Fugi Erika Run – în Piața Huet

Ce bunătățuri găsești la corturile partenerilor?
mai 30, 2022
Restricții trafic în cadrul Maratonului Internațional Sibiu 2022
mai 30, 2022

Sâmbătă, în cadrul Maratonului Internațional Sibiu 2022, partenerii de la Nerds.sh oferă o cursă pentru oamenii care nu aleargă, dar vor să se bucure de mișcare în cadrul evenimentului –  de data aceasta, prin dans. Dacă nu alergi, indiferent de motiv, hai la dans, la Fugi Erika Run.

 

7:00–10:00 — Open deck (poți să redai, dacă ai format .wav)

10:00–15:00 – @dscntd

 

După doi ani de îndurat distanțare socială, metafizicul nostru a suferit în mod dramatic. Gândurile noastre au fost direcționate către siguranță, emoțiile noastre au fost ținute captive. 

Dansul nu a fost permis, interacțiunile sociale au fost transformate în momente de conștiință în oglinzile băilor noastre. Toți am trăit-o. Toți am făcut ce a fost mai bine pentru noi toți. Toți am fost responsabili în modurile noastre. Acum e timpul să dansăm!

Pe durata Maratonului Internațional Sibiu, oferim o altă cursă, o cursă pentru oamenii care nu aleargă, o cursă în care poți să experimentezi frumusețea și bucuria unui maraton, un mic tratament anti-depresie.

Timp de 7 ore, trebuie să dansezi, să îți redescoperi corpul, să asculți muzica într-un setup Funktion-One | Home în Piața Huet, în ritmul întreținut de cei de la Disconnected (adub b2b toygun).

Erika te va supraveghea, va fi alături de tine, și va urmări ringul de dans, se va asigura că rămâi hidratat alături de echipa nerds.sh

Intrând în clasament, poți câștiga unul din premiile oferite de nerds.sh, 

1st Place — 3 EGLD

2nd Place — 2 EGLD

3rd Place — 1 EGLD

Înregistrează-te în .app