Silviu Ungurean alearga pentru LSS Vointa Sibiu

Traseul! A meritat asteptarea?
mai 17, 2013
Termen limita inscrieri si ridicare kituri de concurs
mai 20, 2013

Cand te-ai apucat de alergat si cum ai decis sa alergi pentru cauza „LSS Vointa Sibiu – echipa orasului tau”?

Sportul m-a fascinat de mic copil. Fie ca a fost vorba de fotbal , handbal, popice am  raspuns mereu pozitiv atras de valorile promovate de toate aceste discipline sportive: viata santoasa prin miscare, spirit de echipa, competitivitate, tendinta de autodepasire.

Anul trecut am participat, in calitate de “spectator” la semimaratonul organizat cu success de Fundatia Comunitara Sibiu.  Vazand determinarea participantilor pentru a obtine un rezultat onorabil, m–am intrebat Oare voi fi in stare la urmatoarea editie sa particip? Pana atunci, desi am avut mai multe incercari de a urma un program mai riguros de antrenament care sa-mi permita accesul la o astfel de competitie, am esuat de fiecare data.

Apoi am aflat mai multe detalii despre sistemul de sustinere a proiectelor prin participarea la semimaraton, si mi–am dat seama ca este obligatoriu sa particip…. nu doar pentru ca  as avea un prilej de a-mi raspunde la intrebarea de anul trecut – ce parea retorica la acel moment, ci si sa ajut la strangerea de fonduri pentru alt proiect atat de drag mie: Echipa suporterilor sibinei – LSS Vointa Sibiu!

Odata luata decizia, am  inceput antrenamentele, constient de faptul ca participarea la acest concurs presupune multa munca si seriozitate, cu atat mai mult cu cat este prima competite de acest fel pentru mine. Usor nu este, insa satisfactia este enorma cand vad ca progresez pe zi ce trece. Sunt nerabdator  sa vina ziua concursului,  nerabdator  sa vad linia de sosire dupa o cursa de success- asa cum voi face tot posibilul sa fie!

 silviu

Ce inseamna LSS Vointa Sibiu pentru tine?

Totul a inceput dintr-o dragoste mare  pentru orasul nostru  atat de vaduvit pe plan fotbalistic.

LSS Vointa Sibiu este un proiect ambitios, initiat de mebrii Asociatiei Ligii Suporterilor Sibieni. A fost o adevarata provocare pentru noi, insa am reusit sa transformam un vis in realitate: suporterii sibieni au echipa lor de fotbal.

Dezamagiti de desfiintarea echipei de fotbal locale Vointa Sibiu, care a punctat un nou moment in istoria neagra a  fotbalului sibian fiind a patra echipa desfiintata, noi suporterii sibieni, am luat atitudine si am infiintat o noua echipa – LSS VOINTA SIBIU pe care am inscris-o in liga a IV a. Pentru inceput doar cu seniori, urmand ca din urmatorul sezon sa inscriem in campionat si o echipa de juniori. Ne mandrim cu faptul ca LSS VOINTA SIBIU este prima echipa din Romania infiintata de o asociatie de suporteri!

 

Ce asteptari ai de la participarea ta la semimaraton?

Prin participarea la aceasta manifestare, pe langa promovarea echipei noastre de fotbal si strangerea de fonduri pentru desfasurarea activitatilor specifice, dorim sa atragem atentia asupra situatiei fotbalului sibian care nu se afla in tocmai cea mai favorabia situatie. Dorim sa facem cunoscuta activitatea noastra, in speranta ca oamenii iubitori de fotbal din Sibiu vor veni alaturi de noi in incercarea de a da posibilitatea tinerilor sibieni sa practice acest sport in bune conditii, care sa le permita de ce nu, un start catre performanta.

 

Sustineti-l pe Silviu si echipa LSS Vointa Sibiu!

 

lss_vointa

Fundatia Comunitara Sibiu este operator de date cu caracter personal, inregistrat la ANSPDCP cu nr. 30480