Camp Hut Depo

Descrierea pe scurt a proiectului

Prin proiectul Camp Hut Depo, Asociația Micii Exploratori dorește construirea unei cabanute care sa deserveasca ca spatiu de depozitare permanent si optim pentru toate echipamentele folosite în cadrul taberelor organizate precum și activităților outdoor de genul cățărării/rapelarii, podului de frânghii și a tirolianei.

  sustine alearga

 
 

RON
Suma promisa
RON
Target0%

Asociaţia „Micii Exploratori”

logo_miciiAsociaţia Micii Exploratori este un proiect de cluburi de timp liber pentru copiii între 8-13 ani cu un portofoliu de peste 100 de tabere si alte activitati exterioare realizate impreuna cu copiii pana la momentul actual, pe langa intalnirile saptamanale de club.
Voluntarii implicati sunt instuiti prin cursuri si practica, in cadrul carora deprind atat notiuni de psihologia copilului, cat si abilitati practice, pentru o abordare completa a unei educatii crestine non-formale.
Web: http://www.facebook.com/MiciiExploratori

Nevoia/problema căreia îi răspunde proiectul

Nevoia proiectului a fost identificata in urma achizitionarii echipamentelor si accesoriilor necesare pentru a desfasura tabere, dar si activitati outdoor de genul catararii/rapelarii, podului de franghii si a tirolianei.
In urma obtinerii de sponsorizari pentru a completa necesarul nr. de corturi din ultimii 3 ani, am realizat ca se impune construirea unei cabanute care sa deserveasca ca spatiu de depozitare permanent si optim pentru toate aceste echipamente a caror utilizare va fi astfel mai indelungata.

Beneficiarii și grupul țintă?

Beneficiarii direcţi îi reprezintă aproximativ 150 de copii între 8-13 ani din cluburile Micii Exploratori (şi nu numai) din regiunea Sibiu si Mures (Sibiu, Cisnădie, Şelimbăr, Nou, Roşia, Sighişoara, Criş).
Beneficiarii secundari din rândul participanţilor sunt aproximativ 50% din familii dezavantajate (trăiesc fie dintr-un singur salariu minim pe economie, fie exclusiv din alocaţiile copiilor) şi de romi.
Beneficiarii indirecţi sunt reprezentaţi de părinţii care contribuie în mod activ la educarea şi creşterea de cetăţeni proactivi în comunitatea locală, respectiv şcoala şi în ultimă ipostază, comunitatea locală din care provine copilul.

Obiectivele proiectului

  • construirea unui spatiu de 5m or 5m și 3 m înalțime, cu o placa de beton (20cm ) jos și sus, pereți ziditi de 20cm și tencuiti, cu o fereastră de 1x1m și o ușa de intrare de 1x 2.00.
  • gruparea echipamentelor pe categorii si depozitarea in loc uscat si ferit de factori nocivi.
  • centralizarea articolelor si oferirea spre inchiriere a acestora

Schimbările pe care le va aduce proiectul în comunitate

Proiectul reprezinta in sine o centralizare a echipamentelor disponibile pentru fiecare club.
Schimbarea pe care anticipam ca o va aduce este o crestere a garantiei articolelor, printr-o utilizare si depozitare corespunzatoare, cat si o crestere a nr. de evenimente si implicit a nr. de copii participanti la iesirile outdoor.

Obiectivul de strângere de fonduri prin SemiMaraton

8 000 lei

Bugetul total al proiectului

Placa de jos:   5x5x0.20m = 5m3:  

Ciment 250kgx5 =1250kgx0.50lei=  625lei       

Balastru 5m3x50lei= 250lei     

Otel Beton = 200lei

Total cheltuieli placa: 1075lei

Ziduri  50m2x 20cm      1400buc x 2lei                 

Total cheltuieli ziduri: 2800lei

Mortar  750kg   25 saci x 18lei = 450lei
Tencuiala  50m2 x 2= 100m2 100x 14kg=1400kg =47saci x 16= 752lei 
Fereastra  200lei
Usa   700lei
Sistem inchidere   350lei
Benzina   600lei
Total   buget proiect: 8002lei

  sustine alearga

Sustinatori (0)

Nume, PrenumeSustine AlergatorulCursaLocalitateData inscriereSusținereStare

Alergatori (0)

Nume, prenumeLocalitateData inscriereConfirmat