Detalii Cursele Copiilor

Dată desfășurare: 29 august – 1 octombrie

Punct de start/finish: la alegerea familiei (vezi și Aleargă Oriunde)

Termen limită înscrieri: 1 octombrie

Taxa (donație) participare cursă: 20 lei, indiferent de cursă.

 


Categorii de vârstă

Cursele copiilor sunt împărțite în următoarele categorii de vârstă:

  • 4-5 ani / 400 m
  • 6-7 ani / 800 m
  • 8-9 ani / 1200 m
  • 10 -12 ani / 1600 m

Trasee:

În acest an, pentru siguranța participanților, Cursele Copiilor nu se vor organiza în Piața Mare din Sibiu și se vor putea selecta doar optând pentru Aleargă Oriunde. Respectiv, încurajăm familiile ai căror copii doresc să participe să aleagă trasee individualizate cât mai faine și neaglomerate, pe placul copiilor, unde atât micii alergători, cât și părinții sau cei care îi vor însoți vor fi în siguranță. Iar la final, drept dovadă a alergării așteptăm poze, filmări sau alte materiale cu poveștile alergărilor, pe care să le putem publica pe site, alături de cele ale altor participanți. Desigur, poate fi și ceva simbolic, dacă nu doriți să apară fața copilului.


Kituri

În cazul Curselor Copiilor, participanților cu domiciliul în Sibiu li se vor livra kiturile gratuit, iar cei din alte localități au posibilitatea să opteze pentru livrarea acestora prin curier, cu plată la primire.


Termen limită înscrieri

Înscrierile pentru cursele copiilor se fac până în data de 1 octombrie 2020, ora 23:59, iar alergarea poate avea loc în perioada 29 august- 1 octombrie.

Înainte de înscriere, te rugăm să citești regulamentul de participare la Maratonul Internațional Sibiu din acest an.

 

Pentru informații, sugestii sau sesizări ne puteți contacta pe [email protected].