Sectia de Hematologie Sibiu – Viata trebuie monitorizata

Numele proiect: Viata trebuie monitorizata
Numele organizatie: Sectia de Hematologie Sibiu

Nevoia/problema careia ii raspunde proiectul: In cadrul sectie de Hematologie din Sibiu, exista in permanenta oameni care in urma evolutiei bolii nemiloase (leucemie, limfom, etc.) si a tratamentului agresiv cu citostatice (cu scopul de a prelungi viata si poate de a obtine vindecarea), ajung int-un punct in care starea lor se deterioreaza, fiind necesara in fiecare clipa, monitorizarea functiilor vitale.

Beneficiarii si grupul tinta: Pacientii din cadrul sectiei de Hematologie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu

Ideea proiectului si activitatile ce vor fi derulate: Cu ajutorul unui monitor pentru functiile vitale, vom putea urmari in mod eficient evolutia pacientilor cu risc ridicat de deces, care se afla spitalizati in cadrul sectiei de Hematologie.

Bugetul necesar pentru implementarea proiectului: 8000 RON, necesari achizitionarii unui monitor pentru functiile vitale.

Schimbarile pe care le va produce proiectul: Cresterea sanselor de supravietuire a pacientilor diagnosticati cu cancer de sange (leucemie, limfom, etc.).

Cine se va implica in implementarea proiectului?: Intregul personal al sectiei de Hematologie: medici, asistente si infirmiere.

Email: [email protected]

Link: http://www.scjs.ro

Fundatia Comunitara Sibiu este operator de date cu caracter personal, inregistrat la ANSPDCP cu nr. 30480