Aleargă Oriunde alături de Decathlon

Rezultate Maratonul Internațional Sibiu 2020
august 31, 2020
Victor
septembrie 17, 2020

Anul acesta nu am putut încuraja mai mult de 1000 de persoane să ia startul (individual) în Piața Huet din Sibiu și să se bucure de traseele noastre mișto și de voia bună a voluntarilor, însă încurajăm cât mai mulți doritori să Alerge Oriunde în lume sau în jurul blocului, pentru cauzele de la maraton. Mulțumim prietenilor de la Decathlon, care ne sprijină în acest demers!

La fel ca multor altor oameni, ne e dor de energia vibrantă din Piața Mare din ziua maratonului și de toate poveștile faine de dinainte și de după eveniment. Dar chiar dacă provocările acestui an ne atenționează că e mai înțelept să păstrăm o distanță fizică sănătoasă unul față de celălalt, credem cu tărie că ne putem bucura de experiența alergării, unii de alții, de eveniment și de câte și mai câte povești și gânduri la cauzele pe care le sprijinim și în aceste condiții.

Așa că vă propunem să gestionăm bine toate dorurile și energia aia, fie și la depărtare mai mare decât alte dăți, și să descoperim împreună ce motivații și trasee interesante are fiecare la îndemână.

În plus, o veste bună care poate le-ar simplifica unora viețile – la Aleargă Oriunde poți să participi fie în 29 august, în timpul desfășurării maratonului, fie oricând după, până în data de 1 octombrie.

Cine poate opta pentru Aleargă Oriunde?

Oricine vrea să alerge pentru una din cauze, dar nu poate s-o facă în ziua maratonului, sau oricine se simte mai confortabil să ia startul independent de startul din Piața Mare.

De asemenea, Cursele copiilor vor avea loc doar în aceste condiții.

Cum și până când te înscrii?

În formularul de înscriere bifezi opțiunea aferentă și indici (pe scurt) unde vrei s-o faci. Înscrierile pentru Aleargă Oriunde se pot face până în data de 01 octombrie.

Dacă ne lași o adresă din România, ulterior îți trimitem numărul de alergare, medalia și ce mai conține kit-ul tău, prin curier. Sperăm să-l porți cu drag.

În cazul Curselor copiilor, vom livra kiturile gratuit doar în Sibiu, iar pentru alte localități se poate opta pentru livrare prin curier, cu plată la ridicare.

Ce trebuie să faci înainte de și în ziua alergării?

În primul rând, te încurajăm să anunți lumea când și unde alergi și poate chiar să-ți creezi un micro-eveniment, pe care să-l promovezi pe rețelele de socializare sau printre vecini – poți să pui la bătaie toate ideile crețe care îți vin. Dacă vrei să vedem și noi (și chiar eventual să promovăm), poți să ne dai tag pe facebook sau instagram  sau să folosești #maratonsibiu. Am creat și un eveniment de facebook separat (link), unde poți posta și urmări ce mai fac ceilalți.

Știm că adesea e mișto să lași toată lumea deoparte și să alergi singur cu propriile gânduri. Dar de data aceasta, te rugăm să chemi pe cineva apropiat la finish, care să te aștepte cu o bere sau fructe și, mai ales, să-ți dea medalia. Ce zici de o mică ceremonie? Noi zicem că meriți.

Dovada alergării: foto, video, live, track-ul cursei și povestea ta

După ce alergi, te rugăm să ne trimiți câteva fotografii cu tine sau zona pe unde alergi, precum și track-ul cursei. Noi le vom pune bine deoparte, le vom înrăma și vom crea pe site câte o pagină pentru fiecare participant de la Aleargă Oriunde. Nu uita să ne lași și câteva gânduri în care povestești despre pățaniile tale și de ce ai ales să ne fii alături, chiar și de la distanță.

(Pentru inspirație, aici poți vedea un album cu pozele alergătorilor din diaspora de anul trecut).

Îți mulțumim și-ți urăm spor la antrenamente, iar dacă ai careva întrebări, dă-ne semn.

 

NB: indiferent când și unde alergi, te rugăm să ai grijă de tine și ceilalți și să respecți toate măsurile de siguranță care să te protejeze atât pe tine, cât și pe cei din jur, care pot fi și mai sensibili. Vorba aia: paza bună trece primejdia rea 😉 Și avem nevoie unii de alții pentru ca să trecem cu bine prin asta.

Înscriere alergător