștafetă (4×10,5km);
  • Ștafetă (4×5,3km).

De asemenea, continuăm să încurajăm ideea de mișcare în aer liber, alături de cea a filantropiei, și în rândul copiilor. Astfel, dacă piciul tău se încadrează în următoarele categorii de vârstă, vă așteptăm:

  • 4-5 ani;
  • 6-7 ani;
  • 8-9 ani;
  • 10 -12 ani.

Vrei să alergi? Înscrie-te aici!

*Termenul limită pentru înscrierile alergătorilor este 8 mai 2017.

 

Câtă forță ar avea alergătorii și comunitatea, dacă n-ar avea susţinători? Cu siguranță, mult mai puțină. Dragi susținători, ne bucurăm că sunteți mereu alături de alergătorii eroi preferați și de cauzele favorite. De fiecare dată îi și ne inspirați! Fiecare donație pe care o faceți este o contribuție în transformarea comunității.

Susții un alergător? Găsește eroul aici! 

*Termenul limită pentru înscrierile susținătorilor este 1 iulie 2017.

În data de 27 mai, Sibiul aleargă pentru 20 de proiecte locale şi o cauză naţională. Proiectele abordează diverse domenii – de la sănătate la activism civic – şi se extind dincolo de graniţele oraşului Sibiu. De asemenea, acestea vizează atât mediul urban, cât şi cel rural.

Organizat de Fundaţia Comunitară Sibiu, Maratonul Internațional Sibiu este cel mai mare eveniment sportiv filantropic din România. Vino la Maratonul Internațional Sibiu 2017 și transformă kilometrii în schimbare!