SOS Locul de joacă!

Hai vino iar în gara noastră mică…
martie 1, 2016
Împreună sprijinim performanța tinerei generații de baschetbaliști
martie 1, 2016

SOS Satele Copiilor România are ca scop sprijinirea copiilor şi tinerilor care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiei lor biologice. La SOS Satul Copiilor Cisnădie 67 copii şi adolescenți îşi trăiesc copilăria şi adolescenţa, iubiţi şi ocrotiţi de mame sociale. Ei cresc şi se dezvoltă zi de zi pentru ca mai apoi să îşi construiască propriul viitor.

SOS Locul de joacă! reprezintă proiectul prin care ne propunem rezolvarea unei nevoi prioritare: reamenajarea locului de joacă din Satul SOS Cisnădie, aflat într-o stare avansată de degradare. Locul de joacă reprezintă puntea de legătură între copiii SOS și cei din comunitatea locală. Cu o donație, puteți dărui momente frumoase pentru o copilărie fericită!

 
10047.00 RON
Suma promisa
14300 RON
Target70%
Satul SOS Cisnădie şi-a deschis pentru prima dată porţile în anul 1993, când primii copii lipsiţi de grija părinţilor biologici au găsit aici un nou cămin, o nouă familie. Tot în acelaşi an a fost inaugurat locul de joacă al copiilor, situat în perimetrul caselor familiale, pentru ca ei, copiii, să poată petrece momente unice alaturi de alţi copii, colegi, prieteni din Sat şi din comunitatea locală, într-un spaţiu care să le asigure protecţia şi siguranţă necesară. Investiţia în locul de joacă s-a făcut cu 23 ani în urmă, respectând standardele de atunci şi răspunzând nevoii numărului de copii SOS de la acea vreme. Cuprinde câteva leagăne şi un mic sistem de căţărare. Trei generaţii de copii s-au jucat aici, fiind întreţinut doar de echipa Satului, prin mici lucrări de reparaţii şi consolidare. Astăzi, locul de joacă se află într-un stadiu avansat de degradare, nu mai răspunde nevoilor numărului de copii şi tineri de astăzi şi categoriilor de vârstă și nu mai reprezintă cadrul securizat de petrecere a timpului liber. Dacă până acum adolescenții se mutau în Comunitatea de tineri în jurul vârstei de 14-16 ani, anul 2015 a reprezentat pentru SOS Satul Copiilor Cisnădie anul din care Famila SOS rămâne unită, tinerii parcurgând şi perioada adolescenţei alături de mama socială, fraţi şi surori, în casele familiale din Sat, după modelul majorităţii familiilor din societatea românească. Reprezintă o nevoie prioritară reamenajarea și redotarea locului de joacă, însuflețirea acelui loc important al copilăriei fericite, unde copiii se vor juca alături de alţi copii din celelalte case SOS, alături de copiii din vecinătatea Satului SOS , din rândul colegilor şi prietenilor lor. Tot o nevoie o reprezintă delimitarea şi amenajarea locului de joacă , astfel încât să răspundă tuturor categoriilor de vârstă, în Satul SOS fiind admişi copii cu vârste peste 3 ani. În timpul de joacă copiii vor putea să socializeze, să îşi dezvolte abilităţile de relaţionare, de adaptare la grup, să îşi dezvolte sentimentul de apartenenţa la comunitatea locală. Rămânerea adolescenţilor în Sat generează o nevoie a acestui segment de vârstă de a avea şi ei locul lor de relaxare în Sat, alternativă de petrecere a timpului liber alături de colegi şi prieteni. Ne propunem reamenajarea şi compartimentarea locului de joacă existent în Sat , în zona caselor familiale, prin delimitarea zonelor în funcţie de categorii de vârstă, montarea de aparate de joacă specifice. Astfel asigurăm petrecerea timpului liber într-un spaţiu care asigura protecţia şi siguranţă necesară celor 67 copii şi tineri aflaţi cu măsură de protecţie specială la SOS Satele Copiilor România – Programul Sibiu (SOS Satul Copiilor Cisnădie) , a prietenilor şi colegilor acestora, a copiilor care locuiesc în vecinătatea Satului SOS.

Locul de joacă reprezintă locul unde copiii îşi petrec timpul liber, locul unde învaţă şi se dezvoltă prin joc. Este foarte important pentru copii şi tineri, pentru mamele sociale, pentru întreaga echipă SOS, ca cei 67 copii aflaţi cu măsură de protecţie specială la SOS Satul Copiilor Cisnădie să beneficieze de un spaţiu securizat şi unde să se poată juca şi fără însoţirea unui adult, ca parte a procesului de independentizare.

Copiii SOS frecventează grădiniţele şi şcolile din comunitatea locală, îşi fac prieteni în rândul colegilor, cu care doresc să petreacă cât mai mult timp împreună. Anticipăm o schimbare la nivelul comunităţii locale, în sensul în care noul loc de joacă reprezintă încă o punte între Satul SOS şi locuitori din oraşul Cisnădie.

Posibilitatea de a se juca împreună la locul de joacă din Satul SOS oferă o mai mare şansă copiilor instituţionalizaţi de a lega prietenii şi a se integra în comunitate şi o mai mare şansă în rândul copiilor din comunitate de a-şi dezvolta empatia şi toleranţa.

Beneficiarii direcţi în urma implementării proiectului SOS Locul de joacă! sunt 67 copii şi tineri SOS şi minim tot atâţia copii și tineri din comunitatea locală.

 

Beneficiari indirecţi sunt mamele sociale, părinţii copiilor din comunitatea locală.

Prin proiectul SOS Locul de joacă! ne propunem:

  • Amenajarea locului de joacă din cadrul asociaţiei SOS Satele Copiilor România, programul Sibiu (SOS Satul Copiilor Cisnădie) prin delimitarea locului pe grupe de vârstă, montarea de aparate de joacă pe categorii de vârstă (copii mici , copii şcolari, adolescenți) până la finalul proiectului.
  • Pentru cel puţin 134 copii şi tineri instituţionalizaţi şi din familiile comunităţii locale se vor asigura respectarea normelor de protecţie şi securitate în timpul petrecerii timpului liber la locul de joacă din Satul SOS, până la finalul proiectului
  • Cel puţin 134 copii şi tineri îşi dezvoltă abilităţile socio-emoţionale, empatia şi toleranţa, jucându-se împreună la locul de joacă din Satul SOS.

În vederea atingerii obiectivelor propuse prin proiectul “Joacă-te cu mine”, ne propunem un set de acţiuni:

 

  1. Constituirea echipei de implementare a proiectului . Termen: 22 februarie 2016
  2. Activităţi de promovare şi vizibilitate proiect “Joacă-te cu mine!“ şi eveniment SemiMaraton Sibiu. Termen: pe întreagă perioada a proiectului
  3. Lansare solicitare ofertă, selecţia şi recrutarea firmei furnizoare a serviciilor de amenajare loc de joacă. Termen: 15 iulie 2016
  4. Amenajarea locului de joacă . Termen: 15 august 2016
  5. Serbarea de inaugurare a locului de joacă. Termen 1 septembrie 2016

Cheltuieli directe legate de activitatile proiectului :

  • Amenajarea locului de joaca – 13,500 lei

 (demontare echipament degradat, achizitionare ansamblu joaca, balansoar, leagan, cataratoare, casuta, groapa nisip, trambulina, montaj)

 

Cheltuieli promovare: 700 lei

( comunicat presa, material promotionale, eveniment inaugurare loc joaca)

 

Cheltuieli administrative: 100 lei

SOS SATELE COPIILOR ROMÂNIA – Programul Sibiu

SOS Satele Copiilor România este o organizaţie neguvernamentală, înfiinţată la 26 noiembrie 1990 şi este membră a SOS Kinderdorf Internaţional. Îşi desfăşoară activitatea prin 3 programe la nivel naţional în Bucureşti, Cisnădie – Sibiu şi Hemeius- Bacău şi are ca scop asistarea, sprijinul acordat copiilor şi tinerilor care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiei lor biologice.

Oferim îngrijire alternativă de calitate pentru copiii care nu mai pot sta în grija familiilor biologice, prin serviciile cu componenţă de creştere şi îngrijire de tip familial şi a comunităţilor de tineri.

Întărim capacitatea familiilor. Centrul de Consiliere şi Sprijin pentru Copii şi Părinţi ajută familiile dezavantajate să aibă grijă de copiii lor pentru a evita separarea acestora, prin întărirea capacităţii lor de a-şi proteja şi îngriji copiii. Peste 1000 copii şi tineri beneficiază de servicii prin intermediul celor trei proiecte Centrul de Consiliere pentru Copil şi Familie.

Copiii şi tinerii beneficiază de sprijinul asociaţiei SOS Satele Copiilor România până când se modifică condiţiile sociale: se reîntorc în familia biologică, sunt adoptaţi sau devin adulţi independenţi (finalizează şcoala, au un loc de muncă şi o locuinţă închiriată). În continuare, tinerii pot accesa Programul de Viaţă Semi-Independenţa, program prin care timp de trei ani beneficiază de sprijin financiar la co-plata chiriei lunare, suport şi consiliere, în etapa de adaptare de la sistemul de protecţie la viaţa independentă.

Aflat la graniţa cu extravilanul, în partea de nord est a oraşului Cisnădie, SOS Satul Copiilor Cisnădiei îşi continuă activitatea de peste 23 de ani, cu bucuriile şi necazurile sale, alături de ceilalţi locuitori ai urbei. SOS Satul Copiilor se interferează, câteodată mai mult, catodata mai puţin, cu viaţă social-economică a oraşului, în funcţie de perioade sau evenimente.

În cadrul Programului Sibiu , SOS Satul Copiilor Cisnădie, sunt sprijiniţi în prezent 67 copii şi tineri cu vârste cuprinse între 4 şi 23 ani. Copiii şi tinerii SOS îşi trăiesc copilăria şi adolescenţă  în cele 12 case familiale, alături de fraţii biologici şi fraţii sociali , iubiţi şi ocrotiţi de mama socială.  Aici  învaţă, aici mănâncă, se joacă,  dorm și tot aici îşi primesc prietenii în vizită . Aici cresc şi se dezvoltă zi de zi pentru că mai apoi să reuşească să îşi construiască propriul viitor.

Toate activităţile echipei SOS Satul Copiilor Cisnădie se concentrează pe satisfacerea nevoilor individuale ale copiilor şi tinerilor, pe asigurarea climatului de siguranţă şi confort, respectarea dreptului la o copilărie fericită şi lipsită de griji.

Echipa psiho-pedagogică, alături de voluntarii SOS şi parteneri organizează pentru copiii şi tinerii SOS activităţi de dezvoltare abilităţi şi deprinderi de viaţă, atitudini şi competenţe, adaptate categoriilor de vârste: “Bunele maniere”, “ştiu să citesc ceasul”, “concurs de cultură generală “, “concurs de talente”, “petrecere în familie”, “cerc de aeromodele”, “Şcoala din grădina”etc. Asociaţia SOS a fost parteneră în două proiecte internaţionale în 2015, proiecte finanţate prin programul Erasmus Plus. Unul dintre proiecte a avut ca scop dezvoltarea de competenţe de educare non-formală în rândul specialiştilor, celălalt dezvoltarea de abilităţi, atitudini, deprinderi în rândul tinerilor.

Acordarea de sprijin şcolar şi susţinerea copiilor şi tinerilor în plan vocaţional este de asemenea o prioritate pentru SOS Satele Copiilor România – Sibiu. În anul 2015 copiii şi tinerii au obţinut rezultate şcolare bune şi foarte bune, cu un procent de promovabilitate de 100% şi cu 17 copii premianţi din cei 57 elevi la şcolile , liceele, şcolile profesionale din Cisnădie şi Sibiu.


Sustinatori (166)

Nume, PrenumeSustine AlergatorulCursaLocalitateData inscriereSusținereStare
anonim BLAJAN GHEORGHE Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-03-08 10:21:29 125.00 lei
BUGLE ADRIANA Neaga Traian Crosul Visma - 5Km SIBIU 2016-04-27 15:43:26 50.00 lei Plătește
Rusu Rodica Trif Rodica Cursa Copiilor - 10-12 ani Reghin 2016-04-28 12:29:14 50.00 lei Plătește
Bruma Carmen Sas Gabriel Semimaraton Takata - 21Km Bucuresti 2016-05-05 13:46:28 100.00 lei achitat
anonim Trif Rodica Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2016-05-09 11:04:56 150.00 lei achitat
Bitara Claudia Trif Rodica Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2016-05-09 20:43:54 85.00 lei Plătește
HILTON SIBIU COCAN ALEXANDRU Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-10 10:34:06 200.00 lei achitat
HILTON SIBIU SEUCHEA SEBASTIAN Cursa Copiilor - 8-9 ani Sibiu 2016-05-10 10:40:59 200.00 lei achitat
HILTON SIBIU MAZGA DORIANA Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2016-05-10 10:46:29 200.00 lei achitat
HILTON SIBIU CERCHEZAN MARIAN Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-10 10:48:25 200.00 lei achitat
HILTON SIBIU CHITIC CARLA RAMONA Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2016-05-10 10:50:07 200.00 lei achitat
HILTON SIBIU COCAN ALEXANDRA DANA Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2016-05-10 10:52:03 200.00 lei achitat
HILTON SIBIU POPESCU MIHAELA ANDREEA Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-10 10:54:19 200.00 lei achitat
HILTON SIBIU Trif Mihaela Andreea Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2016-05-10 10:55:47 200.00 lei achitat
HILTON SIBIU BLAJAN GHEORGHE Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-10 11:02:13 200.00 lei achitat
HILTON SIBIU SEUCHEA IOAN ANDREI Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2016-05-10 11:14:41 200.00 lei achitat
Secetă Marian-Alin Trif Rodica Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2016-05-11 15:30:23 100.00 lei achitat
Rodean Anca Rodean Luca Alexandru Cursa Copiilor - 4-5 ani SIBIU 2016-05-13 12:50:05 10.00 lei achitat
Rodean Eugen Rodean Luca Alexandru Cursa Copiilor - 4-5 ani Sibiu 2016-05-13 12:53:12 10.00 lei achitat
Mocanu Lacrima Ioana MOCANU MARA IOANA Cursa Copiilor - 6-7 ani Sibiu 2016-05-13 13:12:41 10.00 lei achitat
Mocanu Ovidiu MOCANU MARA IOANA Cursa Copiilor - 6-7 ani Sibiu 2016-05-13 13:16:20 10.00 lei achitat
Dobrota Elisabeta MOCANU MARA IOANA Cursa Copiilor - 6-7 ani Sibiu 2016-05-13 13:19:25 10.00 lei achitat
Dobrota Ioan MOCANU MARA IOANA Cursa Copiilor - 6-7 ani Sibiu 2016-05-13 13:23:32 10.00 lei achitat
Unchesel Simona MOCANU MARA IOANA Cursa Copiilor - 6-7 ani Sibiu 2016-05-13 13:32:58 10.00 lei achitat
Pascalau Laura MOCANU MARA IOANA Cursa Copiilor - 6-7 ani Sibiu 2016-05-13 13:35:51 10.00 lei achitat
Pascalau Flavius MOCANU MARA IOANA Cursa Copiilor - 6-7 ani Sibiu 2016-05-13 13:42:03 10.00 lei achitat
Mocanu Mihaela MOCANU MARA IOANA Cursa Copiilor - 6-7 ani Sibiu 2016-05-13 14:07:15 10.00 lei achitat
Mocanu Tiberiu MOCANU MARA IOANA Cursa Copiilor - 6-7 ani Sibiu 2016-05-13 14:11:06 10.00 lei achitat
Mihai Maria Mihaela Rodean Luca Alexandru Cursa Copiilor - 4-5 ani Cisnadie 2016-05-13 20:26:39 4.00 lei achitat
Mocanu Magda MOCANU MARA IOANA Cursa Copiilor - 6-7 ani Sibiu 2016-05-13 21:43:36 10.00 lei achitat
Radu Mircea Rusu Andrei Cursa Copiilor - 10-12 ani Cisnadie 2016-05-14 11:02:59 40.00 lei achitat
anonim Rusu Andrei Cursa Copiilor - 10-12 ani Cisnadie 2016-05-14 11:10:44 50.00 lei achitat
Ciprian Rusu Rusu Andrei Cursa Copiilor - 10-12 ani Cisnadie 2016-05-14 11:12:02 50.00 lei achitat
Laura Mitriş Rusu Andrei Cursa Copiilor - 10-12 ani Cisnadie 2016-05-14 11:13:36 30.00 lei achitat
Corina Mitriş Rusu Andrei Cursa Copiilor - 10-12 ani Cisnadie 2016-05-14 11:14:46 20.00 lei achitat
Adrian Giurgiu Rusu Andrei Cursa Copiilor - 10-12 ani Cisnadie 2016-05-14 11:15:54 30.00 lei achitat
Capatina Alin Rusu Andrei Cursa Copiilor - 10-12 ani Cisnadie 2016-05-14 18:06:40 20.00 lei Plătește
Giurgiu Dan Rusu Andrei Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2016-05-14 18:09:10 20.00 lei Plătește
Mihai Maria Mihaela Rodean Luca Alexandru Cursa Copiilor - 4-5 ani Cisnadie 2016-05-14 18:27:01 25.00 lei achitat
Mihai Constantin Rodean Luca Alexandru Cursa Copiilor - 4-5 ani Cisnadie 2016-05-14 18:30:59 25.00 lei achitat
Basa Maria Rodean Luca Alexandru Cursa Copiilor - 4-5 ani Cisnadie 2016-05-14 18:40:38 5.00 lei achitat
Basa Petru Rodean Luca Alexandru Cursa Copiilor - 4-5 ani Cisnadie 2016-05-14 18:44:42 5.00 lei achitat
Mocanu Gheorghe MOCANU MARA IOANA Cursa Copiilor - 6-7 ani sibiu 2016-05-14 21:12:01 10.00 lei achitat
Foamete Maria MOCANU MARA IOANA Cursa Copiilor - 6-7 ani Sibiu 2016-05-14 21:17:05 10.00 lei achitat
BARCEA IOANA BLAJAN GHEORGHE Crosul Visma - 5Km Cisnadie 2016-05-16 10:20:52 25.00 lei achitat
BARCEA IOANA TITIRIGA GEORGIANA Cursa Copiilor - 10-12 ani CISNADIE 2016-05-16 10:24:21 25.00 lei achitat
BARCEA IOANA MAZGA DORIANA Cursa Copiilor - 10-12 ani CISNADIE 2016-05-16 10:27:03 25.00 lei achitat
BARCEA IOANA VERES TIBERIU Crosul Visma - 5Km CISNADIE 2016-05-16 10:30:08 25.00 lei achitat
MUNTEANU MARIA MOCANU MARA IOANA Cursa Copiilor - 6-7 ani CISNADIE 2016-05-16 10:37:16 10.00 lei achitat
MUNTEANU MARIA Matei Ioan Marian Crosul Visma - 5Km CISNADIE 2016-05-16 10:40:55 10.00 lei achitat
MUNTEANU MARIA Rodean Luca Alexandru Cursa Copiilor - 4-5 ani CISNADIE 2016-05-16 10:43:05 10.00 lei achitat
MUNTEANU MARIA Sas Gabriel Semimaraton Takata - 21Km CISNADIE 2016-05-16 10:48:00 10.00 lei achitat
MUNTEANU MARIA VERES TIBERIU Crosul Visma - 5Km CISNADIE 2016-05-16 10:58:54 30.00 lei achitat
RAZVAN NADU Farcas Ovidiu Crosul Visma - 5Km sibiu 2016-05-16 16:05:30 10.00 lei achitat
Rusu Maria Rusu Andrei Cursa Copiilor - 10-12 ani Cisnadie 2016-05-16 21:27:34 10.00 lei Plătește
Tanase Raluca Farcas Ovidiu Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-17 14:22:09 10.00 lei achitat
Tanase Raluca Maerean Sebastian Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-17 14:33:52 10.00 lei achitat
GRIGORESCU MADALINA ELENA Farcas Ovidiu Crosul Visma - 5Km SIBIU 2016-05-17 14:58:02 10.00 lei achitat
Stark Cristina Farcas Ovidiu Crosul Visma - 5Km sibiu 2016-05-17 15:56:05 15.00 lei achitat
LUPSA IULIA ROCSANA Farcas Ovidiu Crosul Visma - 5Km SIBIU 2016-05-17 15:56:48 10.00 lei achitat
Ghibu Irina-Elena Farcas Ovidiu Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-17 15:57:32 10.00 lei achitat
Tanase Raluca Fratila Ana Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-17 16:38:11 10.00 lei achitat
anonim Mandru Marian Crosul Visma - 5Km 1 2016-05-17 16:39:55 10.00 lei achitat
Gherghe Sorin Farcas Ovidiu Crosul Visma - 5Km Cisnadie 2016-05-17 16:49:09 10.00 lei achitat
Luca Voica Rodean Luca Alexandru Cursa Copiilor - 4-5 ani sibiu 2016-05-17 19:26:14 10.00 lei Plătește
Vasiu Maria Mirela Farcas Ovidiu Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-18 09:00:12 50.00 lei achitat
Luca Teo Rodean Luca Alexandru Cursa Copiilor - 4-5 ani Sibiu 2016-05-18 11:10:20 10.00 lei achitat
Ileni Mihai Farcas Ovidiu Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-18 14:34:48 10.00 lei achitat
Ileni Mihai Maerean Sebastian Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-18 14:43:15 10.00 lei achitat
Ileni Mihai Fratila Ana Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-18 14:46:05 10.00 lei achitat
Rusu Vasile Rusu Andrei Cursa Copiilor - 10-12 ani Cisnadie 2016-05-19 09:13:58 20.00 lei Plătește
Potra Gheorghita Rusu Andrei Cursa Copiilor - 10-12 ani Cisnadie 2016-05-19 09:15:04 10.00 lei Plătește
Gligor Adrian Rusu Andrei Cursa Copiilor - 10-12 ani Cisnadie 2016-05-19 09:16:07 10.00 lei Plătește
Florescu Lucian Rusu Andrei Cursa Copiilor - 10-12 ani Cisnadie 2016-05-19 09:16:53 10.00 lei Plătește
Lunca Mircea Rusu Andrei Cursa Copiilor - 10-12 ani Cisnadie 2016-05-19 09:17:28 10.00 lei Plătește
Radoiu Nicolae Rusu Andrei Cursa Copiilor - 10-12 ani Cisnadie 2016-05-19 09:18:12 10.00 lei Plătește
Radoiu Mihaela Rusu Andrei Cursa Copiilor - 10-12 ani Cisnadie 2016-05-19 09:18:52 10.00 lei Plătește
Radoiu Andrei Rusu Andrei Cursa Copiilor - 10-12 ani Cisnadie 2016-05-19 09:23:27 10.00 lei Plătește
Rusu Mariana Rusu Andrei Cursa Copiilor - 10-12 ani Cisnadie 2016-05-19 09:24:02 30.00 lei Plătește
Rusu Mariana VERES TIBERIU Crosul Visma - 5Km Cisnadie 2016-05-19 09:26:23 10.00 lei Plătește
Lazeroiu Gina Farcas Ovidiu Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-19 09:50:11 10.00 lei achitat
Lazeroiu Gina Fratila Ana Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-19 09:54:54 10.00 lei achitat
Lazeroiu Gina Maerean Sebastian Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-19 09:57:11 10.00 lei achitat
anonim Maerean Sebastian Crosul Visma - 5Km sibiu 2016-05-19 11:53:58 10.00 lei achitat
TIRLEA ANCA VICTORIA Rodean Luca Alexandru Cursa Copiilor - 4-5 ani CISNADIE 2016-05-19 13:23:52 25.00 lei achitat
Rusu Mariana MIHAI ION ADRIAN Crosul Visma - 5Km Cisnadie 2016-05-19 14:51:40 10.00 lei Plătește
Nistor Doina Mandru Marian Crosul Visma - 5Km Bucuresti 2016-05-19 16:59:34 10.00 lei achitat
anonim Mandru Marian Crosul Visma - 5Km chalons en champagne 2016-05-19 21:37:29 125.00 lei achitat
Ceausu Raluca Mandru Marian Crosul Visma - 5Km Timisoara 2016-05-19 23:16:44 20.00 lei achitat
Scaesteanu Ioana Mandru Marian Crosul Visma - 5Km Leuven 2016-05-20 00:23:02 10.00 lei achitat
Cumelschi Laurentiu Mandru Marian Crosul Visma - 5Km Montréal 2016-05-20 03:02:02 50.00 lei Plătește
anonim Mandru Marian Crosul Visma - 5Km Bucuresti 2016-05-20 09:47:33 30.00 lei achitat
anonim Mandru Marian Crosul Visma - 5Km Bucuresti 2016-05-20 10:27:12 100.00 lei achitat
Gomoescu Adriana Mandru Marian Crosul Visma - 5Km Bucuresti 2016-05-20 11:26:11 50.00 lei achitat
anonim Mandru Marian Crosul Visma - 5Km Sector 6 2016-05-20 13:02:45 50.00 lei achitat
anonim Mandru Marian Crosul Visma - 5Km Amsterdam 2016-05-20 13:40:19 50.00 lei achitat
Antal Claudiu Mandru Marian Crosul Visma - 5Km Bucuresti 2016-05-20 18:26:50 0.00 lei Plătește
Antal Claudiu Mandru Marian Crosul Visma - 5Km Bucuresti 2016-05-20 18:28:41 30.00 lei achitat
anonim Mandru Marian Crosul Visma - 5Km Campulung 2016-05-20 20:51:40 10.00 lei achitat
McIndoo Julia Mandru Marian Crosul Visma - 5Km Durham 2016-05-21 00:59:16 0.00 lei Plătește
McIndoo Julia Mandru Marian Crosul Visma - 5Km Durham 2016-05-21 01:02:52 200.00 lei achitat
Botezatu Cristina Mandru Marian Crosul Visma - 5Km Bucuresti 2016-05-22 11:29:35 100.00 lei achitat
Vasiu Anamaria Fratila Ana Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-23 11:05:45 10.00 lei achitat
Ciotea Mihaela Mandru Marian Crosul Visma - 5Km Com Giroc Jud Timis 2016-05-23 13:12:56 50.00 lei Plătește
Ciotea Mihaela Mandru Marian Crosul Visma - 5Km Com. Giroc Jud. Timis 2016-05-23 13:19:14 50.00 lei achitat
Maria Rusu Rusu Andrei Cursa Copiilor - 10-12 ani Cisnadie 2016-05-23 14:25:00 10.00 lei Plătește
Vasile Rusu Rusu Andrei Cursa Copiilor - 10-12 ani Cisnadie 2016-05-23 14:26:20 20.00 lei Plătește
Potra Gheorghita Rusu Andrei Cursa Copiilor - 10-12 ani Cisnadie 2016-05-23 14:28:10 10.00 lei Plătește
Gligor Adrian Rusu Andrei Cursa Copiilor - 10-12 ani Cisnadie 2016-05-23 14:29:08 10.00 lei Plătește
Florescu Lucian Rusu Andrei Cursa Copiilor - 10-12 ani Cisnadie 2016-05-23 14:30:09 10.00 lei Plătește
Lavric Tincuta Mandru Marian Crosul Visma - 5Km Bucuresti 2016-05-23 14:32:37 10.00 lei achitat
Lunce Mircea Rusu Andrei Cursa Copiilor - 10-12 ani Cisnadie 2016-05-23 14:32:48 10.00 lei Plătește
Radoiu Nicolae Rusu Andrei Cursa Copiilor - 10-12 ani Cisnadie 2016-05-23 14:35:41 10.00 lei Plătește
Radoiu Mihaela Rusu Andrei Cursa Copiilor - 10-12 ani Cisnadie 2016-05-23 14:36:43 10.00 lei Plătește
Radoiu Andrei Rusu Andrei Cursa Copiilor - 10-12 ani Cisnadie 2016-05-23 14:38:04 10.00 lei Plătește
Rusu Mariana Rusu Andrei Cursa Copiilor - 10-12 ani Cisnadie 2016-05-23 14:39:13 30.00 lei Plătește
Adrian Mihai VERES TIBERIU Crosul Visma - 5Km Cisnadie 2016-05-23 14:40:44 10.00 lei Plătește
Laudat Amelia Mandru Marian Crosul Visma - 5Km Bucuresti 2016-05-23 15:46:02 50.00 lei Plătește
Alice Paterson Mandru Marian Crosul Visma - 5Km Edinburgh, UK 2016-05-24 09:29:28 50.00 lei achitat
Rusu Mariana MIHAI ION ADRIAN Crosul Visma - 5Km Cisnadie 2016-05-24 13:43:21 10.00 lei achitat
Pasnicu Adriana Trif Rodica Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2016-05-24 13:48:35 50.00 lei achitat
anonim Rusu Andrei Cursa Copiilor - 10-12 ani Sibiu 2016-05-24 13:51:21 170.00 lei achitat
Rusu Mariana VERES TIBERIU Crosul Visma - 5Km Cisnadie 2016-05-24 13:55:28 10.00 lei achitat
Mihai Nechifor Ioana Sas Gabriel Semimaraton Takata - 21Km Sibiu 2016-05-25 00:09:32 20.00 lei achitat
Chifan Delia Matei Ioan Marian Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-25 08:52:04 10.00 lei achitat
Chifan Delia SEUCHEA SEBASTIAN Cursa Copiilor - 8-9 ani SIBIU 2016-05-25 08:53:27 10.00 lei achitat
Chifan Delia Padurean Viorel Alin Cursa Copiilor - 10-12 ani SIBIU 2016-05-25 08:55:00 10.00 lei achitat
Chifan Delia SEUCHEA IOAN ANDREI Cursa Copiilor - 10-12 ani SIBIU 2016-05-25 08:56:11 10.00 lei achitat
Chifan Delia Trif Mihaela Andreea Cursa Copiilor - 10-12 ani SIBIU 2016-05-25 08:57:36 10.00 lei achitat
Orlea Adriana Rodean Luca Alexandru Cursa Copiilor - 4-5 ani Sibiu 2016-05-25 10:32:51 25.00 lei Plătește
Orlea Adriana Roman Ruxandra Maria Cursa Copiilor - 4-5 ani Sibiu 2016-05-25 10:34:51 25.00 lei Plătește
Buse Oana MOCANU MARA IOANA Cursa Copiilor - 6-7 ani Sibiu 2016-05-25 12:10:22 8.00 lei Plătește
Cirnat Valy Matei Ioan Marian Crosul Visma - 5Km Constanta 2016-05-26 09:43:51 100.00 lei achitat
Ciutacu Anca Rodica TITIRIGA GEORGIANA Cursa Copiilor - 10-12 ani Constanta 2016-05-26 09:51:49 50.00 lei achitat
Rusu(Mihai) Roxana Andra CHITIC CARLA RAMONA Cursa Copiilor - 10-12 ani Constanta 2016-05-26 09:55:39 50.00 lei achitat
Cartas Marioara POPESCU MIHAELA ANDREEA Crosul Visma - 5Km Ovidiu 2016-05-26 09:58:30 50.00 lei achitat
Ciorobescu Ionut Rodean Luca Alexandru Cursa Copiilor - 4-5 ani sibiu 2016-05-26 21:35:10 10.00 lei Plătește
fratila silvia Fratila Ana Crosul Visma - 5Km sibiu 2016-05-26 23:08:03 30.00 lei Plătește
Zimmermann Laura SEUCHEA SEBASTIAN Cursa Copiilor - 8-9 ani Botosani 2016-05-27 08:10:18 50.00 lei achitat
anonim MULES DARIUS Cursa Copiilor - 4-5 ani Sibiu 2016-05-27 08:26:33 10.00 lei achitat
Alexandru Patru Maerean Sebastian Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-27 12:06:11 10.00 lei achitat
troanca adrian Maerean Sebastian Crosul Visma - 5Km sibiu 2016-05-27 12:07:59 10.00 lei achitat
SRL Lustro Maerean Sebastian Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-27 12:10:16 50.00 lei achitat
Onita Gabriel Fratila Ana Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-27 12:54:01 20.00 lei achitat
Radeanu Monica COCAN ALEXANDRA DANA Cursa Copiilor - 10-12 ani Iasi 2016-05-27 13:35:53 50.00 lei achitat
Butnaru Marcel COCAN ALEXANDRU Crosul Visma - 5Km Iasi 2016-05-27 13:51:29 50.00 lei achitat
Coman Tatiana Padurean Viorel Alin Cursa Copiilor - 10-12 ani Iasi 2016-05-27 14:09:17 100.00 lei achitat
Cristea Lucian Fratila Ana Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-27 14:21:11 10.00 lei achitat
Radulet Ana Farcas Ovidiu Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-27 17:11:13 10.00 lei achitat
Nica Marius Fratila Ana Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-27 17:15:12 10.00 lei achitat
PALAMARIUC CRINA MOCANU MARA IOANA Cursa Copiilor - 6-7 ani sibiu 2016-05-27 22:53:15 10.00 lei achitat
Niculciuc Oana Maerean Sebastian Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-28 01:20:31 50.00 lei Plătește
Preda Marius Fratila Ana Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-28 06:32:56 50.00 lei Plătește
Iliesu Alexandra Mandru Marian Crosul Visma - 5Km Bucuresti 2016-05-28 11:03:14 50.00 lei achitat
Fratila Silvia Fratila Ana Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-28 14:48:02 10.00 lei achitat
Rahaian Ana Borisovna Fratila Ana Crosul Visma - 5Km SIBIU 2016-05-28 14:53:52 10.00 lei achitat
BARBAT ANICA Fratila Ana Crosul Visma - 5Km Sibiu 2016-05-28 14:57:23 10.00 lei Plătește
Docolin Susana Fratila Ana Crosul Visma - 5Km BLAJ 2016-05-28 15:04:30 10.00 lei achitat
BARBAT MARIUS Fratila Ana Crosul Visma - 5Km Targu Mures 2016-05-28 15:09:10 5.00 lei achitat
BARBAT ANDREEA Fratila Ana Crosul Visma - 5Km Targu Mures 2016-05-28 15:11:39 5.00 lei achitat
Constantinescu Teodora Sas Gabriel Semimaraton Takata - 21Km cisnadie 2016-05-28 16:44:50 50.00 lei achitat
Geis Christa Mandru Marian Crosul Visma - 5Km D-80337 München 2016-05-30 15:17:49 50.00 lei achitat
anonim Barsan Daniel Ioan Ștafetă - 2x10Km Sibiu 2016-06-21 17:48:22 40.00 lei achitat
Rusu Maraian VERES TIBERIU Crosul Visma - 5Km Cisnadie 2016-08-11 10:47:18 10.00 lei achitat
Rusu Mariana MIHAI ION ADRIAN Crosul Visma - 5Km Cisnadie 2016-08-11 10:51:44 10.00 lei Plătește
Rusu Mariana MIHAI ION ADRIAN Crosul Visma - 5Km Cisnadie 2016-08-11 10:55:40 10.00 lei achitat

Alergatori (88)

Nume, prenumeLocalitateData inscriereConfirmat
Neaga Traian Sibiu 2016-03-03 13:47:35 Da
Cosa Roxana Cisnadie 2016-03-03 15:17:20 Da
BLAJAN GHEORGHE CISNADIE 2016-03-03 15:23:40 Da
Miclea Carmen Elena Cisnadie 2016-03-04 14:37:35 Da
Trif Rodica Cisnadie 2016-03-07 14:44:40 Da
Ghigulescu Anca Sibiu 2016-03-16 02:52:26 Da
Sas Gabriel Sibiu 2016-03-17 10:03:17 Da
Brincoveanu Florentina Sibiu 2016-03-17 10:03:17 Da
Morar Laurentiu Sibiu 2016-03-22 16:36:34 Nu
Iordache Irina Sibiu 2016-03-22 16:39:34 Nu
Popa Mihai Sibiu 2016-03-22 16:41:23 Nu
Ghigulescu David Sibiu 2016-03-22 16:48:02 Da
Holhos Denice Sibiu 2016-03-25 13:57:23 Nu
Popa Teodora Sibiu 2016-04-02 17:26:45 Da
Sălceanu Andrei Horatiu Brasov 2016-04-10 22:17:55 Da
Vieru Mihai Arad 2016-04-13 13:06:06 Da
DIANA DANIELA VITCHI CISNADIE 2016-04-21 10:44:25 Da
CSEGEDI ATTILA CISNADIE 2016-04-21 11:17:21 Da
COSTEA ANA CISNADIE 2016-04-21 11:18:27 Da
CHIRIAC DANIEL CISNADIE 2016-04-21 12:14:59 Da
BUDULECI CONSTANTIN CISNADIE 2016-04-21 12:16:12 Da
HERKEL FELICIA CISNADIE 2016-04-21 12:20:33 Da
MIHU ILDIKO CISNADIE 2016-04-21 12:21:22 Da
MANOILA MARIUS CISNADIE 2016-04-21 12:22:13 Da
SANDU LAURENTIU CISNADIE 2016-04-21 12:25:02 Da
AJDEROF ALEXANDRU CISNADIE 2016-04-21 12:29:14 Da
JERAY VICENTIU CISNADIE 2016-04-21 12:30:38 Da
STRECHE MARIA CISNADIE 2016-04-21 13:45:25 Da
VINTILA ALINA CISNADIE 2016-04-21 13:46:18 Da
NAN VALERIA CISNADIE 2016-04-21 13:47:12 Da
GHEBAURA MONICA CISNADIE 2016-04-21 13:48:14 Da
DOBRILA SIMONA CISNADIE 2016-04-21 13:49:06 Da
MATEA DANIELA CISNADIE 2016-04-21 13:50:03 Da
BONDOC CRINA CISNADIE 2016-04-21 13:52:06 Da
CAZACIUC VERONICA CISNADIE 2016-04-21 13:53:11 Da
MORARU CRISTINA CISNADIE 2016-04-21 13:54:13 Da
VAIDA MARCELA CISNADIE 2016-04-21 13:55:08 Da
FLOCA DIANA CISNADIE 2016-04-21 13:56:00 Da
OANCEA MIHAELA CISNADIE 2016-04-21 13:56:53 Da
HERASCU FLORICA CISNADIE 2016-04-21 13:57:53 Da
TOLCIU ADRIANA CISNADIE 2016-04-21 13:58:53 Da
BONTA NICUSOR CISNADIE 2016-04-21 14:22:03 Da
VULCU MIRELA CISNADIE 2016-04-21 14:22:58 Da
Trif Mihaela Andreea CISNADIE 2016-04-27 15:17:08 Da
POPESCU MIHAELA ANDREEA CISNADIE 2016-04-27 15:18:45 Da
COCAN ALEXANDRA DANA CISNADIE 2016-04-27 15:20:21 Da
CHITIC CARLA RAMONA CISNADIE 2016-04-27 15:21:37 Da
MIHAI ION ADRIAN CISNADIE 2016-04-27 15:22:35 Da
CERCHEZAN MARIAN CISNADIE 2016-04-27 15:23:39 Da
MAZGA DORIANA CISNADIE 2016-04-27 15:27:15 Da
SEUCHEA SEBASTIAN CISNADIE 2016-04-27 15:28:50 Da
SEUCHEA IOAN ANDREI CISNADIE 2016-04-27 15:33:11 Da
COCAN ALEXANDRU CISNADIE 2016-04-27 15:35:14 Da
Vieru Teodora Arad 2016-04-28 13:15:56 Da
Rusu Andrei Cisnadie 2016-04-29 12:12:34 Da
MULES IONUT DAN SIBIU 2016-05-03 23:07:22 Da
Georgescu Adriana Bucuresti 2016-05-04 23:44:22 Da
Barsan Maia Maria Sibiu 2016-05-09 22:27:54 Da
VERES TIBERIU CISNADIE 2016-05-10 13:30:53 Da
TOMESCU ROBERT Sibiu 2016-05-10 13:54:23 Da
Barsan Daniel Ioan Sibiu 2016-05-10 23:54:58 Da
Maerean Sebastian Sibiu 2016-05-11 11:55:04 Da
TITIRIGA GEORGIANA CISNADIE 2016-05-12 13:59:26 Da
Matei Ioan Marian Cisnadie 2016-05-12 15:44:15 Da
Rodean Luca Alexandru SIBIU 2016-05-13 10:25:24 Da
MOCANU MARA IOANA Sibiu 2016-05-13 12:47:59 Da
Riti Ioan Paul Sibiu 2016-05-13 14:40:06 Da
Farcas Ovidiu Sibiu 2016-05-13 15:07:09 Da
MULES DARIUS Sibiu 2016-05-13 21:42:27 Da
Marian-Alin Secetă Sibiu 2016-05-14 11:22:44 Da
Eline Danbolt Sibiu 2016-05-14 17:20:46 Da
PAUL Pascal-Olivier SELIMBAR 2016-05-15 10:19:38 Da
Mandru Marian Bucuresti 2016-05-15 10:57:17 Da
Fratila Ana Sibiu 2016-05-15 23:01:03 Da
tomoiaga dragos cluj napoca 2016-05-16 08:15:52 Da
Indreica Adrian Brasov 2016-05-16 10:41:38 Da
Padurean Viorel Alin CISNADIE 2016-05-16 12:34:50 Da
Roman Ruxandra Maria SIBIU 2016-05-16 14:49:45 Da
Mutu Cristina Nicoleta Sibiu 2016-05-16 16:24:55 Da
Decean Adrian Claudiu Alba Iulia 2016-05-16 17:05:13 Da
Maria Visoi Sibiu 2016-05-16 19:08:55 Da
FLOREA ANDRA Sibiu 2016-05-16 21:46:33 Da
Serban Catalin Sibiu 2016-05-16 22:02:09 Da
Gherman Marius Alba Iulia 2016-05-16 23:17:54 Da
Gherman Nectarie Alba Iulia 2016-05-16 23:23:15 Da
Braicu Cristian Emanuel Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Trusca Constantin Madalin Sibiu 2016-05-17 16:11:38 Da
Badescu Sara Maria Sibiu 2016-05-16 20:09:48 Da