6 octombrie: ultima zi în care poți achita donațiile promise

Alina
octombrie 2, 2020
2020
319.210 lei strânși pentru cauzele din 2020
februarie 2, 2021

Cuvântul cheie la maraton și în tot ceea ce facem noi este încredere: unii promit că aleargă, alții promit că donează, cineva promite că implementează proiecte. La final, dacă fiecare se ține de cuvânt, rămânem cu ceva în comunitate.

Anul ăsta am intrat pe geam, deși pandemia ne dăduse afară pe ușă, pentru că nevoile comunității nu se opresc niciodată. Iar după aproape o lună de alergat, atât la evenimentul public, cât și cu Aleargă Oriunde, strângem rândurile pentru a recupera și donațiile promise. Mai sunt de recuperat vreo 9% din acestea, adică în jur 31.254 de lei, iar vestea bună e că am prelungit termenul limită de achitare până marți, 6 octombrie, ținând cont de mici probleme tehnice pe care le-am întâmpinat.

 

Poți alege între două modalități de plată:

1. Plată online, cu cardul – cea mai rapidă și simplă metodă:

Intră pe lista cu toți susținătorii (link) și caută după adresa de email cu care le-ai făcut (dacă ai folosit mai multe adrese de email pentru susțineri, nu uita să cauți după fiecare, pe rând). Vor fi afișate toate susținerile pe care le-ai făcut, iar la final va apărea un buton de plată, care îți permite să achiți suma totală, printr-o singură tranzacție.

 

 

2. Transfer bancar – în contul de mai jos. În acest caz vom fi nevoiți să confirmăm susținerile manual, în ordinea în care primim dovezile de plată. Va dura puțin până informația va fi actualizată pe site, deci te rugăm să ai răbdare.

Transferurile se vor face în următorul cont:

Fundația Comunitară Sibiu

IBAN RON: RO72RNCB0227130116020001

Banca:  Banca BCR Sibiu

 

NB: anul acesta NU acceptăm plăți cash, la sediu, deoarece continuăm să lucrăm cu spor de acasă în contextul pandemiei.