CsodaVár – Castelul Miraculos

40 de proiecte vor participa anul acesta la Maratonul Internațional Sibiu
februarie 12, 2019
Căsuța din Munți
februarie 18, 2019
CsodaVár este un centru de educație non-formală demarat la sfârșitul anului 2017. Este un loc interactiv pentru bebeluși, copii, tineret și mame în care se desfășoară activități educative, de formare a unor deprinderi nespecifice învățământului formal, de dezvoltare personală prin teatru, mișcare, dans, activități interactive de timp liber, etc. Datorită persoanelor dedicate trup și suflet acestor activități Centrul atrage din ce în ce mai multe persoane, ne extindem activitățile și devine necesar să creăm cel puțin un loc de muncă. Proiectul se desfășoară pe strada Berăriei nr. 2, este unul de succes și atrage copii din Sibiu, din medii și grupuri sociale diferite, care interacționează plăcut și educativ în acest loc. CsodaVár este în al doilea an de funcționare și în 2018 s-au demarat activitățile de revitalizare și retehnologizare a Centrului, care trebuie continuate, finalizate, extinse. Proiectul CsodaVár este unul de succes, trebuie păstrat și dezvoltat.
6877 RON
Suma Incasata
9900 RON
Target69.47%

Proiectul a fost implementat în 2017 cu mijloacele, infrastructura și dotările avute la dispoziție și s-a dezvoltat în anul 2018. Programul a prins contur și este foarte atractiv pentru publicul țintă avut în vedere, și s-a dezvoltat foarte rapid, a devenit cunoscut și este vizitat de mulți copii și tineri. Conducerea Asociației HID a decis că biroul de lucru se poate transforma astfel încât să asigure un mediu mult mai propice pentru acest tip de activități. Pentru aceasta a decis ca mare parte din resursele existente și atrase începând cu anul 2018 să fie orientate către dezvoltarea acestui proiect. Pe parcursul anului trecut s-a eliberat un spațiu generos la subsolul aceleiași clădiri, permițând astfel dezvoltarea pe segmentul educație non-formală prin mișcare și jocuri interactive. Tot ca o posibilitate de dezvoltare s-au creat premisele implementării unui concept și pentru grupul țintă tineret (14-35 ani) și astfel s-a extins funcționalitatea și programa. La începutul anului 2019 s-au demarat alte noi activități oferite, de această dată bebelușilor și părinților acestora.

Activitățile efective se desfășoară sub îndrumarea unor cadre didactice și persoane bine pregătite profesional care au o viziune bine conturată și care se dedică proiectelor. Resursele financiare sunt necesare pentru a continua revitalizarea și dotarea locațiilor existente, pentru funcționare și pentru resursa umană (cel puțin o persoană angajată) dedicată proiectului, cu rol de administrare și asigurarea funcționării minim 20 de ore pe săptămână.

Pentru copii și tineret acest proiect asigură un loc atractiv și deosebit activităților de dezvoltare personală și educație non-formală. Centrul a devenit unul extins din punctul de vedere al ofertei, am făcut câțiva pași spre a dota modern spațiile unde se desfășoară activitățile, vom îmbunătăți confortul și dotările necesare dezvoltării acestui proiect. Locațiile visate sunt spații frumoase și modern amenajate, cu dotări și echipamente de ultimă generație și tehnologie modernă. Astfel, prin reîmprospătarea designului și retehnologizare vom putea asigura o și mai mare atractivitate a proiectului și ne vom putea adresa unui număr mai mare de beneficiari.

În acest moment sunt peste 60 de beneficiari (mai ales copii și tineri) ai programelor CsodaVár. Vin aici copii, tineri și adulți care cred în educația non-formală și influența benefică a acesteia în dezvoltarea personalității și deprinderilor uzuale. În urma implementării proiectului dorim să mărim numărul beneficiarilor direcți. Cunoaștem faptul că în Sibiu și împrejurimi, doar din punctul de vedere al familiilor maghiare și/sau mixte există cel puțin 150 de copii și tineri cărora ne putem adresa. Ținta noastră pentru anul 2019 este de a dubla numărul actual. Așa cum ne-am propus în urmă cu un an ținta noastră pentru sfârșitul anului este să treacă pragul Centrului CsodaVár peste 120 persoane, mai ales copii și tineri, adică 80-90% din totalul persoanelor posibil de atras din comunitatea maghiară din Sibiu și împrejurimi.

Reușita proiectului CsodaVár ne-a surprins și pe noi, dar ne bucură și motivează. Ne propunem 4 obiective importante pentru 2019, care se vor menține și pentru anii următori. Bineînțeles, vom rămâne permanent conectați la persoanele din comunitate și vom monitoriza continuu doleanțele și așteptările acestora.

1. Renovarea, modernizarea, mobilarea și dotarea locațiilor cu tehnologie modernă. Pentru acest obiectiv vom aloca cca. 40% din resursele atrase și avute la dispoziție pentru acest proiect, deoarece este foarte important să oferim schimbări vizibile beneficiarilor, în același timp siguranță dpdv al sănătății și confort. Vom disemina reușitele proiectului celor care ne vor susține (să se ducă vestea) pentru a continua să atragem cât mai multe resurse financiare pentru implementarea și dezvoltarea proiectului. Acest obiectiv va fi implementat permanent, în funcție de resursele financiare avute la dispoziție și în limita a 40% din bugetul proiectului.

2. Dotări cu echipamente și tehnologie nouă, modernă, precum și cu materiale educaționale atractive și utile. Și acest obiectiv este unul care depinde de sumele atrase, funcție de care se vor putea achiziționa diferitele echipamente (ca domeniu, ca tehnologie, ca număr). În 2019 de propunem – după ce am făcut un prim pas important în acest domeniu în anul 2018 (proiector, ecran, sonorizare) – să achiziționăm un prim laptop performant. Din total buget al proiectului vom aloca cca. 15-20% pentru acest obiectiv. Termen de implementare decembrie 2019.

3. Angajarea unei persoane dedicate proiectului cu rol de administrare și asigurarea funcționării proiectului CsodaVar și activităților din ce în ce mai numeroase. Prezență în locație cca. 18-20 ore pe săptămână. Termen maxim pentru atingerea acestui obiectiv: 1 septembrie 2019.

4. Dublarea numărului beneficiarilor până la finele anului 2019. În cifre să atingem numărul propus încă de la începutul anului 2018 și anume 120 persoane (mai ales copii și tineri).

Planul Asociației HID referitor la acest proiect este unul recalculat pe următorii 3 ani (2019-2021) și a demarat deja în luna ianuarie 2018. Participarea la Maratonul Internațional Sibiu ne vor ajuta în atragerea de fonduri și pot chiar scurta perioadele de implementare ale anumitor faze, precum și în funcționare. Datorită caracterului non-profit a entității ce implementează proiectul majoritatea fondurilor necesare se vor strânge din activități de fundraising, aplicații proiecte, sponsorizări, donații, resurse proprii, etc. În acest moment avem un plan funcțional de activități, însă termenele depind foarte mult de succesul campaniei de strângere fonduri necesare. În cele de mai jos vom proiecta un scenariu, în viziunea noastră realist, împreună cu succesul avut la Maraton. Ne bazăm strategia, planul și pe experiența anului trecut.

Ianuarie – iunie 2019: funcționare și extindere activități, campanie de strângere de fonduri, inclusiv prin Maratonul Internațional Sibiu dar și prin alte forme (aplicații cereri finanțare, cereri sponsorizări, etc.).  Această campanie are și rol de conștientizare și reclamă a obiectivelor avute în vedere.

Iulie – septembrie: lucrări modernizare, achiziții dotări și remobilare locații. Reușita și mărimea acestora vor depinde de sumele atrase.

Septembrie - decembrie:  angajarea unei persoane responsabile cu proiectul, dublarea numărului persoanelor active în Centru, extinderea activităților.

Decembrie: eveniment de diseminare a realizărilor prin proiectul CsodaVár.

Proiectul nostru este deja funcțional, iar în anul 2018 am reușit să atragem, prin FCS, respectiv Maratonul Internațional Sibiu și din alte surse peste 18.000 lei. Datorită extinderii activităților, chiar și a spațiilor utilizate bugetul necesar funcționării și dezvoltării a crescut. Redăm mai jos un calcul pentru anul 2019 și ce ne propunem pentru 2019.

 

• Buget funcționare:

  • chirie spațiu - 12 luni * 500 lei = 6.000 lei.
  • cheltuieli cu utilitățile – 12 luni * 600 lei/lună medie = 7.200 lei.
  • cheltuieli diverse (curățenie, întreținere, consumabile, etc.) = 1200 lei.
  • Promovare și design = 1000 lei.

Total necesar pentru funcționare în 2019: 15.400 lei.

• Investiții:

  • Pardoseală epoxidică autonivelantă, 60 mp. * 100 lei/mp. = 6.000 lei.
  • mobilier pentru depozitare = 2.400 lei.
  • Cheltuieli cu reparații și vopsitorii pereți . 200 mp, 2.000 lei.
  • Laptop Lenovo IdeaPad 320-15IKB = 3300 lei.
  • Materiale ajutătoare pentru diferitele proiecte educaționale = 2000 lei.

Total investiții în anul 2019: 15.700 lei.

Total buget pentru proiectul CsodaVár în anul 2019: 31.100 lei

Total sumă propusă a fi strânsă la Maraton: 9.900 lei (cca. 30% din totalul bugetului pentru proiectul CsodaVár în anul 2019).

Asociația Maghiarilor din Sibiu HID – Centrul Cultural Maghiar

Asociaţia Maghiarilor din Sibiu HÍD a fost înființată în anul 2005 cu scopul de a reprezenta interesele comunităţii maghiare din Sibiu şi împrejurimi. Ca modalităţi de lucru au fost alese domeniile cultură, tineret, activităţi sociale şi nu în ultimul rând activităţi educaţionale şi pentru copii. Tot ca şi mod de abordare considerăm că parteneriatele şi strânsa colaborare cu instituţiile publice, cu organizaţii cu activităţi şi interese convergente, precum şi cu persoane din alte regiuni dar cu afinităţi pentru scopul nostru - pe plan local, naţional şi internaţional -reprezintă o caracteristică importantă a funcționării asociaţiei noastre. Asociația HID – Centrul Cultural Maghiar a revigorat existența comunității maghiare din Sibiu și oferă un exemplu de bună practică în cooperarea și relaționarea inter-etnică atât instituțional cât și la nivel de individ. Multe dintre proiecte fiind oferite tuturor persoanelor, indiferent de etnie și limba maternă.

Proiectele mari ale Asociației HID

• Ars HUNGARICA – este un festival cultural organizat din anul 2006 și a devenit un brand cultural maghiar în regiune. Este cel mai important proiect cultural maghiar din Sudul Transilvaniei, cu notorietate internațională, se organizează în luna noiembrie.

• Zilele HUNGARIKUM – este un festival gastro-cultural care s-a dezvoltat natural și are un impact puternic în comunitate, este foarte așteptat și vizitat de mii de locuitori din Sibiu, face parte din programele oficiale în cadrul Sibiu 2019 - Regiune Gastronomică Europeană.

• Zilele Filmului Maghiar – este un proiect prin care sunt prezentate creații cinematografice maghiare, multe dintre acestea premiate la nivel internațional.

• Conferințe tematice – de artă, arhitectură și turism.


Sustinatori (79)

Nume, Prenume Sustine Alergatorul Cursa Localitate Data inscriere Susținere
anonim Serbanescu Marius Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km Sibiu 2019-02-21 09:59:33 50.00 lei
anonim Serfőző Tamás Cursa Copiilor Decathlon - 8-9 ani Sibiu 2019-03-19 23:04:18 50.00 lei
Badi Blanka Serfőző Levente Crosul Visma - 5Km sibiu 2019-04-03 19:00:51 100.00 lei
anonim Ákos Páll Marquardt TeamRun - 4x5.3Km Sibiu 2019-05-03 19:51:01 50.00 lei
anonim Szilágyi Antal-Eörs Cursa Copiilor Decathlon - 4-5 ani Sibiu 2019-05-07 18:02:59 50.00 lei
anonim Szilágyi Antal-Eörs Cursa Copiilor Decathlon - 4-5 ani Baraolt 2019-05-07 18:53:24 15.00 lei
Demeter Agota Szilágyi Antal-Eörs Cursa Copiilor Decathlon - 4-5 ani Budapest 2019-05-07 19:14:08 100.00 lei
Fulop Zsuzsanna Jakab Vincze Szilamer Cursa Copiilor Decathlon - 4-5 ani Targu Secuiesc 2019-05-07 22:08:41 20.00 lei
Simon Szidonia Jakab Vincze Szilamer Cursa Copiilor Decathlon - 4-5 ani Sfantu Gheorghe 2019-05-07 22:10:46 50.00 lei
Ilona Újszászi Jakab Vincze Szilamer Cursa Copiilor Decathlon - 4-5 ani Algyő 2019-05-07 23:05:49 50.00 lei
anonim Bloos Hajnalka Crosul Visma - 5Km Osnabrück 2019-05-09 16:07:01 50.00 lei
Németh Györgyi Jakab Vincze Szilamer Cursa Copiilor Decathlon - 4-5 ani Göd 2019-05-10 00:23:53 300.00 lei
Sipos János Jakab Vincze Szilamer Cursa Copiilor Decathlon - 4-5 ani Baja 2019-05-10 10:46:27 75.00 lei
Serfőző Levente Serfőző Betti Marquardt TeamRun - 4x5.3Km Sibiu 2019-05-14 12:14:55 50.00 lei
Serfőző Levente Serfőző Tamás Cursa Copiilor Decathlon - 8-9 ani Sibiu 2019-05-14 12:43:05 50.00 lei
Bloos Hajnalka Bloos Hajnalka Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-05-14 13:55:50 70.00 lei
PARDUT Maria Hera Erika Patricia Crosul Visma - 5Km SIBIU 2019-05-15 11:34:56 20.00 lei
Matei Alexandru Szilágyi Antal-Eörs Cursa Copiilor Decathlon - 4-5 ani Sibiu 2019-05-15 18:36:33 40.00 lei
Bloos Hajnalka Bloos Evelyn Cursa Copiilor Decathlon - 4-5 ani Sibiu 2019-05-15 19:39:04 20.00 lei
Rucka Edyta Bloos Hajnalka Crosul Visma - 5Km Lodz 2019-05-16 15:55:06 50.00 lei
Giurea Aurelian Bloos Hajnalka Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-05-17 09:34:06 20.00 lei
Stoyanka Ovcharova Stoyanka Bloos Hajnalka Crosul Visma - 5Km Schumen 2019-05-17 15:17:48 50.00 lei
Curea Andrei Bloos Hajnalka Crosul Visma - 5Km Pitesti 2019-05-20 11:44:41 35.00 lei
anonim Andrea Simon Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km Sibiu 2019-05-22 09:17:56 50.00 lei
anonim Gaspar-Berecki Anna Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-05-22 20:08:37 50.00 lei
Rákász Gergely Serfőző Levente Crosul Visma - 5Km Győr 2019-05-22 20:50:49 100.00 lei
Andrea Forontos Serfőző Levente Crosul Visma - 5Km Veszprém 2019-05-22 21:41:34 50.00 lei
Andrea Forintos Serfőző Levente Crosul Visma - 5Km Veszprém 2019-05-22 22:35:32 50.00 lei
anonim Ákos Páll Marquardt TeamRun - 4x5.3Km Sibiu 2019-05-22 23:07:52 132.50 lei
anonim Takács Gyöngyi Marquardt TeamRun - 4x5.3Km Sibiu 2019-05-23 14:18:05 53.00 lei
Serfozo Emese Serfőző Tamás Cursa Copiilor Decathlon - 8-9 ani SIBIU 2019-05-25 20:22:03 50.00 lei
Serfozo Emese Serfőző Betti Marquardt TeamRun - 4x5.3Km SIBIU 2019-05-25 20:25:41 50.00 lei
Eva Balint Agota Nagy Balint Crosul Visma - 5Km Odorheiu Secuiesc 2019-05-27 07:37:45 30.00 lei
Hrincu Maria Ákos Páll Marquardt TeamRun - 4x5.3Km Sibiu 2019-05-27 10:06:31 150.00 lei
Nagy-Zsigmond Szidonia Agota Nagy Balint Crosul Visma - 5Km Cisnadie 2019-05-27 11:50:50 50.00 lei
Vajk István Szigeti Ákos Páll Marquardt TeamRun - 4x5.3Km Miercurea Ciuc 2019-05-27 18:43:53 53.00 lei
Szilard Attila Nagy Balint Agota Nagy Balint Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-05-27 20:10:13 30.00 lei
PANITI IZABELLA Tamás Toró Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km sacele 2019-05-27 20:44:38 211.00 lei
Szilárd Fekete Tamás Toró Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km Tărlungeni 2019-05-27 21:19:17 200.00 lei
anonim Ákos Páll Marquardt TeamRun - 4x5.3Km Miercurea Ciuc 2019-05-27 23:21:37 50.00 lei
Robert Pászka Jakab Vincze Szilamer Cursa Copiilor Decathlon - 4-5 ani Micfalau 2019-05-28 08:43:24 100.00 lei
Bálint Zsé Ákos Páll Marquardt TeamRun - 4x5.3Km Sepsiszentgyörgy 2019-05-28 08:59:37 31.80 lei
Bándi András ,Jázmin ,Ibi ,Levi Bandi Elza Karolin Cursa Copiilor Decathlon - 4-5 ani Sibiu 2019-05-28 10:21:09 50.00 lei
Bándi András ,Jázmin ,Ibi ,Levi Bandi Izabella Katalin Cursa Copiilor Decathlon - 6-7 ani Sibiu 2019-05-28 10:28:20 50.00 lei
Zoltan Serfozo Serfőző Betti Marquardt TeamRun - 4x5.3Km Sighisoara 2019-05-28 10:29:16 100.00 lei
Serfozo Zoltan Serfőző Tamás Cursa Copiilor Decathlon - 8-9 ani Sighisoara 2019-05-28 10:33:48 100.00 lei
Bándi András ,Jázmin ,Ibi ,Levi Bandi Hermina Csilla Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-05-28 10:34:10 50.00 lei
anonim Bloos Hajnalka Crosul Visma - 5Km SEBES 2019-05-29 09:00:47 125.00 lei
Lorincz Beatrice, Eduard , Ilona , Iosif Lörincz Melissa Ioana Cursa Copiilor Decathlon - 10-12 ani Sibiu 2019-05-29 18:50:00 100.00 lei
Szephalmi Petra Andrea Simon Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km Nagyszeben 2019-05-29 20:48:17 100.00 lei
Danbratu Monica Agota Nagy Balint Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-05-30 18:01:55 20.00 lei
Toaso Imelda Tamás Toró Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km Brasov 2019-05-31 08:53:00 150.00 lei
Majorán Csaba Jakab Vincze Szilamer Cursa Copiilor Decathlon - 4-5 ani Sibiu 2019-05-31 09:16:29 100.00 lei
Szanto Tibor Szilágyi Antal-Eörs Cursa Copiilor Decathlon - 4-5 ani Sibiu 2019-05-31 16:57:04 50.00 lei
Karoly Szabo Tamás Toró Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km Brasov 2019-05-31 17:33:35 42.20 lei
Ambrus Izabella Tamás Toró Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km Brasov 2019-05-31 17:46:30 80.00 lei
Varga Nandor Tamás Toró Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km Tarlungeni 2019-05-31 18:42:25 42.20 lei
anonim Jakab Vincze Szilamer Cursa Copiilor Decathlon - 4-5 ani Dunaujvaros 2019-05-31 23:42:37 10.00 lei
anonim Jakab Edit Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km Dunaujvaros 2019-06-01 00:00:03 42.20 lei
Kós Katalin Serfőző Levente Crosul Visma - 5Km Kolozsvár 2019-06-01 11:14:41 100.00 lei
Dáné Tibor Kálmán Serfőző Levente Crosul Visma - 5Km Kolozsvár 2019-06-01 11:56:17 100.00 lei
Dragomir Andreea Szilágyi Antal-Eörs Cursa Copiilor Decathlon - 4-5 ani Sibiu 2019-06-01 13:44:19 50.00 lei
Lózer Laszló Ákos Páll Marquardt TeamRun - 4x5.3Km Sibiu 2019-06-02 04:44:14 53.00 lei
Lózer Laszló Serfőző Levente Crosul Visma - 5Km Sibiu 2019-06-02 04:51:29 50.00 lei
Lózer Laszló Gresa Dávid Marquardt TeamRun - 4x5.3Km Sibiu 2019-06-02 04:52:54 53.00 lei
Lózer Laszló Jakab Vincze Szilamer Cursa Copiilor Decathlon - 4-5 ani Sibiu 2019-06-02 04:55:52 25.00 lei
Lózer Laszló Serfőző Betti Marquardt TeamRun - 4x5.3Km Sibiu 2019-06-02 04:57:01 53.00 lei
Lózer Laszló Takács Gyöngyi Marquardt TeamRun - 4x5.3Km Sibiu 2019-06-02 04:58:16 53.00 lei
Lózer Laszló Jakab Edit Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km Sibiu 2019-06-02 05:00:14 100.00 lei
Lózer Laszló Andrea Simon Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km Sibiu 2019-06-02 05:01:10 100.00 lei
Lózer Laszló Szilágyi Antal-Eörs Cursa Copiilor Decathlon - 4-5 ani Sibiu 2019-06-02 05:04:07 25.00 lei
Csonka Gábor Szilágyi Antal-Eörs Cursa Copiilor Decathlon - 4-5 ani Szeged 2019-06-02 17:06:37 30.00 lei
Géczi Gellért Tamás Toró Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km Sacele 2019-06-04 14:38:10 100.00 lei
anonim Attila Petranyi Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km Sibiu 2019-06-10 18:37:52 50.00 lei
Miklos Gabor Szilágyi Antal-Eörs Cursa Copiilor Decathlon - 4-5 ani Budapest 2019-06-11 09:56:45 450.00 lei
Antal Annamária Tamás Toró Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km Brassó 2019-06-15 12:11:46 50.00 lei
Gábor Sipos Tamás Toró Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km Négyfalu 2019-06-15 15:31:27 126.60 lei
Szakál András Tamás Toró Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km Brasov 2019-06-30 22:52:54 80.00 lei
Kovács Attila Tamás Toró Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km Brasov 2019-06-30 23:00:06 80.00 lei

Alergatori (46)

Nume, prenume Localitate Data inscriere Cursă Sustine
Serbanescu Marius Cluj-Napoca 2019-02-21 08:11:03 Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km Susține!
Serfőző Levente Sibiu 2019-02-21 09:56:26 Crosul Visma - 5Km Susține!
Jakab Vincze Szilamer Sibiu 2019-02-21 10:28:22 Cursa Copiilor Decathlon - 4-5 ani Susține!
Bercea Marius Bucuresti, Sector 3 2019-02-27 08:07:02 Maratonul Continental - 42Km Susține!
Ilona Ioan Arad 2019-02-28 21:37:23 Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km Susține!
Bloos Hajnalka Sibiu 2019-03-10 16:29:39 Crosul Visma - 5Km Susține!
Hera Erika Patricia Sibiu 2019-03-10 16:39:14 Crosul Visma - 5Km Susține!
Erdei Ferencz Ardud 2019-03-17 13:42:07 Maratonul Continental - 42Km Susține!
Serfőző Tamás Sibuu 2019-03-19 23:01:20 Cursa Copiilor Decathlon - 8-9 ani Susține!
Portik Lorand Miercurea-Ciuc 2019-03-24 08:02:19 Maratonul Continental - 42Km Susține!
Gyorgy Imre Sura Mica 2019-03-25 15:14:47 Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km Susține!
Előd-László Gáspár Sibiu 2019-03-28 12:14:57 Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km Susține!
Szilágyi Antal-Eörs Sibiu 2019-04-01 16:44:43 Cursa Copiilor Decathlon - 4-5 ani Susține!
Ákos Páll Sibiu 2019-04-12 11:13:41 Marquardt TeamRun - 4x5.3Km Susține!
Gresa Dávid Rozsnyó 2019-04-12 12:32:05 Marquardt TeamRun - 4x5.3Km Susține!
Serfőző Betti Sibiu 2019-04-12 12:44:09 Marquardt TeamRun - 4x5.3Km Susține!
Takács Gyöngyi Sibiu 2019-04-12 12:51:15 Marquardt TeamRun - 4x5.3Km Susține!
Andrea Simon Tata - Hungary 2019-04-15 17:42:05 Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km Susține!
Nyesti Csaby Dumbravita 2019-04-19 10:39:25 Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km Susține!
Attila Petranyi Sibiu 2019-04-21 11:14:43 Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km Susține!
Gáspár Írisz Lujza Sibiu 2019-05-01 18:54:15 Squad Race - 13-17 ani Susține!
Edit Rózsa Budapest 2019-05-02 17:32:01 Crosul Visma - 5Km Susține!
Agota Nagy Balint Sibiu 2019-05-07 20:41:11 Crosul Visma - 5Km Susține!
Laszlo-Csaba Lozer Sibiu 2019-05-08 09:16:13 Zacaria 10K - 10Km Susține!
Nagy Csaba Levente Kecskemét 2019-05-08 10:51:35 Maratonul Continental - 42Km Susține!
Zanagál Balázs Kaposvár 2019-05-08 14:00:16 Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km Susține!
Szabo Vilmos Sibiu 2019-05-08 23:16:11 Cursa Copiilor Decathlon - 4-5 ani Susține!
Szabo Lea Sibiu 2019-05-08 23:18:54 Cursa Copiilor Decathlon - 8-9 ani Susține!
Szabo Levente Sibiu 2019-05-08 23:22:42 Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km Susține!
Ilona Enikő Arad 2019-05-09 00:38:51 Crosul Visma - 5Km Susține!
Bloos Evelyn Sibiu 2019-05-09 09:39:58 Cursa Copiilor Decathlon - 4-5 ani Susține!
Lörincz Melissa Ioana Sibiu 2019-05-09 10:14:14 Cursa Copiilor Decathlon - 10-12 ani Susține!
Csuka Lajos Viktor Sibiu 2019-05-09 11:16:07 Cursa Copiilor Decathlon - 6-7 ani Susține!
Csonka Gábor Szeged 2019-05-10 10:06:40 Crosul Visma - 5Km Susține!
Sipos János Baja 2019-05-10 10:18:45 Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km Susține!
Bandi Elza Karolin Sibiu 2019-05-10 10:52:06 Cursa Copiilor Decathlon - 4-5 ani Susține!
Bandi Izabella Katalin Sibiu 2019-05-10 11:11:23 Cursa Copiilor Decathlon - 6-7 ani Susține!
Bandi Hermina Csilla Sibiu 2019-05-10 11:32:48 Crosul Visma - 5Km Susține!
Petrovics Kálmán Szeged 2019-05-10 15:13:34 Crosul Visma - 5Km Susține!
Jakab Edit Sibiu 2019-05-10 15:24:10 Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km Susține!
Újszászi Ilona Algyő 2019-05-11 11:29:59 Crosul Visma - 5Km Susține!
Igna Adriana Cristina Simeria 2019-05-11 18:39:57 Crosul Visma - 5Km Susține!
Tamás Toró Brassó 2019-05-12 00:31:15 Semimaraton Joyson Safety Systems - 21Km Susține!
Gaspar-Berecki Anna Sibiu 2019-05-13 16:13:13 Crosul Visma - 5Km Susține!
Márton Mátyás Targu Mures 2019-05-13 22:20:22 Zacaria 10K - 10Km Susține!
Mátyás Edit Targu Mures 2019-05-13 22:26:32 Zacaria 10K - 10Km Susține!