Aleargă Oriunde

Vrei să alergi pentru o cauză la cea de-a zecea ediție a Maratonului Internațional Sibiu, dar nu vei putea fi la Sibiu în data de 2 octombrie sau încă nu te simți confortabil să iei startul la cursa fizică din Piața Mare? Indiferent ce cursă vrei să alergi, te încurajăm să lași urme Oriunde te vei afla. Din 2012 încoace, prietenii noștri au lăsat urme de la Birmingham și Londra la Paris, Frankfurt am Mein, Washington, San Francisco… Oriunde în lume i-a prins ziua Maratonului.

Și chiar dacă ne e dor să ne revedem în condiții de siguranță cu energie faină în ziua evenimentului, ne bucurăm să fim alături și la o distanță fizică mai mare – până la urmă, e important să sprijinim cauzele în care credem. Prin urmare, la fel ca și anul trecut, poți să participi cu spor și voie bună la Aleargă Oriunde – între 2 octombrie – 1 noiembrie.

 

Cine poate opta pentru Aleargă Oriunde?

Oricine vrea să alerge pentru una din cauze, dar nu poate s-o facă în ziua maratonului, sau oricine se simte mai confortabil să participe separat de evenimentul cu start din Piața Mare. Inclusiv copiii, chiar dacă în 2021 vom avea Cursele copiilor și în Piața Mare, duminică, în 3 octombrie.

 

Cum și până când te înscrii?

În formularul de înscriere bifezi opțiunea aferentă și indici unde vei lăsa urme. Înscrierile pentru Aleargă Oriunde se pot face până în data de 01 noiembrie.

Dacă ne lași o adresă dintr-un oraș din România – cu excepția Sibiului, unde le vei ridica personal, a Crosului Visma, Squad Race-ului și a Curselor Copiilor, pentru care livrarea se poate face la cerere și cu plată la ridicare – ulterior vom trimite numărul de alergare, medalia și ce mai conține kit-ul prin curier. Sperăm să le porți cu drag.

 

Ce trebuie să faci înainte de și în ziua alergării?

În primul rând, te încurajăm să anunți lumea când și unde alergi și poate chiar să-ți creezi un micro-eveniment, pe care să-l promovezi pe rețelele de socializare sau printre vecini – poți să pui la bătaie toate ideile crețe care îți vin. Dacă vrei să vedem și noi (și chiar eventual să promovăm), poți să ne dai tag pe facebook sau instagram  sau să folosești #maratonsibiu.

Știm că adesea e mișto să lași toată lumea deoparte și să alergi singur cu propriile gânduri. Dar de data aceasta, te rugăm să chemi pe cineva apropiat la finish, care să te aștepte cu o bere sau fructe și, mai ales, să-ți dea medalia. Ce zici de o mică ceremonie? Noi zicem că meriți.

Dovada alergării: foto, video, live, track-ul cursei și povestea ta

După ce alergi, te rugăm să ne trimiți pe facebook sau mail câteva fotografii cu tine sau zona pe unde alergi, precum și un screenshot cu track-ul cursei. Noi le vom pune bine deoparte și le vom promova cât mai bine. Nu uita să ne lași și câteva gânduri în care povestești despre cum a fost și de ce ai ales să ne fii alături, chiar și de la distanță. Pentru inspirație, aici (link) poți vedea niște participanți de la Aleargă Oriunde de anul trecut.

Îți mulțumim și-ți urăm spor la antrenamente, iar dacă ai careva întrebări, dă-ne semn.

Notă: la Aleargă Oriunde nu vom face clasamente, ținând cont de faptul că participarea fiecărui alergător va avea loc în condiții diferite și este imposibil să facem un clasament obiectiv.

 

NB: indiferent când și unde alergi, te rugăm să ai grijă de tine și ceilalți și să respecți toate măsurile de siguranță în vigoare, care să te protejeze atât pe tine, cât și pe cei din jur, care pot fi și mai sensibili. Vorba aia: paza bună trece primejdia rea 😉 Și avem nevoie unii de alții pentru ca să trecem cu bine prin asta.

Înscriere alergător