O săptămână în care mai poți înscrie proiectul la MIS 2019

(În)Scriere proiecte 2019
ianuarie 10, 2019
40 de proiecte vor participa anul acesta la Maratonul Internațional Sibiu
februarie 12, 2019

A rămas o săptămână în care mai poți înscrie proiectele pentru Maratonul Internațional Sibiu. Dacă vrei să trimiți ideea ta pe ultima sută de metri, o așteptăm până pe 11.02.2019, ora 23:59. Amintim că așteptăm atât proiecte de la echipe informale (grupuri de inițiativă, fără personalitate juridică), cât și de la organizații non-profit (ONG-uri) din județul Sibiu.

Și în cadrul maratonului din 2019 încurajăm proiectele ce conțin elementele inovative, originale, pe care proiectul le aduce în modul în care abordează și soluționează probleme din comunitate. Inovația poate să vină din noutatea ideii propuse, a modului de implementare sau abordarea unui domeniu neașteptat.

Toate documentele utile pentru a aplica pot fi descărcate aici. Și chiar dacă timpul nu prea mai are răbdare, poți cere un sfat privind completarea formularului de la colega noastră Lucia ([email protected]).

Pentru mai multe informații, te invităm să urmărești site-ul maratonsibiu.ro și pagina de facebook Maratonul Internațional Sibiu.