Start înscrieri alergători și susținători 2020

Aleargă oriunde în lume pentru o cauză de la maratonul din 2020
martie 4, 2020
Decizie eveniment în contextul COVID-19
martie 10, 2020
Începând de astăzi, te poți înscrie ca alergător sau susținător la cea de-a noua ediție a Maratonului Internațional Sibiu, care va avea loc în data de 30 mai 2020, ultima sâmbătă a primăverii.

Ce curse ai la dispoziție și pentru ce cauză poți alerga?

Amintim că ai de ales din 54 de cauze, pe care te invităm să le citești cu atenție. În ceea ce privește cursele, te așteptăm indiferent dacă ești alergător amator sau profesionist – important e să vrei să-ți depășești limitele.

Astfel poți opta pentru:

Și, ca de obicei, în funcție de vârstă, îți poți înscrie și piciul la una din Cursele Copiilor [detalii despre acestea aici].

Aleargă în familie cu sprijinul Gama IT

În acest an, partenerul nostru Gama IT încurajează participarea familiilor la maraton și acoperă taxele de înregistrare pentru 100 de copii din familiile care se înscriu în formulă completă / extinsă: ambii părinți sau un părinte, în cazul familiilor monoparentale, și un copil* (se acoperă taxa pentru un copil per familie, pentru a le permite cât mai multor familii să beneficieze de facilitate). Dacă dorești să beneficiezi de taxa gratuită, te rugăm să ne trimiți un email cu detalii pe [email protected], după ce te înscrii și îți achiți taxele / taxa de participare și îți înscrii copilul, iar noi vom valida taxa acestuia.

Vrei să alergi în diaspora?

Vrei să alergi pentru una din cauze, dar nu poți ajunge la Sibiu în ziua evenimentului? Te invităm să te alături prietenilor noștri din diaspora și să alergi indiferent unde te afli – pentru mai multe detalii despre participarea în străinătate, aruncă un ochi aici.

Devino fundraiser

Pe lângă faptul că 50% din taxa de alergare pe care o achiți merge direct către cauza aleasă, poți ajuta echipa să-și atingă obiectivul devenind fundraiser și convingânduți prietenii să te susțină.

Poți face asta fie în momentul înscrierii, bifând căsuța “Vreau să devin fundraiser”, fie folosind pagina înscriere fundraiser, dacă deja te-ai înscris. Aici, poți să-ți creezi un profil, să încarci o poză și un text prin care să povestești de ce vrei să strângi bani și să-ți mobilizezi gașca de prieteni să te ajute. La final, vei primi o adresă unică a profilului, pe care o poți distribui pe canalele de comunicare preferate.

Tema ediției

Încă de la început, am încercat să construim și să creștem evenimentul în jurul unor valori în care credem. De-a lungul timpului am încercat să ne setăm și câte o temă-direcție a ediției, care să reflecte anumite valori sau mesaje importante pe care doream să le aducem mai aproape de participanții la maraton. În acest an, punem lentila pe problema reducerii consumului de plastic. Ne vom tot auzi pe parcurs cu idei despre asta.

Până când te poți înscrie?

Termenul limită pentru înscrierile alergătorilor este 11 mai, ora 23.59, iar susținerile vor putea fi înregistrate până în data de 1 iulie 2020.

Ne vedem la start!

Poza de la cover a fost surprinsă de Paul Băilă, căruia îi mulțumim mult pentru tot sprijinul.

Înscrieri alergători Înscrieri susținători

NB: Dat fiind că de ceva vreme lumea se confruntă cu virusul COVID-19 și destule evenimente își reanalizează programele și modurile de desfășurare și ținând cont de faptul că și evenimentul nostru aduce în același loc câteva mii de oameni în același interval de timp, vom monitoriza constant evoluția virusului în zonă și potențialele riscuri pentru participanți, indiferent dacă sunt alergători sau oameni dragi care vin pe traseu să-i susțină.

În cazul în care intervin careva modificări în programul sau modul de desfășurare al Maratonului, vom reveni cu detalii pe toate canalele noastre de comunicare. Mulțumim pentru înțelegere și te rugăm să stai pe aproape!