Ce bunătățuri găsești la corturile partenerilor?

Scandia Food – Partener oficial care va furniza mâncare în 2022
mai 29, 2022
Fugi Erika Run – în Piața Huet
mai 30, 2022

 

Dacă participi la Maratonul Internațional Sibiu 2022, partenerii care vor fi prezenți la eveniment te așteaptă să te bucuri de voia bună și bunătățurile pe care le oferă: de la cafea și ceai de specialitate la fructe, ciocolată de casă, croissant, bere, dans și povești despre blockchain și câte și mai câte. Nu uita de concursuri și tombole și nici să-ți faci poze cu oamenii dragi, pe la cabinele foto, sau să treci pe la Rareș Helici, la Cortul Visma.

Ne vedem pe acolo!

Cort 

Ce găsești?

Visma Zona Visma te așteaptă cu o oază de relaxare, cu plante puse la dispoziție de Grădina Viselor, în timp ce te revigorezi cu apă infuzată, ceai, cafea de specialitate și o gustare dulce de casă de la Arhiva de Cafea și Ceai. Și nu uita că Rareș Helici e aici cu aparatul foto!
Scandia Food Scandia Food se alatură anul acesta Maratonului în calitate de Partener oficial care va furniza mâncare, oferind alergătorilor bugeri de vită / fasole verde și prilejul de a petrece timp de calitate alături de cei prezenți în Piață.
wenglor Notează – cortul wenglor, pentru bere de la Neembeer.
GLS GLS te așteaptă la un joc, o cursă cu mașinuțe cu telecomandă, care îți propune să finalizezi cursa de colete în cel mai scurt timp, astfel încât premiul câștigat să fie pe măsura timpului realizat.
Marquardt În 4 iunie, la cortul Marquardt găsești limonadă, fructe și cafea Espresso, iar duminică, limonadă, fructe și suc de mere.
Colt În 4 iunie, hai aici pentru o poză la cabina photo + concurs și masaj, făcut de o maseuză din Ucraina. Tot aici vei găsi pixuri și carnețele, bomboane și batoane energizante.
Iar în 5, hai cu piciul la activități pentru copii, asortate cu brioșe și bomboane.
Decathlon Hai la încălzire în Playgroundul Decathlon și profită de suprizele lor sustenabile și sportive!
Joyson La cortul JOYSON, poți savura o înghețată, iar dacă dorești să zăbovești, poți afla și despre activitatea companiei.
Continental Pentru un boost de energie, înainte de a se pune în mișcare, standul Continental Sibiu oferă alergătorilor snack-uri și răcoritoare, cât și locuri de relaxare după cursă. Caută logo-ul portocaliu!
Elrond La standul Elrond, ai ocazia să întâlnești echipa care dezvoltă tehnologia blockchain ce va revoluționa economia digitală și să participi la o campanie specială cu premii marca Elrond.
Nerds.sh Sâmbătă, în Piața Huet, nerds.sh așteaptă la o altfel de cursă persoanele care nu aleargă, una în care pot să experimenteze frumusețea și bucuria unui maraton – pe ringul de dans, la „Fugi Erika.Run!” (link). Și oferă și premii!
IFM Aici vei găsi budinci de chia de la Naturo Juice și o roată a norocului cu aprox. 300 de premii „sportive” de la Decathlon: rucsaci, prosoape de microfibră, frontale, mingi volei, saltele etc.
Harting Automotive Cei 3 membri ai echipei vor împărți buna dispoziție, răcoritoare, fructe, dulciuri și baloane pentru copii etc. Pe lângă aceasta, vor oferi și bere la halbă celor însetați.
Promenada Aici, te poți hidrata cu sucuri și freshuri naturale și îți poți încărca bateriile cu batoane energizante sau fructe proaspete. Tot aici vei găsi fotolii–puf confortabile, colorate pentru a te relaxa.
Güntner În 4-5 iunie, aici găsești ciocolată de casă de la Șomartin Chocolate, fructe și apă și vei fi provocat să desenezi pe tema energiei, iar în 5 va fi și un atelier de pictură pe față pentru copii.
Să nu uiți de cele 2 tombole, la care poți câștiga invitații la Arka Park Race/Kids Race și la un atelier de ciocolată!
Stefanini La cortul Stefanini vei găsi materiale promoționale, apă și dulciuri.
Kromberg & Schubert Aici vei găsi bunătăți ce îți dau energie, apă pentru hidratare și mulți oameni faini!
E.ON Vrei baloane, brelocuri fisă, lanyards, Haribo, bomboane, batoane energizante, fructe, sucuri sau apă? Hai aici.
Carpathian Stake Echipa te așteaptă cu bere rece și bună, marcă proprie, și va răspunde la curiozități legate de crypto, blockchain, staking.
Bilstein Cei de la Bilstein te așteaptă cu voie bună, baloane, stegulețe, apă, gustări și multe alte surprize.
Stand Ucraineni Hai pe aici, să cunoști comunitatea ucrainenilor ajunși la Sibiu.
Vitesco Vitesco așteaptă cu nerăbdare prima ediție la care va fi prezentă în Piața Mare, iar la cortul galben va fi pregătită cu apă, fructe, vitamine și batoane proteice, pentru a-ți garanta cel mai bun timp!
Polycontact Vrei să te energizezi cu batoane proteice? Găsești aici.
Somarest Hai să aniversezi 20 ani de Somarest, cu mic dejun franțuzesc, cafea și croissant fraged cu unt!
NTN-SNR SNR așteaptă lumea frumoasă la o cafea cu vorbe.
Azets În 4 iunie, hai să-ți faci o poză la cabina foto sau să te bucuri de baloane, batoane proteice, biscuiți belvita, apă și limonadă Tymbark. Iar în 5, hai la facepainting, baloane, prăjituri Barni și sucuri Tedi pentru copii.
Antolin Vrei să te încarci cu energie și voie bună? Hai la standul Grupo Antolin, unde te poți bucura de băuturi răcoritoare, gustări, dar și materiale promoționale, care să-ți amintească de ei și după maraton.