Fii eroul cauzei tale și câștigă un city break la Madrid!

Înscrie-te la Maratonul Internațional Sibiu 2017 și susține cauza favorită!
martie 17, 2017
Aleargă oriunde în lume pentru Maratonul Internațional Sibiu!
aprilie 25, 2017

Deoarece știm bine că generozitatea este principalul motor al fundraiserilor, compania Marquardt a decis să facă un gest similar pentru fundraiseri. Marquardt susține fundraisingul la Maratonul Internațional Sibiu și va oferi drept recompensă pentru cel mai bun fundraiser (adult) din competiție un city break la Madrid, pentru 2 persoane. De asemenea, vor fi premiați cei mai buni copii fundraiseri, pe fiecare categorie de vârstă.

De anul acesta se numește Maratonul Internațional Sibiu, dar am putea la fel de bine să-i spunem Campionatul de generozitate.

Se spune că la competițiile de anduranță fiecare participant aleargă o cursă cu sine însuși. Chiar dacă în jur sunt sute de alergători, odată ajuns pe traseu ești singur cu gândurile, demonii și piticii tăi. Ce e diferit când alergi la Sibiu, e că duci cu tine gândurile bune ale tuturor celor care te-au susținut să fii acolo. Ai în tine conștiința că fiecare kilometru alergat, fiecare pas în afara zonei tale de confort duce mai departe un proiect care face lumea un pic mai frumoasă.

Toți alergătorii confirmați pot strânge fonduri la Maraton, dar pentru că unii dintre noi își iau rolul foarte în serios, le-am zis fundraiseri – oamenii care „ridică” fonduri. Și chiar dacă pasiunea nu poate fi măsurată în numere, nouă ne place să-i sărbătorim, așa că am creat o pagină unde-i puteți vedea pe cei mai activi dintre ei și rezultatele lor.

Mai mult decât atât, vrem să dăm posibilitatea oricui să-și spună povestea și să-și mobilizeze prietenii pentru proiectele în care cred.

Dacă vreți să ajutați mai mult cauza pentru care alergați, setați-vă un obiectiv de strângere de fonduri și deveniți fundraiser! Puteți face asta fie la înscriere, bifând căsuța “Vreau să devin fundraiser”, fie dacă sunteți deja înscris ca alergător, folosind pagina de înscriere fundraiser. Aici vă puteți încărca o poză și un text prin care să povestiți lumii de ce vreți să strângeți bani. La final veți primi o adresă unică, cu o pagină personală, pe care o puteți distribui pe Facebook sau trimite prietenilor și colegilor de serviciu pe e-mail. Simplu.

Detalii premiu adulți:

  • Destinație pentru 2 persoane – Madrid;
  • Plecare cu avion Sibiu-Madrid și retur (bagaj de cala inclus);
  • Cazare 3 nopți (sâmbătă-marți), hotel 3*, mic dejun inclus.

Detalii premiu copii:

  • Se va oferi câte un premiu pentru fiecare categorie de vârstă (4-5 ani, 6-7 ani, 8-9 ani, 10-12 ani, 13-16 ani);
  • Premiile vor consta în seturi Lego, adaptate vârstei.

Condițiile pentru câștigarea premiului:

  • se ia în considerare persoana cu cea mai mare sumă strânsă (promisiuni de plată) până joi, 25 mai 2017, ora 23:59, conform paginii de statistici fundraiseri;
  • cel puțin 90% din susțineri trebuie să fie achitate până la data de 1 iulie 2017 (Persoana va fi anunțată în 27 mai, acordândui-se „un vot de încredere”, însă aceasta trebuie să se asigure că cel puțin 90% din susțineri trebuie să fie achitate până la data de 01.07.2017);
  • nu este obligatorie deschiderea unei pagini de fundraiser;
  • nu sunt eligibile conturile care reprezintă un grup de persoane (echipe);
  • nu sunt eligibile persoanele care fac parte din echipa de organizare a Maratonului Internațional Sibiu sau a Fundației Comunitare Sibiu.

Dacă aveți orice probleme sau întrebări legate de pagină voastră, o puteți contacta pe voluntara noastră Maria, care vă va ajuta în cel mai scurt timp, pe adresa [email protected].