DAC (Decât AntiCorupţie)

Publicație pentru adolescenți
februarie 19, 2019
Împreună pentru judeţul Vâlcea
februarie 19, 2019

Orice formă de educație este un grad de libertate în plus. Suntem un grup de liceeni și credem că sănătatea unui stat se bazează pe construcția umană, morală a oamenilor din cetate. Prin Proiectul D.A.C. (Decât AntiCorupție), bazându-ne pe educația de la egal la egal, vrem să așezăm un fundament legat atât de informații utile – legislație, instituții, cum și cu ce se „mănâncă” tot ceea ce înseamnă corupție, cât și ceea ce înseamnă valori, atitudini, comportamente. Ştim că nu este suficient să nu fim corupți, e absolut obligatoriu să învățăm și să nu corupem. Avem aliați - ofițeri de la Serviciul Județean Anticorupție, formatori specializați, precum și voința și mintea noastră, şi dorim să mergem spre colegii noștri cu ceea ce înseamnă Educație AntiCorupție. Ne propunem organizarea unor ateliere anticorupție în urma cărora să concepem un minighid pe „limba” noastră. Înarmați cu informații și cu minighidul AntiCorupție, le vom transmite mai departe colegilor noștri, sperând ca, pas cu pas, întreaga comunitate să ne semene, să fie onestă, autentică, inteligentă, curioasă. Fiți alături de noi în acest demers!

6569 RON
Suma Incasata
8000 RON
Target82.11%

Ideea proiectului a pornit de la o nevoie identificată în rândul elevilor de a fi informaţi în mod corect despre fenomenul corupţiei, în vederea recunoașterii formelor pe care le îmbracă acestea în diverse zone, inclusiv în mediul școlar sau tangențial experienței lor de viață. Această nevoie de informare există în rândul tuturor cetățenilor, dar noi tinerii suntem cei care răspundem cel mai bine acestei provocări, fiind și cei mai în măsură să schimbe treptat mentalități adânc înrădăcinate, care au ajuns să aibă rol de cutumă.

Foarte importante sunt anumite obiceiuri care pot părea banale sau obișnuite, tradiționale poporului român, dar care îmbracă de cele mai multe ori o formă de corupție („cadourile consistente” oferite profesorilor, „atențiile” către diverși funcționari, „recunoștința” pentru medici). Noi, elevii, conștientizăm că orice faptă de corupție ne poate afecta în mod direct sau indirect, și nu suntem dispuși să lăsăm lucrurile neschimbate. Având cunoștințe juridice despre fenomenul corupției, vom fi  pregătiți să reacționăm, cunoscând acțiunile ce trebuie întreprinse și instituțiile competente în a soluționa astfel de probleme.

Cine are informația, are puterea. Cunoscând legislația și multiplele moduri în care corupția poate fi -dacă nu combătută în totalitate-, măcar minimalizată, elevii vor avea putere să se împotrivească oricărei forme de nedreptate și să ia atitudine. Totodată, dorim ca această activitate să se propage cât mai departe, informațiile cuprinse în minighidul Anticorupție să fie accesibile, atât din punct de vedere al informațiilor deținute, cât și din punct de vedere al  conținutului, tuturor elevilor din Sibiu și chiar din județ.

Educând tinerii, educăm o societate. Majoritatea au sau vor avea drept de vot în anii următori, vor fi majori și vor răspunde pentru faptele lor, vor avea drepturi și și obligații. Suntem siguri că, înțelegând fenomenul corupției și consecințele – la nivel micro și macro – acești tineri vor fi mult mai interesați să participe în mod activ la bunul mers al justiției.

De asemenea, în toate contactele pe care le vor avea cu instituțiile statului și cu funcționarii acestora, vor știi să interacționeze corect și să ia atitudine față de orice tentativă de eludare a legii. Formând o generație care ia atitudine, consecințele se vor răsfrânge inclusiv asupra funcționarilor, care vor trebuie să se alinieze noii abordări.

Prin acest proiect, ne dorim inclusiv conștientizarea tinerilor că votul este o obligație morală, și că mersul la vot poate avea legătură directă cu lupta anticorupție.

Grupul ţintă este reprezentat de elevii liceelor de pe raza municipiului Sibiu.

Beneficiarii direcți vor fi tinerii implicați în cadrul proiectului, precum și cei care vor avea acces la informațiile ghidului și vor participa la prezentările colectivului de elaborare a ghidului.

Ca beneficiar indirect avem întreaga comunitate din Sibiu și, dacă e să privim la efectul de „bulgăre de zăpadă”, sperăm că începând cu mișcări mici și mărunte acestea vor conduce  la schimbări mari și mai importante în întreaga societate.

O 1. – conceperea, tipărirea și distribuirea a aproximativ 500 de minighiduri AntiCorupție în liceele din Sibiu

O 2. – organizarea a minim 4 sesiuni de formare (suport teoretic pentru întâlnirile din licee, elemente de educație non-formală ce facilitează interacțiunile cu grupuri mari etc) pentru 10 liceeni ce se vor numi  ambasadori anticorupție

O 3. – desfășurarea a minim 15 întâlniri (licee diferite) cu aproximativ 500 de elevi de tip open space sau cafeneaua publică pe tematică anticorupție

A 1. Delimitarea/ asumarea rolurilor în proiect, contractarea celor ce ar putea să contribuie – profesori, colegi, prieteni, membrii comunității, proiectare/ diagrama Gantt – februarie 2019;

A 2. „Incubator de ateliere” –  6 ateliere de lucru centrate pe obținerea unui produs, SmartGhid Anticorupție – aceasta presupune documentare, procesare, lucru efectiv cu ofițeri de la Serviciul Județean AntiCorupție, conceperea/elaborarea propriu-zisă, verificarea (filtrare/consultare – vor fi persoane/experți ce vor certifica corectitudinea, acuratețea, logica acestui ghid și un feedback rapid de la unii colegi vis-a-vis de cât de accesibilă este informația sau atractivitatea modului de prezentare). Crearea ilustrațiilor și a infograficelor, crearea conținutului text, machetare (design grafic) și producție (tipografie, alegerea hârtiei, etc)– termen noiembrie 2019;

A 3. Activitate tip „umbrelă” – 4 sesiuni de formare cu cei ce vor susține/ facilita întâlnirile face-to-face din licee ce au drept scop formarea dezvoltarea unorcompetențe necesareîn astfel de întâlniri, de la exerciții de „spargere a gheții” până la ceea ce înseamnă dinamică de grup, structură și design al genului acesta de activități – decembrie 2019;

A 4. Minim 15 întâlniri directe cu elevii liceelor – modalitățile vor fi diferite – există un acord cadru al partenerilor noștri Serviciul Județean Anticorupție cu Inspectoratul Școlar Județean Sibiu ce permite desfășurarea unor activități de informare în școli, putem contacta fiecare școală în parte, avem profesori suport sau prin CJE – Consiliul Județean al Elevilor, unii dintre noi au făcut sau fac parte din boardul acestuia – ianuarie-martie 2020;

A 5. Follow-up – evaluare/închidere proiect – documentarul DAC (Decât AntiCorupție), film realizat pe parcursul activităților.

Cheltuieli
-consumabile- 300 lei
-deplasări – 500 lei
-grafica ghidului – 2.500 lei
-publicarea mini ghidului – 500 exemplare  X  8 lei = 4.000 lei
-susținerea atelierelor – 700 lei

Grupul de inițiativă COGITO în parteneriat cu Serviciul Județean Anticorupție Sibiu

În anul 2018, Direcția Generală Anticorupţie, reprezentată prin Serviciile Județene Anticorupție din Neamț, Constanţa şi Sibiu în parteneriat cu Inspectoratele Școlare Județene din Neamţ, Constanţa, Sibiu și cu Ministerul Tineretului şi Sportului – finanțator al proiectului, au organizat, în perioada martie-august 2018, Proiectul regional „Gândesc, vorbesc și acționez Pro-integritate!”.

Proiectul s-a derulat ca o competiție de dezbateri care a avut ca scop formarea, dezvoltarea și exersarea competențelor de gândire critică și de comunicare rațională în spațiul public, precum și formarea și dezvoltarea atitudinilor social-civice democratice, necesare tinerei generații pentru participarea activă la viața socială.

În cadrul proiectului au fost desfășurate mai multe întâlniri între ofițerii DGA și tineri liceeni, întâlniri în cadrul cărora s-a discutat despre infracțiuni de corupție și competențele DGA. De asemenea, s-a promovat și proiectul, cu această ocazie înscriindu-se foarte multe echipe, din care au fost selectate 18, câte 6 echipe pentru fiecare proiect. Au avut loc trei tabere de dezbateri, prima în județul Neamț, a doua în județul Sibiu și etapa finală, care s-a desfășurat în județul Constanța.
Noi suntem câştigătorii locurilor II și III din cadrul proiectului și am rămas conectați cu oamenii mari, adulții ce au făcut ca lucrurile să se întâmple și, ținând cont de impactul asupra noastră, ne-am gândit să extindem experiența și să o împărtășim cu cei asemeni nouă. Nu ne sunt străine proiectele, e drept că e un proiect pilot pentru noi în această echipă dar e, probabil, cea mai bună modalitate de a verifica dacă funcționăm. Am organizat proiecte pentru colegii noștri de școală, suntem voluntari, facem dezbateri, citim, mergem la teatru sau stăm unii cu ceilalți. Credem că o să funcționăm ca o echipă de prieteni și ne bazăm pe ajutorul celor din jurul nostru și al Serviciului Județean Anticorupție.


Sustinatori (90)

Nume, Prenume Sustine Alergatorul Cursa Localitate Data inscriere Susținere
anonim Corgoja Ioana Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km Sibiu 2019-02-21 22:44:30 42.20 lei
Rus Alexandra Corgoja Ioana Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km Alba Iulia 2019-02-21 23:13:48 150.00 lei
Gabriel Manole Corgoja Ioana Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km Seattle 2019-02-22 00:36:07 100.00 lei
anonim Corgoja Ioana Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km RÂMNICU VÂLCEA 2019-02-22 05:51:35 211.00 lei
Zweier Stefania Suciu Șerban-Dumitru Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-02-24 20:04:35 10.00 lei
Ivanuț Alexandra Suciu Șerban-Dumitru Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-02-25 17:01:46 50.00 lei
anonim Suciu Șerban-Dumitru Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-02-28 21:29:09 50.00 lei
anonim Suciu Șerban-Dumitru Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-02-28 21:36:18 50.00 lei
Topor Ionut Suciu Șerban-Dumitru Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-03-04 16:04:36 50.00 lei
anonim Toader Andreea Crosul Visma - 5Km Neamt 2019-03-06 21:13:23 50.00 lei
anonim Toader Andreea Crosul Visma - 5Km Cisnadie 2019-03-11 08:24:43 50.00 lei
Parachi Andreea Ivănuț Alexandra Elena Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-03-23 10:53:05 50.00 lei
Moldovan Iulia Ivănuț Alexandra Elena Crosul Visma - 5Km Timisoara 2019-03-23 12:37:05 30.00 lei
herciu dan Ivănuț Alexandra Elena Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-03-23 22:37:34 50.00 lei
Ulrich Ewald Ivănuț Alexandra Elena Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-03-24 11:17:40 60.00 lei
Abrudean Alexandra Ivănuț Alexandra Elena Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-03-25 09:39:02 25.00 lei
Vasiu Sebastian Ivănuț Alexandra Elena Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-03-27 22:28:31 50.00 lei
PITU Mihai Ivănuț Alexandra Elena Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-03-28 11:28:28 100.00 lei
Andrei Stoica Sirbu Bogdan Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-04-04 09:48:58 50.00 lei
Powell Gabriela Pozdirca Roxana Elena Crosul Visma - 5Km New York 2019-04-05 16:38:05 200.00 lei
Badea Delia Pozdirca Roxana Elena Crosul Visma - 5Km Vancouver 2019-04-05 18:56:49 75.00 lei
anonim Pirvulescu Evelina Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-04-12 22:15:58 50.00 lei
Tarnu Dana Ivănuț Alexandra Elena Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-04-15 14:10:42 50.00 lei
PANESCU iulian Ivănuț Alexandra Elena Crosul Visma - 5Km SIBIU 2019-04-15 20:18:49 50.00 lei
Dorin Albu Ivănuț Alexandra Elena Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-04-17 12:46:04 52.00 lei
Dorin Albu Mihaila Delia Elena Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-04-18 16:52:43 25.00 lei
Dobrota Ionut Valentin Mihaila Delia Elena Crosul Visma - 5Km sibiy 2019-04-18 17:37:09 100.00 lei
Vinerean Adrian Mihaila Delia Elena Crosul Visma - 5Km Sjbiu 2019-04-19 07:28:28 20.00 lei
Cocis Nicolae Ciprian Mihaila Delia Elena Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-04-19 09:40:40 30.00 lei
Sarbu Marius Veștemeanu Roxana Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-04-20 21:06:17 100.00 lei
Măceşanu Aurelian Ivănuț Alexandra Elena Crosul Visma - 5Km Şelimbăr 2019-05-07 13:51:34 200.00 lei
PIȚU Mihai Ivănuț Alexandra Elena Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-05-08 12:09:20 100.00 lei
anonim Ivănuț Andra Maria Cursa Copiilor Decathlon - 8-9 ani Sibiu 2019-05-12 14:56:48 33.00 lei
anonim Ivănuț Andra Maria Cursa Copiilor Decathlon - 8-9 ani Sibiu 2019-05-12 15:24:32 50.00 lei
Patachi Andreea Ivănuț Andra Maria Cursa Copiilor Decathlon - 8-9 ani Sibiu 2019-05-12 16:45:25 10.00 lei
Parvu Mihaela Ivănuț Andra Maria Cursa Copiilor Decathlon - 8-9 ani Niskayuna NY 2019-05-12 19:59:18 80.00 lei
CIOLOCA MARINELA Ivănuț Andra Maria Cursa Copiilor Decathlon - 8-9 ani Sibiu 2019-05-12 22:22:15 30.00 lei
CIOLOCA MARINELA Ivănuț Alexandra Elena Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-05-12 22:25:41 30.00 lei
Bleoca Dana Prodea Nicoleta Zacaria 10K - 10Km Sibiu 2019-05-13 11:19:30 50.00 lei
TALOS OANA Ivănuț Andra Maria Cursa Copiilor Decathlon - 8-9 ani selimbar 2019-05-13 11:52:59 50.00 lei
Dragoi Dorina Corgoja Ioana Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km Alba Iulia 2019-05-13 15:24:11 50.00 lei
anonim Prodea Nicoleta Zacaria 10K - 10Km Sibiu 2019-05-15 10:49:45 30.00 lei
Daria Marin Ivănuț Andra Maria Cursa Copiilor Decathlon - 8-9 ani Timisoara 2019-05-15 13:21:42 50.00 lei
anonim Ulrich Ewald Zacaria 10K - 10Km Sibiu 2019-05-15 22:21:45 100.00 lei
Ionus Maria Veștemeanu Roxana Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-05-16 12:06:42 20.00 lei
ORDEAN ENIKO ORDEAN Daniel Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-05-18 15:53:03 50.00 lei
ORDEAN FLORIN ORDEAN Daniel Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-05-18 15:57:43 50.00 lei
manole nevi Corgoja Ioana Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km sibiu 2019-05-20 13:03:38 50.00 lei
Ciucioi Adriana Corgoja Ioana Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km Rm.valcea 2019-05-20 20:37:52 100.00 lei
anonim Ivănuț Alexandra Elena Crosul Visma - 5Km sibiu 2019-05-20 23:11:38 50.00 lei
Farcas Maria ORDEAN Daniel Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-05-21 20:18:49 50.00 lei
anonim Ivănuț Alexandra Elena Crosul Visma - 5Km SIBIU 2019-05-24 11:07:11 50.00 lei
Arcas Nicolae Ilie Ivănuț Alexandra Elena Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-05-24 11:07:26 50.00 lei
Opris Elena Ivănuț Alexandra Elena Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-05-24 11:39:45 30.00 lei
Lapadat HORTENSIA Ivănuț Alexandra Elena Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-05-24 12:44:33 50.00 lei
Rosu Cătălin Ivănuț Alexandra Elena Crosul Visma - 5Km Resita 2019-05-24 12:53:10 10.00 lei
Hostinar Costela Ivănuț Alexandra Elena Crosul Visma - 5Km Bucureşti 2019-05-24 18:11:43 30.00 lei
Opris Nicolae Ivănuț Andra Maria Cursa Copiilor Decathlon - 8-9 ani Sibiu 2019-05-24 20:10:45 50.00 lei
Martin Daria Ivănuț Alexandra Elena Crosul Visma - 5Km Timisoara 2019-05-24 21:17:55 50.00 lei
calin calin Ivănuț Alexandra Elena Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-05-25 08:12:42 50.00 lei
calin danut Ivănuț Andra Maria Cursa Copiilor Decathlon - 8-9 ani Sibiu 2019-05-25 08:18:35 50.00 lei
Coldea Emanuel Ivănuț Alexandra Elena Crosul Visma - 5Km Biertan 2019-05-28 06:07:09 30.00 lei
Mosin Diana Veștemeanu Roxana Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-05-28 19:45:01 50.00 lei
Eastman Scott Eastman Stefan Cursa Copiilor Decathlon - 10-12 ani Sibiu 2019-05-29 21:06:23 50.00 lei
Joel Schlachtenhaufen Joel Eastman Stefan Cursa Copiilor Decathlon - 10-12 ani Neenah 2019-05-29 22:25:06 20.00 lei
anonim Gruitoiu Marius Gheorghe Maratonul Continental - 42Km Sibiu 2019-05-30 12:29:07 100.00 lei
Talpalaru Alexandru Nicolae Moșinoiu Flavia Zacaria 10K - 10Km Sibiu 2019-05-31 15:06:28 50.00 lei
CIOLOCA Marinela Pozdirca Roxana Elena Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-05-31 20:31:23 30.00 lei
Sabin Nicolae ORDEAN Daniel Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-05-31 20:53:18 50.00 lei
Suciu Vasile Suciu Șerban-Dumitru Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-05-31 22:49:22 100.00 lei
Cercel Andrea Pintea Catalina Cursa Copiilor Decathlon - 8-9 ani Sibiu 2019-05-31 23:30:52 50.00 lei
Cojocaru Nicoleta Corgoja Ioana Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km Râmnicu Vâlcea 2019-06-01 01:11:43 43.00 lei
Boboc Claudia Ivănuț Alexandra Elena Crosul Visma - 5Km sibiu 2019-06-01 10:53:40 50.00 lei
anonim Ivănuț Alexandra Elena Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-06-01 10:56:01 10.00 lei
Cristina Iancu Ivănuț Alexandra Elena Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-06-01 11:34:07 10.00 lei
Virginia Kara-Dobref Ivănuț Alexandra Elena Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-06-01 12:34:33 10.00 lei
Vostinar Cristian Ivănuț Alexandra Elena Crosul Visma - 5Km Timisoara 2019-06-01 13:16:48 20.00 lei
anonim Gabor Iulian Maratonul Continental - 42Km Sibiu 2019-06-01 13:57:42 50.00 lei
anonim Ivănuț Andra Maria Cursa Copiilor Decathlon - 8-9 ani Bucuresti 2019-06-01 14:18:36 20.00 lei
anonim Ivănuț Alexandra Elena Crosul Visma - 5Km Bucuresti 2019-06-01 14:23:43 30.00 lei
Vestemeanu Fam. Veștemeanu Roxana Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-06-01 15:45:06 125.00 lei
Parvu Mihaela Ivănuț Alexandra Elena Crosul Visma - 5Km Niskayuna, NY 2019-06-01 16:13:39 80.00 lei
Vanga Ciprian Moșinoiu Flavia Zacaria 10K - 10Km Sibiu 2019-06-03 09:33:18 50.00 lei
Mosin Diana Moșinoiu Flavia Zacaria 10K - 10Km Sibiu 2019-06-03 13:32:27 50.00 lei
Andrei Madalin Moșinoiu Flavia Zacaria 10K - 10Km Sibiu 2019-06-03 13:36:09 100.00 lei
Bic Iustin Moșinoiu Flavia Zacaria 10K - 10Km Aiud 2019-06-03 14:50:01 60.00 lei
Minea Marius Sorin MINEA Marius Sorin Maratonul Continental - 42Km 2019-06-12 14:41:46 15.00 lei
Gruitoiu Marius Gheorghe Gruitoiu Marius Gheorghe Maratonul Continental - 42Km 2019-06-12 14:58:16 15.00 lei
Nicoară Cătălin Lucian Paraschiv Lucian Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-06-14 08:27:29 50.00 lei
Susai Mircea Ivănuț Andra Maria Cursa Copiilor Decathlon - 8-9 ani SIBIU 2019-06-22 19:19:35 50.00 lei

Alergatori (57)

Nume, prenume Localitate Data inscriere Cursă Sustine
MINEA Marius Sorin SMEURA 2019-02-21 09:47:41 Maratonul Continental - 42Km Susține!
Dobrin Marius Sergiu Sibiu 2019-02-21 15:32:59 Crosul Visma - 5Km Susține!
Cicur Maria Sibiu 2019-02-21 18:19:35 Squad Race - 13-17 ani Susține!
Corgoja Ioana Sibiu 2019-02-21 19:47:48 Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km Susține!
Vărăticeanu Nicolae Craiova 2019-02-22 09:58:35 Maratonul Continental - 42Km Susține!
Suciu Șerban-Dumitru Sibiu 2019-02-24 17:39:14 Crosul Visma - 5Km Susține!
Ulrich Ewald Sibiu 2019-02-25 12:08:52 Zacaria 10K - 10Km Susține!
Toader Andreea Cisnadie 2019-02-28 15:39:37 Crosul Visma - 5Km Susține!
ORDEAN Daniel SIBIU 2019-03-06 19:21:24 Crosul Visma - 5Km Susține!
Ivănuț Alexandra Elena Sibiu 2019-03-23 10:30:22 Crosul Visma - 5Km Susține!
Frincu Darius Sibiu 2019-03-25 10:17:43 Maratonul Continental - 42Km Susține!
Crisan Tudora Sibiu 2019-03-29 09:06:06 Crosul Visma - 5Km Susține!
Dragomir Adrian Sibiu 2019-03-31 23:15:07 Crosul Visma - 5Km Susține!
Manitiu Iulia Sibiu 2019-04-03 09:27:10 Crosul Visma - 5Km Susține!
Sirbu Bogdan Sibiu 2019-04-04 09:25:40 Crosul Visma - 5Km Susține!
Pozdirca Roxana Elena Sibiu 2019-04-05 14:13:03 Crosul Visma - 5Km Susține!
Pirvulescu Evelina Sibiu 2019-04-12 21:32:40 Crosul Visma - 5Km Susține!
Gruitoiu Marius Gheorghe Sibiu 2019-04-14 12:47:07 Maratonul Continental - 42Km Susține!
Rata Cosmin Zaventem 2019-04-15 11:47:52 Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km Susține!
Pop Sultana Zalău 2019-04-15 13:37:55 Crosul Visma - 5Km Susține!
Moraru Roland Paul Cisnadie 2019-04-15 17:54:05 Crosul Visma - 5Km Susține!
Nistor Alexandru Ioan Sibiu 2019-04-18 08:03:34 Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km Susține!
Mihaila Delia Elena Sibiu 2019-04-18 12:59:29 Crosul Visma - 5Km Susține!
Pantilimon Andrei Lucian Sibiu 2019-04-18 16:22:34 Crosul Visma - 5Km Susține!
Virvorea Mihai Sibiu 2019-04-19 10:34:01 Marquardt TeamRun - 4x5.3Km Susține!
Veștemeanu Roxana Sibiu 2019-04-20 20:18:07 Crosul Visma - 5Km Susține!
Mesteru Mihaela Sibiu 2019-04-23 20:18:14 Crosul Visma - 5Km Susține!
Caratus Olimpia Sibiu 2019-04-24 13:50:03 Crosul Visma - 5Km Susține!
Cosa Florin SIBIU 2019-04-25 10:38:26 Crosul Visma - 5Km Susține!
Murgeanu Simona Focsani 2019-05-01 10:04:48 Maratonul Continental - 42Km Susține!
Moșinoiu Flavia Sibiu 2019-05-01 10:10:59 Zacaria 10K - 10Km Susține!
Soroaga Andrei Sibiu 2019-05-01 20:57:31 Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km Susține!
Sasu-Weindorf Carmen Claudia Sibiu 2019-05-02 22:44:14 Zacaria 10K - 10Km Susține!
Weindorf Thomas Sibiu 2019-05-02 22:50:03 Zacaria 10K - 10Km Susține!
Rublinceanu Alin Ramnicu Valcea 2019-05-03 12:18:04 Zacaria 10K - 10Km Susține!
Zaharia Carmen Sibiu 2019-05-03 16:57:18 Crosul Visma - 5Km Susține!
Pintea Catalina sibiu 2019-05-07 14:34:41 Cursa Copiilor Decathlon - 8-9 ani Susține!
Sorostinean Mihai Sibiu 2019-05-08 08:15:23 Crosul Visma - 5Km Susține!
Curtean Lucia Sibiu 2019-05-08 12:45:46 Crosul Visma - 5Km Susține!
Borta Catalin Sibiu 2019-05-08 16:15:30 Crosul Visma - 5Km Susține!
Teaca Mircea Sibiu 2019-05-08 17:56:56 Maratonul Continental - 42Km Susține!
Prodea Nicoleta Sibiu 2019-05-08 22:18:23 Zacaria 10K - 10Km Susține!
Paraschiv Lucian Sibiu 2019-05-08 22:47:03 Crosul Visma - 5Km Susține!
Muntean Florin Sibiu 2019-05-08 23:05:55 Crosul Visma - 5Km Susține!
Stavaru Cosmin Voluntari 2019-05-09 09:53:59 Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km Susține!
Cretu Ioan Sibiu 2019-05-12 04:26:37 Crosul Visma - 5Km Susține!
Corlațan Vasile-Vlăduț Câmpulung Moldovenesc 2019-05-12 09:46:00 Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km Susține!
Ivănuț Andra Maria Sibiu 2019-05-12 14:42:55 Cursa Copiilor Decathlon - 8-9 ani Susține!
Corgoja Maia Sibiu 2019-05-12 15:10:21 Cursa Copiilor Decathlon - 10-12 ani Susține!
Vijoli Octavian Dragos Sibiu 2019-05-12 22:24:07 Crosul Visma - 5Km Susține!
Enache Ana Cluj-Napoca 2019-05-13 08:17:42 Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km Susține!
Enache Liviu Codrut Cluj-Napoca 2019-05-13 08:19:51 Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km Susține!
Bastea Tudor Timisoara 2019-05-13 09:58:48 Crosul Visma - 5Km Susține!
Eastman Stefan Sibiu 2019-05-13 15:04:22 Cursa Copiilor Decathlon - 10-12 ani Susține!
Simtion Maria Sibiu 2019-05-13 19:50:25 Crosul Visma - 5Km Susține!
Gabor Iulian Bacau 2019-05-13 23:18:20 Maratonul Continental - 42Km Susține!
Rata Irina Franta 2019-05-13 23:59:16 Crosul Visma - 5Km Susține!