Detalii Cursele Copiilor Auchan 2018

„Ne bucuram sa anuntam ca este al treilea an in care Auchan este partener al Maratonului International, anul acesta fiind insa special pentru ca sustinem Cursele copiilor. Este un demers pe care ni-l asumam din dorinta de a incuraja copiii de toate varstele sa practice sport si sa se implice in evenimente cu teme sportive.
De altfel, actiunea aceasta nu este una singulara pentru Auchan Retail Romania, care desfasoara numeroase actiuni de responsabilitate sociala la nivelul intregii tari. Pentru a aminti doar doua dintre proiectele importante, trebuie spus ca Auchan a desfasurat anul trecut cea mai mare campanie de plantare privata – 100.000 de copaci plantati iar la inceputul acestui an a lansat filmul – eveniment „Romania neimblanzita” – ce reprezinta o invitatie la cunoastere si responsabilitate fata de natura.
In mod particular, Auchan Sibiu se poate mandri cu o lunga traditie de sustinere a proiectelor de viata sanatoasa cum ar fi: cursuri de nutritie in licee, amenajarea unei sali de sport pentru elevi, parteneriat cu echipa de baschet, campionate sportive si altele.
Deviza noastra este „Militam pentru bun, sanatos si local”, iar Maratonul International reprezinta o buna ocazie de a ne pune in practica misiunea.” – Constantin Buznea, Directorul Magazinului Auchan Sibiu

 

Taxa de înscriere pentru cursele copiilor este de 25 lei, indiferent de cursă.

Cursele copiilor Auchan:

  • 4-5 ani / 400 m
  • 6-7 ani / 800 m
  • 8-9 ani / 1200 m
  • 10 -12 ani / 1600 m
  • 13 – 16 ani / 2000 m

Cursele copiilor Auchan vor avea loc în intervalul orar 17:00-18:00 și vor avea următoarele trasee:

  • Cursa copiilor Auchan 4-5 ani (400 m), traseu buclă Piaţa Mare. La această cursă, părinții pot alerga de mână cu picii, însă îi îndemnăm să-și încurajeze copiii să participe singuri;
  • Cursa copiilor Auchan 6-7 ani (800 m), traseu buclă Piaţa Mare și b-dul Bălcescu;
  • Cursa copiilor Auchan 8-9 ani (1200 m), traseu buclă Piaţa Mare și b-dul Bălcescu;
  • Cursa copiilor Auchan 10-12 ani (1600 m), traseu buclă Piaţa Mare / b-dul Bălcescu / buclă Piaţa Mare;
  • Cursa copiilor Auchan 13-16 ani (2000 m), traseu buclă Piaţa Mare / b-dul Bălcescu x 2.

 

Înscrierile pentru cursele copiilor se fac până în 7 mai 2018, după selectarea cauzelor participante la această ediție a Maratonului Internațional Sibiu.

 

Premii: Începând cu 2017, la Cursele Copiilor NU se mai fac clasamente și nu se oferă premii pentru câștigătorii curselor.

În schimb, în acest an, partenerul curselor copiilor, Auchan, va oferi, prin tragere la sorți, câte două biciclete (pentru o fată și un băiat) la fiecare categorie de vârstă.

De asemenea, toți copiii vor primi în kitul de participare câte un talon pentru premii surpriză, premii ce vor putea fi ridicate din magazinul Auchan Sibiu pe baza talonului și a numărului de participare, în perioada 26-31.05.2018.

 

Pentru informații, sugestii sau sesizări ne puteți contacta pe î[email protected].

Fundatia Comunitara Sibiu este operator de date cu caracter personal, inregistrat la ANSPDCP cu nr. 30480