Bine ati venit pe blogul SemiMaratonului Sibiu 2012!

Echipa Infoturism dă prima ştafetă de 4 la SemiMaraton
mai 24, 2012

Vă urăm bun venit pe blogul primului eveniment de alergare cu strângere de fonduri organizat în Sibiu. Aici veţi găsi ultimele noutăţi legate de desfăşurarea Semimaratonului, proiectele înscrise, alergătorii, oamenii şi firmele care îi susţin.

Organizațiile non-profit, grupurile de iniţiativă, companiile sau persoanele fizice propun proiecte, iar alergătorii care doresc să se înscrie în competiție pot să aleagă un proiect pe care îl susțin prin taxa de participare și prin mobilizarea unui cerc de susținători care împărtășesc aceeaşi dorință. Fiecare persoană sau companie care dorește să contribuie la realizarea unor proiecte în comunitatea locală poate să susțină un alergător, contribuind cu o sumă fixă sau variabilă (per kilometru alergat) pentru una dintre cauzele înscrise în competiţie.

Competiţia se va desfăşura în data de 16 iunie 2012 începând cu ora 8:30, într-un cadru superb oferit de Pădurea Dumbrava de la marginea oraşului Sibiu, pornind din Muzeul Tehnicii Populare Tradiţionale ASTRA şi traversând parcul Sub Arini. Vom avea două curse:  semimaraton (21,09 km) şi cros (4 km). Traseul de semimaraton va putea fi parcurs şi de echipe de ştafetă de 2  (10,5 km) sau 4 membri  (5,2 km).

Vă aşteptăm cu drag să alergaţi alături de noi sau să susţineţi una dintre cauzele înscrise!

Fundatia Comunitara Sibiu este operator de date cu caracter personal, inregistrat la ANSPDCP cu nr. 30480