Inscriere sustinator 2018

  • - Completând formularul de mai jos, înregistrați o promisiune de plată (donație). După ce alergătorul suținut aleargă distanța promisă, vă puteți onora promisiunea prin plata donației folosind linkul primit pe email după eveniment, sau pagina cu lista susținătorilor. De asemenea ca o dovadă de încredere puteți achita donația imediat după completarea formuarului de mai jos și ne ajutați să încheiem mai repede și cu costuri mai mici campania de strângere de fonduri;
  • - Metoda de plată recomandată de noi este cea cu cardul, este cea mai simplă, automatizată, sigură și are costuri minime;
  • - Dacă întâmpinați probleme cu înregistrarea unei susțineri sau la plata donației, vă rugăm să ne contactați pe adresa inscrieri@maratonsibiu.ro.
  • Vă mulțumim!
Prenume / Surname / Vorname *:


Nume / Name / Name *:


Compania/Instituția / Company/Institution / Firma/Institution:Telefon / Phone / Telefon *:


E-mail *:


Adresa poștală/Address/Adresse *:


Localitate / City / Stadt *:Doresc să susțin alergătorul/ I wish to support the runner/ Ich möchte den Läufer unterstützen *:


Cu suma de / With the sum / Mit die Betrag *:

SAU cu suma fixă de (introduceți doar numere, în Lei)/ OR with the fixed amount (enter only numbers, in Lei)/ ODER mit die festen Betrag *:
lei