Împreună pentru #Suceava! Salvatorii tăi au nevoie de EROI. Salvatorii tăi au nevoie de TINE. #oamenicontraCOVID19

Un spital+o comunitate: Donează pentru Spitalul Județean Sibiu
martie 14, 2020
O Comunitate pentru Sănătate: Donează pentru spitale și cadre medicale din Sibiu
aprilie 1, 2020

Este momentul să ne gândim la cei mai vulnerabili dintre noi, cei mai expuși la pandemia COVID-19. Primii dintre ei sunt cadrele medicale ce intră zi de zi în contact cu pacienții, oferindu-le ajutorul de care au nevoie. În acest moment este necesar să le oferim acestor oameni posibilitatea de a-și practica meseria în siguranță, pentru a putea ajuta cât mai mulți suceveni.

Așadar, este important să ajutăm medicii din cadrul unităților sanitare din județ cu echipamente și consumabile care, în acest moment, pot face diferența între viață și moarte. Menționăm că suntem la curent cu redistribuirea unor fonduri la nivel local de către Primăria Municipiului Suceava, alături de Consiliul Local Suceava, dar chiar și cu aceste fonduri, necesitățile personalului medical cel mai probabil vor depăși sumele alocate și va fi nevoie în continuare de ajutorul societății civile.

Acum este momentul să fim solidari și să oprim împreună răspândirea virusului SARS-CoV-2, cu ajutorul donațiilor. Campania se desfășoară cu sprijinul necontenit al Fundației Comunitare Sibiu care, pe lângă platforma necesară strângerii fondurilor, ne-au pus la dispoziție și expertiza unui fundraising de succes la nivelul comunității sibiene reușind, până în acest moment, să colecteze aproximativ 1 milion de lei în sprijinul luptei pe care Spitalul Județean Sibiu o duce cu pandemia COVID-19. Fondurile ce vor fi strânse în urma prezentei mobilizări vor fi alocate județului Suceava.

Menționăm, totodată, că echipamentele și consumabilele atât de necesare unităților sanitare vor fi achiziționate de către inițiatorii campaniei și donate apoi, asigurând transparența totală a tuturor tranzacțiilor.

Dorim să accentuăm, în același timp, faptul că această campanie nu este despre dificultățile și neajunsurile sistemului medical de stat din România, ci despre importanța unei comunități unite în limitarea unei tragedii.

Contribuie și TU la lupta contra pandemiei COVID-19 din Suceava!

Află mai multe despre cele necesare și donează alături de noi, aici: www.maratonsibiu.ro/impreuna-pentru-suceava

Îți mulțumim!
Enache Pirtea & Asociații, Grip ADS, Spectrum Medical Center, Asociația Pompierilor Bucovineni, SIG Consulting, Multimedia Factory și Asociația Comunitară Bucovina