Suntem alături de Daniela la Jocurile Olimpice de la Rio!

Momentul susținătorilor! Diplome și medalii pentru alergători
iunie 15, 2016
Semimaraton Sibiu devine în 2017 Maraton Sibiu
noiembrie 12, 2016

„Mă voi strădui să reușesc un personal best și să reprezint România cu cinste. Le mulțumesc tuturor celor care sunt alături de mine!”

Atleta Daniela Cârlan a fost alături de comunitatea Semimaraton Sibiu 2016 în calitate de Coordonator Antrenamente. Îi mulțumim iar acum e timpul ca noi să o susținem!

Alături de judokanul Daniel Nartea și gimnastul Andrei Muntean, Daniela Cârlan este unul dintre cei trei sportivi sibieni care participă la Jocurile Olimpice de la Rio din partea României. Ea va concura la proba de Maraton, alergând 42 de km.

Daniela reprezintă România într-un an în care țara noastră a reușit o calificare slabă – doar 70 de sportivi români au întrunit baremele de participare la Rio. Deși se află deja în capitala Braziliei, în antrenamente și pregătiri, am reușit să luăm legătura cu ea. Ne-a transmis următoarele gânduri:

„Nu, nu am emoții. Va fi o cursă grea, duminică se anunță temperaturi foarte ridicate aici la Rio. Va fi dificil să alerg 42 de km în condițiile astea, dar o să dau tot ce am mai bun, mă voi strădui să reușesc un personal best și să reprezint România cu cinste. Le mulțumesc tuturor celor care sunt alături de mine!”

O susținem activ pe Daniela, chiar și de la mii de kilometri distanță!

Ne întâlnim duminică 14 august, ora 13.30 la Supporter (Bulevardul Victoriei, Sibiu) cu entuziasm și energie pozitivă pentru a urmări evoluția ei live. Pumnii strânși și multă baaaftă! Suntem alături de tine!

Fotografie trimisă de Daniela