ReGeneratia – Tineri in spatele volanului

Numele organizatie: ReGeneratia

Proiectul isi propune sa informeze si sa ajute la cresterea constientizarii responsabilitatii pe care tinerii o au cand se urca la volanul masinii, precum si importanta sofatului preventiv.

Beneficiarii si  grupul tinta: Grupul nostru tinta il reprezinta tinerii de liceu din orasul Sibiu, iar beneficiarii ne dorim sa fie toti soferii si pietonii care populeaza strazile orasului zi de zi.

Ideea proiectului si activitatile ce vor fi derulate: Proiectul isi propune sa ofere informatii si cunostinte de baza in ceea ce inseamna sofatul preventiv cu scopul de a creste constientizarea responsabilitatii pe care tinerii o au de la varsta de 18 ani cand se urca la volanul masinii. Activitatile constau in sesiuni de informare prin metode clasice (afise, spoturi radio, fluturasi, pagina facebook, etc) precum si sesiuni de training in care liceenii vor invata ce inseamna sofatul preventiv, care sunt riscurile pe care le previn, care sunt metodele de a fi in siguranta la volanul masinii si nu numai.

Bugetul necesar pentru implementarea proiectului:  5000 RON

Schimbarile pe care le va produce proiectul: O prima schimbare consta in plusul de informatie si cunostinte pe care tinerii soferi le primesc, pe langa legislatia obligatorie de la examenul de sofer.
Pe termen mediu-lung, proiectul isi propune sa contribuie in mod proactiv la reducerea numarului de accidente sau incidente rutiere pe raza orasului/ judetului Sibiu.

Cine se va implica in implementarea proiectului?: Asociatia ReGeneratia

Email: [email protected]

Link:  http://regeneratia.ro

 

Fundatia Comunitara Sibiu este operator de date cu caracter personal, inregistrat la ANSPDCP cu nr. 30480