„Aleargă peste tot” cu GLS

Vrei să alergi pentru o cauză la cea de-a unsprezecea ediție a Maratonului Internațional Sibiu, dar nu vei putea fi la Sibiu în ziua evenimentului sau încă nu te simți confortabil/ă să iei startul la cursa fizică din Piața Mare? Hai să lași urme acolo unde te vei afla, între 4 iunie – 1 iulie, la „Aleargă peste tot” cu GLS. Ne bucurăm să-i avem alături, în acest demers, pe prietenii de la GLS, și le mulțumim că vin în sprijinul celor care vor participa la distanță.

Din 2012 încoace, prietenii noștri au lăsat urme cam peste tot în România, dar și de la Birmingham și Londra la Paris, Frankfurt am Mein, Washington și San Francisco.

 

Cine poate opta pentru „Aleargă peste tot” cu GLS?

Oricine vrea să alerge pentru una din cauze, dar nu poate s-o facă în ziua maratonului, sau oricine se simte mai confortabil să participe separat de evenimentul public cu start din Piața Mare. Inclusiv copiii, chiar dacă în 2022 vom avea Cursele copiilor și în Piața Mare, duminică, 5 iunie.

 

Cum și până când te înscrii?

În formularul de înscriere bifezi opțiunea aferentă și indici unde vei lăsa urme. Termenul limită de înscrieri este 10 mai.

Dacă ne lași o adresă dintr-un oraș din România (cu excepția Sibiului), vom trimite numărul de alergare, medalia și ce mai conține kit-ul prin curier. Sperăm să simți un pic mai mult din energia evenimentului.

Dacă ești din Sibiu, te așteptăm să ridici kitul din Piața Mare.

 

Ce trebuie să faci înainte de și în ziua alergării?

În primul rând, te încurajăm să anunți lumea când și unde alergi și poate chiar să-ți creezi un micro-eveniment, pe care să-l promovezi pe rețelele de socializare sau printre vecini – poți să pui la bătaie toate ideile crețe care îți vin. Dacă vrei să vedem și noi (și chiar eventual să promovăm), poți să ne dai tag pe facebook sau instagram.

Știm că adesea e mișto să lași toată lumea deoparte și să alergi singur cu propriile gânduri. Dar de data aceasta, te rugăm să chemi pe cineva apropiat la finish, care să te aștepte cu o bere sau fructe și, mai ales, să-ți dea medalia. Ce zici de o mică ceremonie? Noi zicem că meriți, mai ales după toate provocările din ultimii ani.

 

Dovada alergării: foto, video, live, track-ul cursei și povestea ta

După ce alergi, te rugăm să ne trimiți pe facebook câteva fotografii cu tine sau zona pe unde alergi, precum și un screenshot cu track-ul cursei. Noi le vom pune bine deoparte și le vom arăta lumiiNu uita să ne lași și câteva gânduri în care povestești despre cum a fost și de ce ai ales să ne fii alături, chiar și de la distanță. Uite și niște inspirație, de la participanții de anul trecut aici (link). 

 

Îți mulțumim și-ți urăm spor la antrenamente, iar dacă ai careva întrebări, dă-ne semn.

Notă: la ”Aleargă peste tot” cu GLS nu vom face clasamente, ținând cont de faptul că participarea fiecărui alergător va avea loc în condiții diferite și este imposibil să facem un clasament obiectiv. Dar sperăm ca acest lucru să nu te descurajeze să-ți depășești limitele.

Înscriere alergător