Patru zile de înscrieri pentru Cursele Copiilor Prolanguage

Căutăm supervoluntari! – vii și tu?
mai 11, 2016
Tot ce trebuie să știi despre participarea la Semimaraton Sibiu
mai 18, 2016

Semimaraton Sibiu este despre alergători mari și alergători mici! Ne întâlnim în 28 mai, la linia de start, și cu sute de juniori entuziaști să susțină proiectele preferate dar mai ales să se bucure de sentimentul de alerga alături de părinți, colegi de grădiniță sau clasă, alături de întreaga comunitate.

Până acum, sunt 326 de copii înscriși la Cursele Copiilor Prolanguage. Înscrierile pentru cei mici continuă până în 16 mai, ora 23.59. Sunt considerați înscriși acei copii ale căror taxe sunt achitate, fie online, fie prin virament bancar, până cel târziu la data de 16 mai.

Taxa de participare este de 15 lei (indiferent de tipul de cursă). Înscrierile se fac online aici.
Cursele Copiilor sunt împărțite pe următoarele categorii de vârstă și distanțe:
• 4-5 ani / 400 m
• 6-7 ani / 800 m
• 8-9 ani / 1200 m
• 10 -12 ani / 1600 m

Startul pentru juniori se va da în 28 mai, ziua evenimentului, începând cu ora 12. Vom reveni în curând cu un program detaliat, însă toți copiii sunt așteptați în Piața Mare la 11.45, pentru a ne pregăti de alergare.

Fiecare categorie se premiază cu premiul I, II și III. Avem un premiu special pentru “Cel mai bun fundraiser copil” al ediției 2016 – abia așteptăm să îl cunoaștem!

Încă de la prima ediție de Semimaraton Sibiu, Prolanguage este susținătorul principal al Curselor Copiilor. Prolanguage s-a dezvoltat în cei 9 ani de existență ca centru de excelență în predarea limbilor străine, susținând în prezent cea mai diversificată gamă de cursuri de limba engleză din Sibiu. Le mulțumim pentru încredere și sprijin!

Juniorul tău pentru ce cauză aleargă?

credit foto Cornel Moșneag