Proiecte pentru iubitorii sportului

Asociaţia Micii Exploratori e pe urmele lui Robin Hood
mai 25, 2012
VB Leasing susţine Grupul Voluntarilor SMURD Sibiu
iunie 14, 2012

Proiectele inscrise de Asociatia „Al 6-lea jucator” si Asociatia Tura in Natura isi propun sa incurajeze miscarea si activitatea in aer liber.

Asociatia „Al 6-lea jucator”  propune  proiectul Promovarea baschetului in scoli,  care se va desfasura in scolile generale si liceele sibiene si implica participarea elevilor din clasele IV-VII la dialoguri cu membri ai Asociatiei si jucatori de la echipa de baschet CSU Sibiu pe teme legate de sport, obiceiuri sanatoase, dar si de pericolele la care sunt expusi tinerii. Unul din scopurile principale ale proiectului este constientizarea de catre elevi si parinti a importantei pe care participarea la orele de educatie fizica o are pentru dezvoltarea copiilor. Asociatia „Al 6-lea jucator” impreuna cu sportivii de la CSU vor dona scolilor maiouri de baschet, mingi de baschet, poze ale jucătorilor, cu autograf şi alte materiale promoţionale, ce vor fi achizitionate din fondurile stranse in urma participarii la SemiMaratonul Sibiu 2012.

Asociatia Tura in Natura a inscris in cadrul SemiMaratonului Sibiu 2012 un proiect ce urmeaza sa aduca beneficii biciclistilor sibieni, indiferent de varsta si pregatire fizica si tehnica, dar si turistilor ce doresc sa cunoasca Sibiul si imprejurimile acestuia din saua bicicletei. Proiectul va avea impact atat prin crearea unei infrastructuri necesare pentru practicarea în condiții propice și sigure a ciclismului în afara orașului, cat si prin punerea in valoare a potentialului turistic al Sibiului si imprejurimilor acestuia. Se vor amenaja 30 km de traseu cicloturistic, punctul central al traseului fiind Casa Memorială Emil Cioran din Rășinari.

Haideti sa sustinem impreuna aceste proiecte pentru ca iubim sportul, natura si Sibiul!

Fundatia Comunitara Sibiu este operator de date cu caracter personal, inregistrat la ANSPDCP cu nr. 30480