Condiții de participare 2021

Pentru buna desfășurare a evenimentului în noul context, vom avea o serie de măsuri de siguranță și condiții de participare pe care am vrea să le subliniem:

Start în grup

  • Participanții vor porni în cursă în grupuri, la intervale de 15 secunde, fiind respectate normele de distanțare fizică. Ora de start a fiecărui concurent va fi stabilită în funcție de timpul estimativ de parcurgere al cursei, pe care fiecare concurent trebuie să-l menționeze în formularul de înscriere.

Distanțare fizică

  • Sosirea alergătorilor în zona competiției sportive trebuie să se facă individual și respectând ora la care sunt programați. Dacă un alergător va întârzia, acesta nu va mai intra în zona desfășurării competiției și nu va mai putea lua startul. Nu se vor face excepții!

Protecție și igienă

  • Înscrierea și participarea la cursă este permisă doar persoanelor care prezintă Certificatul digital european COVID-19. Acesta trebuie prezentat în ziua evenimentului, 2 octombrie 2021.
  • Alergătorii trebuie să își monitorizeze starea de sănătate, respectiv să își măsoare temperatura în dimineața competiției, în cazul în care aceasta este peste 37.3° Celsius, persoana va anunța medicul de familie și nu se va mai prezenta la competiție;
  • Alergătorii trebuie să respecte regulile de protecție și igienă pentru limitarea răspândirii virusului: igenzarea mâinilor, distanțarea fizică între persoane, evitarea atingerii ochilor, nasului și a gurii, evitarea contactului fizic (strângeri de mână, îmbrățișări după finish), respectarea recomandărilor de a rămâne acasă și de a solicita asistență medicală, dacă există simptome specifice bolii.

Public

  • Zona evenimentului va fi delimitată, accesul publicului va fi restricționat, alergătorii trebuie să se prezinte singuri la zona de start. În cadrul evenimentului numărul de participanți va fi limitat conform reglementărilor legale;

 

Taxa de participare

  • În cazul în care din motive în afara controlului organizatorilor, evenimentul nu va mai putea avea loc cu start fizic în Piața Mare, taxa de participare nu se va putea returna, dar vă rămâne opțiunea participării la secțiunea Aleargă Oriunde și de a se strânge fonduri pentru cauza aleasă în continuare.

 

Pentru a citi regulamentul complet, dați o tură pe aici (link).