Status proiecte 2020

Actualizări:
2. Ținând cont de numărul destul de mare al proiectelor trimise vineri, inclusiv în afara orelor de lucru, vom reveni cu situația finală a acestora în data de 25 februarie. Mulțumim pentru înțelegere și răbdare.
1. Așteptăm ultimele propuneri de proiecte pentru maraton până în 21 februarie, la miezul nopții. Ținând cont de faptul că multă lume trimite proiectele pe ultima sută de metri, în data de 21 vom mai oferi feedback doar pentru proiectele trimise în timp util, în ordinea în care s-a aplicat. De asemenea, vom evalua și modifica statusul proiectelor trimise în afara programului de lucru până cel târziu luni, 24 februarie, ora 23:59.
Mulțumim pentru înțelegere și răbdare.

Aici poți vedea situația proiectelor trimise până acum la cea de-a noua ediție a maratonului. Conform procesului din acest an, vor fi selectate toate proiectele eligibile și care îndeplinesc punctajul minim necesar (75 puncte), până în data de 21 februarie. Amintim că punctajul poate fi îmbunătățit în cazul integrării feedback-ului primit de la echipa Fundației Comunitare Sibiu (vezi detalii în ghidul de participare).

Lista finală a proiectelor care vor merge mai departe va fi anunțată în data de 25 februarie.

Dacă ai o idee de proiect, nu uita să ne dai semn.