Asociatia ReGeneratia – „Scoate voluntariatul din muzeu”

regeneratia_pedaleDenumirea proiectului: Scoate voluntariatul din muzeu

Denumirea organizatiei/grupului de initiativa: Asociatia ReGeneraţia

Nevoia/problema careia ii raspunde proiectul: Promovarea voluntarilor şi a muncii din spatele proiectelor pentru  comunitate.

Cine sunt beneficiarii si care este grupul tinta: Beneficiarii direcţi sunt voluntarii asociaţilor din Sibiu, iar grupul ţintă este comunitatea sibiană.

Descrieti ideea proiectului si activitatile ce vor fi derulate: Ideea proiectului constă în realizarea unui pictorial foto cu voluntarii asociaţiilor participante.
Sesiunile foto vor avea loc în muzee din Sibiu prezentând scene, elemente specifice asociaţilor participante, şi îşi propun să prezinte activitatea din spatele proiectelor lor.
Sesiunile foto vor fi reunite într-o expoziţie fotografică deschisă publicului sibian pentru a încuraja implicarea acestuia în comunităţile locale.

Bugetul necesar pentru implementarea proiectului: 10.000 RON

Schimbarile pe care le va produce proiectul: Proiectul îşi propune să aducă la cunoştinţa oamenilor din Sibiu importanţa activităţii de voluntariat în dezvoltarea comunităţilor. Creşterea implicării acestora se poate manifesta prin încurajarea voluntariatului în rândul generaţiilor tinere, implicarea prin donarea 2% din impozitul datorat, implicarea civică în viaţa comunităţii, etc.
Un rezultat pe termen mediu-lung pe care ni-l dorim este să replicăm acest tip de eveniment realizând o expoziţie anuală şi cu alte grupe de iniţiativă pe teritoriul ţării, păstrând tematica pictorialului.

Cine se va implica in implementarea proiectului?: Asociatia ReGeneratia
Asociatia PeDale

Obiectivul de strangere de fonduri prin Semimaraton (minim 2.000 RON): 4.000 RON

Cum se va realiza promovarea participarii organizatiei/grupului de initiativa la Semimaratonul Sibiu 2013?: Pentru a mobiliza susţinatori vom aborda direct persoane cunoscute care pot sprijini alergători sau persoane care să alerge pentru proiect. De asemenea, vom promova prin campanii de e-mail intern către liste de cunoscuţi, printr-o campanie online respectiv prin promovarea pe site-urile asociaţilor implicate, eventual a asociatilor partenere si prin intermediul retelelor de socializare (Facebook, Twitter, LinkedIn), prin crearea unui afiş.
Email: [email protected]

Alte date contact (nume, nr. telefon, adresa): Aura Serea, 0740.017.515

Link* http://www.regeneratia.ro/http://pedale.ro/

 

IMG_9436 rg1 rg2 rg3 rg4 rg5

Fundatia Comunitara Sibiu este operator de date cu caracter personal, inregistrat la ANSPDCP cu nr. 30480