Detalii Crosul Visma

„Oameni faini, activi și implicați se adună împreună la această sărbătoare a comunității sibiene unde își pun la încercare voința pentru proiectele care contează. Ne bucurăm să fim parte din Maratonul Internațional Sibiu ca partener principal, pentru al șaselea an la rând și să sprijinim dorințele sibienilor pentru un oraș mai frumos. Crosul Visma, cursa cea mai populară a evenimentului, este dovada că oricine își poate depăși limitele.”

 

visma

Distanță: 5 km

Data desfășurare: 29 august

Punct de start/finish: Piața Huet, Sibiu

Termen limită înscrieri: 17 august

Ora startului: începând cu ora 11:50

Timp limită: 1 oră

Taxa (donație) participare cursa fizică Piața Huet: 50 lei

Nr. maxim participanți cursa fizică Piața Huet: 300

 


Traseu propus, Crosul Visma 2020*

*Traseul va fi publicat în variantă finală după obținerea tuturor avizelor necesare din parte autorităților publice locale

START: Piața Huet – Muzeul Burkenthal – Piața Mare – Nicolae Bălcescu – Parcul Sub Arini – str. Avrig – Stadion Sub Arini – Bulevardul Victoriei – Nicolae Bălcescu – Piața Mare – Piața Mică – Piața Huet – FINISH 

 

Click pe imagine pentru a deschide harta interactivă (Runkeeper)

 

Start individual

Participanții vor porni in cursă individual, la un interval de 20 de secunde. Ora de start a fiecarui concurent va fi stabilită în funcție de timpul estimativ de parcurgere al cursei, pe care fiecare concurent trebuie să-l menționeze în formularul de înscriere.

 

Termen limită înscrieri

Termenul limită pentru înscrieri este 17 august 2020, ora 23:59. Ținând cont de numărul limitat de locuri pentru cursa fizică, pentru validarea înscrierii, taxa trebuie achitată pe loc, cu cardul.

Înainte de înscriere, te rugăm să citești regulamentul de participare a alergătorilor la Maratonul Internațional Sibiu din acest an.

 

Pentru informații, sugestii sau sesizări ne poți contacta pe [email protected].